Помните ли първото си мнение във форума?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 08 дек 2007 17:15

Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 12:36 pm Заглавие: Какво ще кажете за нашия клуб :arrow:
Здравейте на всички Голф маниаци. В нашия град също има много фенове на германската фирма. Част от нашите коли може да ги видите на www.gti-edition.hit.bg Тази неделя организираме първия сабор само за VW GOLF но незнам какво ще се получи.

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... sc&start=0

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Съб 08 дек 2007 17:20

ами не го помня ,ама със сигорност не е нещо умно :D

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 09 дек 2007 2:33

da__buzz написа:ами не го помня ,ама със сигорност не е нещо умно :D

da__buzz написа:трябва да исчакаш 20 сек. и щте се пусне лампата на багажника. при мен е така поне

Щастието на човека се състои в здравето , съчетано с къса памет :wink:
Не съм го казал аз - не помня кой - щастлив човек съм :wink:

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Нед 09 дек 2007 5:55

Ето и моето :D :
Пуснато на: Нед Окт 24, 2004 10:50 pm
Заглавие: Цени смяна предни амортесьори и тампони Голф III

Смяна на предни амортесьори - 2x15 лв

Отделно смяна на предни тампони 2x10лв

На новия булевард Тодор Александров от Цум след Опълченска от дясно.
Кофтито е 4е има постоянно много работа а ина4е смяната я прави бързо.
Обадете се по тел. за да си запазите 4ас.

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Нед 09 дек 2007 6:13

Помните ли първото си мнение във форума?

Аз почнах директно от второто, че първото някой мод си го хареса :042:

GLI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GLI » Нед 09 дек 2007 9:02

Беше някаква обява в "купувам" май че прагове бяха :roll: А второто ми е месец след регистрацията(дотогава ме беше страх и думичка да напиша в форума :lol: :lol: :lol: )в "направи си сам"

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Нед 09 дек 2007 9:31

Тц, не помня....беше доста отдавна.....

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Нед 09 дек 2007 9:33

Birdie написа:Тц, не помня....беше доста отдавна.....

:wink:
ето го:

Birdie написа:
.... написа:Ами аз преди 3-4 дена слагах аларма (нали съм нов собственик на VW :D )от 110 лева - елементарна, както казва колегата за пред застрахователите, българска е, нищо особено, но решат ли да ти гепят колата, ще я гепят каквото и да й слагаш. Ако искаш ще ти дам телефона на момчето, дето ми я слага - на Ситняково се намира...
Айде със здраве

Абе забравих да се логна, още съм нов тука 8)

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Нед 09 дек 2007 9:37

Ха-ха, е аз си казвам че не помня, пък то ясно, че може да се провери в профила.........тва трябва да е било юли 2004 година

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Нед 09 дек 2007 11:17

Мнение Пуснато на: Сря Юни 09, 2004 10:07 am Заглавие:

°niksi° написа:Ми то май ще трябва и скоростите да се сменят. Един познат преди време на Г2 ТД си сложи бензинов мотор и знам че доста неща смени.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 09 дек 2007 11:33

vaskoto1 написа:Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 5:06 pm

--------------------------------------------------------------------------------

пичове, терзаете се с каквото не трябва. всъщност това не е проблем ами функция. има го още при мехамичните многоточкови инжекциони та оттам го зная. има един датчик който е вързан директно към компа на колата и му подава сигнал ако температурата В ДВИГАТЕЛНИЯ ОТСЕК надвиши 110градуса при спрян мотор! тогава ако сте забелязали винаги се включва първата скорост на перката. така. това може да се повтори многократно след спиране на мотора защото този датчик се следи постоянно и няма връзка с контакта. направено е заради охлаждането на дюзите знаете че са чувствителни и ако им е топло - лошо. та въпросния датчик се намира на смукателните тръби т.е. по близо до дюзите и е закрепен на метална планка Г образна ако е с един кабел-подава маса и много лесно се пробва но ако е с два следи сигнал и не е хубаво да си правите експерименти. всъщност си е натурален суич и нищо повече.
.

mhihi
всъщност ПОМНЯ че това беше първото! като го прочетох и си спомних-писах го точно 2 минути след като се регистрирах...mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Нед 09 дек 2007 11:46

Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 8:05 pm Заглавие: .

--------------------------------------------------------------------------------

имам един малко може би аматйорски вапрос но това хич не го разбирам: Какво ми трябва за да си сложа широки брони, че моя 'куцар' е с тесните и за какви цени говорим.... мерсип предварително

от малък искам тунинг :lol:
не съм пуснал нова тема, а си използвах търсачката и в нечия друга ... ама никой не ми отговори :evil: ... така и не си сложих широки брони :oops:

Потребителски аватар
AdIoSsSs_AmIg0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AdIoSsSs_AmIg0 » Нед 09 дек 2007 11:55

не беше от най-приятните :evil:
AdIoSsSs_AmIg0 написа:Нашия голф на парвата вечер и му надраха вратите и по миналата година за коледа имахме подарак.Нарязани гуми : vw fen

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 09 дек 2007 12:00

Tyan на 15 Дек 2004 написа:Здравейте....

Имам няколко въпроса късаещи vw vento 1.8mi 75ps. model 1993.
Сервиза кадето си правя колата като има нещо за правене по нея по принцип си падат много по ориглиналните части и по stock-a. Мисълта ми е, че ако не съм настоятелен в това, което искам то те слагат това което предлагат те :)))

1 Значи доста са ми изтъняли предните спирачни дискове. Те са невинтилирани и са под 11 милиметра :( искам да сложа вентилирани такива защото не може една вектра 1.6s да има по добри спирачки от моите.... а те моите си загряват доста и рязко им се влошават параметрите тъй като съм свикнал да спирам с помоща на двигателч само при хлъзгав път и при снеговалеж и обичам да карам по инерция при големите спускания това е проблем...... та мога ли да сложа вентилирани дискове които са със същия диаметър като дебелината им е с около 10 милиметра повече......

2 Окачването ми е много меко ... Наистина вози перфектно но ми се наложи на връщане от банско да отбия по един черен път и задницата като започна да подскача..... да не говорим че при голяма скорост в завой и при нужда от изненеадваща маневра ще се поизвъртя доста добре. Могат ли да се натегнат или трябва да се сменят ???

3 Между ключа за пускане на светлините и регулатора за осветеност на километража и ъгъла за светене на късите светлини имам лампичка за халогенни фарове.... Обаче такива нямам. До ключа за подгряване на задното стъкло на централната конзола пък има някаква букса ! и отпред имам извдени проводници и букса за халогени.. Възможно ли е буксата да е за ключ за пускане на халогените или е някаква букса за закачане на уред за тестване на колата ???

Ще съм радостен ако ме осветлите по въпросите и да предложите какви спирачни дискове да взема и също какви свещи и кабелъ за тях... Благодаря предварително :)

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Нед 09 дек 2007 16:04

batmilko на: Пон Юли 26, 2004 14:40 Заглавие: Стрелката за температурата умря (Голф 2) написа:абе нещо тая стрелка за температурата престана да отчита. Да има някой идея кво се е прецакало???

Първият човек, който ми отговори беше дъ мастъра оф пернинг тунинг ..... голфър :P

п.с. малиииии, цели четири дни съм стоял регистриран без да напиша мнение...
леле, явно само съм чел в началото :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”