А хубавото за природата е че не трябва да излизаш от града за да я дириш. Вярно че всичко генно модифицирано, но най-разнообразни градинки и растения са навсякъде, всичко подържано с контрол, а оттам и по инерция самоконтрола допринася за чистотата
Малко снимки от Аляска...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Интересни снимки, ама жените не си им снимал
Гледам полицаи си прихванал, и там ли в център на 10 човека има 3-ма патрулиращи? Някой това ги дразни доста, обаче мен си ме радва - не смеят и фаса да си изтръскат. По-спокойно си е, няма неориентирани наркоманчета и циркаджии с бутилки на 12.
А хубавото за природата е че не трябва да излизаш от града за да я дириш. Вярно че всичко генно модифицирано, но най-разнообразни градинки и растения са навсякъде, всичко подържано с контрол, а оттам и по инерция самоконтрола допринася за чистотата
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Градът е Анкъридж - 270000 души, 4-5 пъти по-голям от София на площ. Строен е от военните и е предвиден за над един милион души. Някои красоти са там, другите ги виждаш щом излезеш от града. Накъдето и да погледнеш, все е дива и неземна красота. Има някакви индианци просяци по улиците, които поркат вечно и крънкат за дребни, има си и гето, разбира се, но като цяло ги е хванало едно спокойствие и на всички им е добре така и никой не смее да го разваля. В центъра обикновено има 3-4 коли патрулки и по 1-2 в крайните квартали. Но ако стане нужда, за една минута пристигат 5-6 коли на произшествието
независимо в коя част на града. Сирените им са страшно силни, блестят и светкат като коледни елхи със всичките светлинки... един да получи сигнал и да пусне сирената, веднага от всякъде из града чуваш сирени и виждаш как хвърчат да тепат лошите
Имам още 3 ГБ снимки, ще пусна линк или ще ги кача във форъма по-късно. Има много филипинки, таиландки, хавайки... изобщто има такива наточени мадами, че ти пада шапката
to be continued, че нямам време сега, после пак продължавам разказа 
Ludia написа:само хора, които не са се любували на природните дадености на България, могат да се възхищават така на тая пустош....
Хора....обикаляйте страната си, опознайте първо родината си, и тогава гледайте чуждото.....сами ще се убедите че от "нашите планини зелени" по-хубави няма....
Ludia написа:Vextor написа:В българия , аз съм на мнение 4е моите пари за по4ивка ТРЯБВА да си останат в моята страна![]()
![]()
Наи-вероятно ..... Созопол ,Несебър или Сл.бряг........
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 0%F0%E8%FF :wink:
хах..."патриот",говори едно предлага друго.
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Ами не, нямат прах... защото един или два пъти в седмицата ги мият улиците. Не, че пазят толкова много чисто, просто си има служби за всичко и хората си вършат работата както трябва. Всички цветя се внасят от юг, защото на север не виреят, обаче градът е пълен с цветя и паркове, които се поддържат перфектно. А удоволствието да легнеш на зелената ЧИСТА трева и да се овъргаляш в нея просто е неописуемо
Това не го бях правил от незнам колко... 15-20 години. Защото ако легнеш в нашите "паркове" и "тревички", има опасност да си лепнеш някое лайно, кучешка тения, или нещо по-заразно и по-лошо... радвали сме се на тревата като дечица... И няма бездомни кучета и котки, които да цвъкат насам натам и да хапят хората.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
23:30 вечерта...
Централната част...
Парк с приказен изглед
Паркове и градинки
Не, това не е Арена-София, това е църквата в квартала, вечерна служба... фрашкано, та няма къде едно яйце да пуснеш...
Служебния 6.7 форд Е350... (не съм сигурен за литрите, обаче след 30 мили в час нагоре набира яко).
Малко девствена природа (пътят води към най-големия ски курорт в Аляска - Алиеска, 5 звезди.
Голям кораб, голямо нещо... 3000 души побира
Отново Алиеска Хотел...
Ремонт на участък от пътя... (една седмица по-късно не можах да позная къде беше ремонтирано - маркировката и асфалта бяха перфектни)
И там знаят какво да карат
VW/AUDI център...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”