ми живея първо в България второ да има блокове втунели не съм е пробвал още и до сега не е отказвала живея в центъра на софия такаче ако не вярваш ела да ти покажа как работи
Пробвай да се движиш близо до висок блок.
Влез в тунела на люлин или в тунела на НДК.
Това не е недостатък на твоя GPS а характеристика на системата. Трябва да има пряка видимост към небето за да може да приеме сигнал от поне три сателита за да установи местонахождението ти ( 4 за да изчисли и надморска височина).
има всичко сега си взех и софт. на български предупреждава те колко остава до завоя с каква скорост се движа даже снима и пътя задаваш и скорост която като е минеш автоматично те предупреждава да намалиш много е удобна за софия например слагам и 60км/ч и като вдигна 61 например веднага ме предупреждава съобщава ти за колко време ще стигнеш до целта постояно ти изчислява пътя и времето спрямо километрите с който се движиш показва ти къде има ресторанти болници хотели авто сервизи и каквото там друго се сетиш айде със здраве!
Това е ясно. Проблема че че засега картите на София не са 100% пълни и правилни. За страната да не говорим.
Минусите например са:
Няма информация за еднопосочните улици ( Има за много малко от тях)
Няма информация къде кой завой е забранен.
Все още липсват някой малки улички.
Фигурират някой стари улици който не се ползват.
Например най-подробния и добър софтуер за сега "iGO my way" не прави маршрут през тунела на Люлин.
Ти кой софтуер ползваш?