Телефон, навигация и WI-FI...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Нед 21 окт 2007 11:57

ми живея първо в България второ да има блокове втунели не съм е пробвал още и до сега не е отказвала живея в центъра на софия такаче ако не вярваш ела да ти покажа как работи

Пробвай да се движиш близо до висок блок.
Влез в тунела на люлин или в тунела на НДК.
Това не е недостатък на твоя GPS а характеристика на системата. Трябва да има пряка видимост към небето за да може да приеме сигнал от поне три сателита за да установи местонахождението ти ( 4 за да изчисли и надморска височина).

има всичко сега си взех и софт. на български предупреждава те колко остава до завоя с каква скорост се движа даже снима и пътя задаваш и скорост която като е минеш автоматично те предупреждава да намалиш много е удобна за софия например слагам и 60км/ч и като вдигна 61 например веднага ме предупреждава съобщава ти за колко време ще стигнеш до целта постояно ти изчислява пътя и времето спрямо километрите с който се движиш показва ти къде има ресторанти болници хотели авто сервизи и каквото там друго се сетиш айде със здраве!

Това е ясно. Проблема че че засега картите на София не са 100% пълни и правилни. За страната да не говорим.
Минусите например са:
Няма информация за еднопосочните улици ( Има за много малко от тях)
Няма информация къде кой завой е забранен.
Все още липсват някой малки улички.
Фигурират някой стари улици който не се ползват.

Например най-подробния и добър софтуер за сега "iGO my way" не прави маршрут през тунела на Люлин.
Ти кой софтуер ползваш?

Потребителски аватар
Plarol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plarol » Нед 21 окт 2007 12:13

Ето това не е лошо, можеш да му инсталираш каквото си поискаш, с голям дисплей е, но за телефон е големичък, а и ще ти трябва GPS Bluetooth модул.

http://www.myqtek.com/europe/products/2020i.aspx

Потребителски аватар
montisin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот montisin » Нед 21 окт 2007 12:42

maniak написа:
ми живея първо в България второ да има блокове втунели не съм е пробвал още и до сега не е отказвала живея в центъра на софия такаче ако не вярваш ела да ти покажа как работи

Пробвай да се движиш близо до висок блок.
Влез в тунела на люлин или в тунела на НДК.
Това не е недостатък на твоя GPS а характеристика на системата. Трябва да има пряка видимост към небето за да може да приеме сигнал от поне три сателита за да установи местонахождението ти ( 4 за да изчисли и надморска височина).

има всичко сега си взех и софт. на български предупреждава те колко остава до завоя с каква скорост се движа даже снима и пътя задаваш и скорост която като е минеш автоматично те предупреждава да намалиш много е удобна за софия например слагам и 60км/ч и като вдигна 61 например веднага ме предупреждава съобщава ти за колко време ще стигнеш до целта постояно ти изчислява пътя и времето спрямо километрите с който се движиш показва ти къде има ресторанти болници хотели авто сервизи и каквото там друго се сетиш айде със здраве!

Това е ясно. Проблема че че засега картите на София не са 100% пълни и правилни. За страната да не говорим.
Минусите например са:
Няма информация за еднопосочните улици ( Има за много малко от тях)
Няма информация къде кой завой е забранен.
Все още липсват някой малки улички.
Фигурират някой стари улици който не се ползват.

Например най-подробния и добър софтуер за сега "iGO my way" не прави маршрут през тунела на Люлин.
Ти кой софтуер ползваш?

IGO все пак тепърва навлизат навигациите в бг и може да става само по добре а не по зле въпрос на време ;)

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Нед 21 окт 2007 13:43

Абсолютно. Доскоро за тази степен на детайлност на iGo Можеше само да се мечтае.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”