От 4 месеца съм и на Relax 500 на Мтел. Малко не ми стигат тея минути ама няма други по големи пакети доколкото знам.
Иначе днес приятелката ми намери някакви карти в които имаме 1500 минути за говорене...

Калоян Кирилов написа:Глобул/Мтел
Калоян Кирилов написа:На Глобул си имам една карта на ваучер, от 4 години я имам. Номера си ми харесва и си я пазя и си говоря и от нея.
От 4 месеца съм и на Relax 500 на Мтел. Малко не ми стигат тея минути ама няма други по големи пакети доколкото знам.
Иначе днес приятелката ми намери някакви карти в които имаме 1500 минути за говорене...
da__buzz написа:Калоян Кирилов написа:Глобул/МтелКалоян Кирилов написа:На Глобул си имам една карта на ваучер, от 4 години я имам. Номера си ми харесва и си я пазя и си говоря и от нея.
тези 1500 мин. само между двете карти ли са че ми е интересно
Калоян Кирилов написа:А доколкото бях чел, не било хубаво да се носят до сърцето и слабините.... пък мойто горките обградени от всякъде...![]()
![]()
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта