Мтел и VW раздават 88 VW Polo?!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Съб 20 окт 2007 14:11

musura написа:
slavi ivanov slavov написа:чи не могат, тогава нии какво говорим.

чи ний ни гуворим

П.П. Като са накупчени в МТЕЛ хората, аджеба, за какво са ти карти от всички оператори? Хвърляй ги бързо на боклука, да не се набутваш с такси само.

А на останалите оператори трябва ръка да целуваш, че точно те направиха така, че вече картите да не струват по 360 лева, да няма опашки за да си платиш сметката и цените на разговорите да са 5 пъти по-евтини от преди 10 години :idea:

Знаеш ли, че на времето и за тоалетна хартия се е чакало на опашка, ама това не е означа непременно, че е била някаква супер фенска хартия, или магазините са били много готини и са привличали клиентите като мухи на ... сещаш се :wink: Просто когато няма конкуренция и си монополист на пазара, можеш да си позволиш да дереш клиентите колкото ти душа сака :wink: А сега отивай да се тъпчеш в МТел.

Аз лично от 1 година не съм им клиент и сметките ми намаляха с 30%, при полижение, че ползвам само една карта и говоря сравнително много (винаги съм бил на най-дебелите тарифи) :idea: Просто много хора си мислят, че е много фатално да си сменят номера ... аз от личен опит се убедих, че когато някой иска да те намери - те намира :wink: независимо на кой оператор ти е картата и колко пъти си си сменил номера.

П.П. Ако искаш вярвай, но МТел е с най-калпавата GSM-мрежа в БГ, незнам за какви ЕС стандарти говориш, но определено не са стандартите за качество на покритието :wink:

е айде сега да не вадиме фактите :) Това за мрежата имам предвид :).
Картите станаха по 50 лв още 2000г. 1 година и половина преди Глобул. Само да спомена , че съм служител на Мтел но съм работил и в ГЛ :), така че нека да знам каква е мрежата, колко е съвременен мениджмънта на гърците и т.н. Играта е на Мтел, а иначе Мтел определено не е най-добрия оператор но е най-добрия в момента в България и трудно това ще се промени. А на хората, които казват, че ще останем без клиенти само да кажа, че продажбите тази година са с 30 % повече от миналата.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 20 окт 2007 14:23

moleo написа:е айде сега да не вадиме фактите :) Това за мрежата имам предвид :).
Картите станаха по 50 лв още 2000г. 1 година и половина преди Глобул. Само да спомена , че съм служител на Мтел но съм работил и в ГЛ :), така че нека да знам каква е мрежата, колко е съвременен мениджмънта на гърците и т.н. Играта е на Мтел, а иначе Мтел определено не е най-добрия оператор но е най-добрия в момента в България и трудно това ще се промени. А на хората, които казват, че ще останем без клиенти само да кажа, че продажбите тази година са с 30 % повече от миналата.

Дай да ги видим фактите, щото и ние (аз) също имаме познати тук и там на отговорни позиции и знам как се проектира, изгражда и поддържа мрежата на МТел и примерно на останалите 2 оператора :idea:

Това, че картите "още 2000г." са станали по 50 :shock лева трябва да ни прави щасливи клиенти ли?

А що се отнася, до това, дали ще се промени трудно положението - изчакай да видиш какво ще стане, когато въведат преносимостта на номерата :wink:

Продажбите на МТел били скочили с 30% - факт, който е тъжен за компанията, понеже конкурентите им имат ръст и по 100% :idea: А пък самия ръст се дължи на общия ръст на икономиката - хората печелят повечр, съответно ползват повече мобилни услуги :idea:

И последно, но не последно по значение, мнението ти, колкото и да си мислиш, че е обективено, всъщност не е, защото познавам доста служители на МТел и всичките са "промити мозъци" на тема "МТел" и в случая няма смисъл да си губиш времето да ми обясняваш, че точно ти си единственият обективен, който корпоративната машина за промиване на мозъци е пропуснала.

От гледна точка на клиент съм виждал всички оператори, като започнем още от Мобиком... и съм 100% наясно, че МТел е най-лошия възможен избор по всички параграфи - като започнеш от обслужване на клиенти в офисите им и приключиш с цените за услугите им. Няма да говоря за отношение към собствения си персонал и търговски партньори... Но за радост, наистина нещата ще се променят и то не толкова в далечно бъдеще :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 20 окт 2007 14:26

не че искам да ви разочаровам но от гледна точка на пренос на данни Мтел са на светлинни години пред глобул и вивател ....а ми се искаше да не е така ... :? пс използвам вивател като оператор да си лафя евтинджос ... така че не съм промит мозък :)

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 20 окт 2007 14:30

Jerom написа:
titi28 написа:да добавя по темата те и Шел са изкарали пред всяка бензиностанция по едно Поло но там какъв е регламента незнам :roll:

Те тия половери май не се продават и се чудат как да се отърват от тях :roll:

Бях отишъл с парите да си купя поло...онези ми избасаха таква цена, че ми се прииска да се самоубия ритуално пред офиса им...сега карам корса за 5000лв по малко, същите екстри...по нов и по як дизайн....а исках поло ама никва отстъпка...никъв пад на цената....да го духат

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Съб 20 окт 2007 14:30

и пак ви казвам играта не е на мтел
ползват мтел номера :wink:

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Съб 20 окт 2007 14:31

musura написа:
moleo написа:е айде сега да не вадиме фактите :) Това за мрежата имам предвид :).

Дай да ги видим фактите, щото и ние (аз) също имаме познати тук и там на отговорни позиции и знам как се проектира, изгражда и поддържа мрежата на МТел и примерно на останалите 2 оператора :idea:

Това, че картите "още 2000г." са станали по 50 :shock лева трябва да ни прави щасливи клиенти ли?

А що се отнася, до това, дали ще се промени трудно положението - изчакай да видиш какво ще стане, когато въведат преносимостта на номерата :wink:

Продажбите на МТел били скочили с 30% - факт, който е тъжен за компанията, понеже конкурентите им имат ръст и по 100% :idea: А пък самия ръст се дължи на общия ръст на икономиката - хората печелят повечр, съответно ползват повече мобилни услуги :idea:

И последно, но не последно по значение, мнението ти, колкото и да си мислиш, че е обективено, всъщност не е, защото познавам доста служители на МТел и всичките са "промити мозъци" на тема "МТел" и в случая няма смисъл да си губиш времето да ми обясняваш, че точно ти си единственият обективен, който корпоративната машина за промиване на мозъци е пропуснала.

От гледна точка на клиент съм виждал всички оператори, като започнем още от Мобиком... и съм 100% наясно, че МТел е най-лошия възможен избор по всички параграфи - като започнеш от обслужване на клиенти в офисите им и приключиш с цените за услугите им. Няма да говоря за отношение към собствения си персонал и търговски партньори... Но за радост, наистина нещата ще се променят и то не толкова в далечно бъдеще :wink:

Ето защо ще кажа само - имаш избор и използваш услугите на другите оператори. А това със 100те процента, в началото на януари и 3те оператори ще излезнат с годишен отчет и ще видим :)

п.п

картите станаха по 50лв 2000г. и е факт, а това че не си щастлив се надявам да се е променило вече :)

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Съб 20 окт 2007 15:20

Колеги вижте сега. Пак казвам че за мене Мобил тел е наи добрия оператор в момента в Бьлгария.Сега тука чувам разни пренос на данни али бали и т.н. и т.н.(даже не ми се е налагало да го ползвам това нещо).Аз сьм просто момче и телефона ми трябва за АЛО ДА ДОБРЕ,КАДЕ,КОЛКО ЧАСА и т.н.Аз по принцип патувам доста из страната и моите изисквания кьм един оператор са, като ми потряба телефона да го има, а не да го няма.Трьгнете с една карта Вива тел от Варна за София та да видиш какво става(то требе си с дебелият чифт нерви) , прьн, прьн, прьн, трьн, дрьн-и накрая я извадих и хвьрлих в движение . Еми какво повече да говоря аз смятам че се изчерпих. А пьк за обслужването на Мобил тел искам да споделя на колегата които го гризяха ,някакви сьмнения какво видях с собствените си очи в офис на фирмата в грВарна. Значи седя си аз пред мене двама трима човекааа, та наи отпреде баща сьс дьщеря си и и купува някаква нокия(скьпичка беше) защото и я вземаше на лизинг, та управат си те документите всичко е готово плаща се телефона на касата и вече е тяхна собственост, през това време дьщерята се кефи из менюто, хихи хахи и оп телефона на земята и му се спука дисплея(това става пред мене) .Бащата беше готов да я подкара още в офиса с големите шамари. НО НОООО гадженцето дето продаваше телефона каза един момент господине ще ви дадем нов, този ще го вьрнем в завода производител :shock . Е за кви Глобули ми приказвате тука за кви Виватели.Пак отбелязвам НЕ ЗАЩИТАВАМ НИКОГО ПРОСТО КАЗВАМ КАКВО ВИЖДАМ СЬС СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ. Факт.

Vento_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vento_Power » Съб 20 окт 2007 15:26

:lock:

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Съб 20 окт 2007 21:45

...ИГРАТА НЕ Е НА М-ТЕЛ А Е ВЪНШНА ПРОДУКЦИЯ :idea:

...М-ТЕЛ СА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ В ТЕХНИЧЕСКИ АСПЕКТ ПРЕД ДРУГИТЕ ОПЕРАТОРИ В БГ :idea: :idea:

...ТЕМАТА НЕ Е КОЙ-ОПЕРАТОР Е ПО-СКАПАН, А ЗА ИГРАТА :idea: :idea: :idea:

...СПОРИТЕ ЗА ГЛУПОСТИ - ВСИЧКИ ОПЕРАТОРИ ДЕРАТ ЕДНАКВО :lock: :lock: :lock:

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Съб 20 окт 2007 22:19

slavi ivanov slavov написа:...

Едно време съм се редял и за бутилка олио по 2-3 часа.
Има ли значение!!!
На който му се играе да играе!!!
Аз не съм лотариина натура и се отказах!!!
Пожелавам успех на всички захвана ли се!!!

Потребителски аватар
gogata66
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gogata66 » Съб 20 окт 2007 23:13

снощи видях и на шел някакво поло и те май ще ги раздават

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 20 окт 2007 23:18

gogata66 написа:снощи видях и на шел някакво поло и те май ще ги раздават

И чисто нова каруца да подаряват - от там гориво не зареждам :twisted:

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Нед 21 окт 2007 0:28

Всичко е изчислено и одобрено с оглед крайния резултат/печалба...
Честито на спонсорите и на печелившите! :lol: :twisted:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 20 ное 2007 22:00

Колеги, един приятел вече спечели 1 от тези Поло'та и много се радва. От там зариби и мен, но за жалост май само се набих с пари :( Което ме води на извода че тази игра не е нагласена както повечето подобни игри в България.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 20 ное 2007 22:53

longora написа:Колеги, един приятел вече спечели 1 от тези Поло'та и много се радва. От там зариби и мен, но за жалост май само се набих с пари :( Което ме води на извода че тази игра не е нагласена както повечето подобни игри в България.

Да му е честито!И да не забрави да почерпи :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”