днес съм на изпит
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vladko_1
- Автомобил:
- Двигател:
Когато взех книжка, един приятел ми каза: "От сега нататък, мойто момче, с единия крак си в затвора, с другия в ковчега!"
На мен ми го каза един човек на 75 години,който е професионален шофьор и е карал в Съюза.Наскоро едни мои приятели във Вълчедръм(Монтанско) се блъснаха и откъснаха циментов стълб.Като пада стълба удря някакво тико и то се възпламенява.За щастие нищо им няма.На нашата възраст са.Аз взех книжка на 25 септември.Не трябва да забравяме,че сме още малки и неопитни.
Иначе честито за книжката и умната
На мен ми го каза един човек на 75 години,който е професионален шофьор и е карал в Съюза.Наскоро едни мои приятели във Вълчедръм(Монтанско) се блъснаха и откъснаха циментов стълб.Като пада стълба удря някакво тико и то се възпламенява.За щастие нищо им няма.На нашата възраст са.Аз взех книжка на 25 септември.Не трябва да забравяме,че сме още малки и неопитни.

- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Vladko_1 написа:Аз взех книжка на 25 септември.Не трябва да забравяме,че сме още малки и неопитни.
Странно че го казваш, като ти гледам снимката на километража от гаража... Аз от април имам и още не съм пробвал колко дига пасата.
Иначе на колегата му пожелавам много безавариини и да кара разумно. И сега ти е най-гадното

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Благодаря на всички ви
Един приятел снощи дойде до вкъщи да вземе едни дискове и като му казах че съм си взел изпита (при изпитващ който попринцип на никой не дава книжка от 1вия път), а аз от първия път че и със счупена ръка, и той ми метна само ключовете за пасата си (94г. червено TDI комби незнам точно параметрите на двг-то) та си направихме малко шоу из квартала на едно обръщало за камиони
и за пореден път се убедих че VW е марката!!! Учебното Audi не ме радваше така както пасата, а да не говорим за реното ми (вече е лично мое) 

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Колеги от вчера вече съм един от вас !!! Взех си книжката, докарах си колата и сега съм на 10тото небе от кеф
Кофтито е само че в най- скоро време трябва да влизам в бокса
че има много неща за оправяне. Да ви питам за вашето мнение хидравликата ми тече отдолу от рейката. Ремонт на моята е около 150лв а нова обикновена рейка без хидравлика е 160лв. Мисля да си вземам обикновена. Кажете и вие вашето мнение какво да правя?! 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”