Уникална БГ простотия....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
А другия варянт е доста проложим за всякакви условия, една камера със система за нощно виждане е от порядъка на 100лв заедно с оптиката за приближаване на обръза, една карта DVR за компютър за запис на CD-то или на харда и после да ми падне, първо аз ще го понатупам после със записа в районото те да го понатупат и проблема е решен.
Glove написа:А другия варянт е доста проложим за всякакви условия, една камера със система за нощно виждане е от порядъка на 100лв заедно с оптиката за приближаване на обръза, една карта DVR за компютър за запис на CD-то или на харда и после да ми падне, първо аз ще го понатупам после със записа в районото те да го понатупат и проблема е решен.
Това е много добра идея, която аз подкрепям

-
- Автомобил:
- Двигател:
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, завистта в БГ няма граници. Преди 3 месеца се купих количката и аз. Доста красиво и лачено Голфче. Паркирам пред блока и по принцип има място. Два пъти досега са ме драскали. Първият път леко - около 15 см, но вторият от калник до калник. А не съм се карал със съседи, нито съм имал проблеми с някой, не съм засичал никой, всеки път на различно място паркирам в зависимост къде има място ...... Изобщо с две думи причина да е отмъщение няма. Да съм във вражда с някой - да знам защо поне.
Ама някой е ришил, че количката изглежда по-добре отколкото трябва и е решил да направи нещо по въпроса.
Против насилето съм, на ако един и същи човек го е направил два пъти, жална да ме е м.... ако го хвана.
А случката с корсата е просто профанска.
Този пък уикенд бях на сватба и закачих балончета. Върнах се в 1 през нощта, не ги махах защото ме мързеше и беше студено. На сутринта като станах в 10, всички балончета ги нямаше ..... хахахахаха
Не че съм за балоните. И без това меслех да ги дам на едно хлапе от входа, ама нейсе .......
Бързо пипат хората ....
Те така в БГ ................
Ама някой е ришил, че количката изглежда по-добре отколкото трябва и е решил да направи нещо по въпроса.
Против насилето съм, на ако един и същи човек го е направил два пъти, жална да ме е м.... ако го хвана.
А случката с корсата е просто профанска.
Този пък уикенд бях на сватба и закачих балончета. Върнах се в 1 през нощта, не ги махах защото ме мързеше и беше студено. На сутринта като станах в 10, всички балончета ги нямаше ..... хахахахаха
Не че съм за балоните. И без това меслех да ги дам на едно хлапе от входа, ама нейсе .......
Бързо пипат хората ....
Те така в БГ ................
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
или ако наблизо има полупразен платен паркинг и си търсят клиенти... старата кола не я пипат, щото собственика ако има пари ще кара по-хубава, съответно ако имаш по-хубава кола ще имаш и пари за паркинг
както каза някой - в София само бангии - един от тук те закачи, друг те поблъска, трети ти издере колата - като е стара няма да ти пука
както каза някой - в София само бангии - един от тук те закачи, друг те поблъска, трети ти издере колата - като е стара няма да ти пука

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Nadya_ написа:Cherepaha написа:groznika написа:....и двете коли са с регистрация "КН".
тактично им намекват да си се приберат у "КН" ...
А те от къде знаят от къде са... не че и това е мотив...
Регистрацията не е показателна
Не е показателно, но точно тя е причината най-вероятно. Простака от Люлин гледа на паркинга Корса с КН номер и си вика глей го па тоя селяк кво ми е дошъл тука у Люлин при софиянците, дай да му покажа къв съм як.
Нищо, че той е от некоя 2 пъти по дива провинция дошъл сигурно, ама преди 20 години.
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
епа не се притеснявайте от свидетели тоз като тругне да драска тои сам ще се погрижи да е по такова време че никой да не го види!
А фанете ли го нали сте 2-ма мятатего в Алфата колкото и да пищи в колата и на витоша няма кой да го чуе!
Но според мен това 90% е някоя изтървана лапетия. Ако не е лапетия пък е за такъв бой.... Убразователен такъв един бой .... Да му дойде акъла в главата!
А фанете ли го нали сте 2-ма мятатего в Алфата колкото и да пищи в колата и на витоша няма кой да го чуе!
Но според мен това 90% е някоя изтървана лапетия. Ако не е лапетия пък е за такъв бой.... Убразователен такъв един бой .... Да му дойде акъла в главата!
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”