Никак не е странно, че когато свършат аргументите, започват нападки - я лични, я професионални, я... Случва се често, но не се сърдя - човещинка е. Laughing
Аз лично не те нападам ..Ако така изглежда - приеми моите най - искрени извинения

Радвам се , че ИМА някой , който е използвал тази система за подобряване на нещо - така всички усилия и средства , хвърлени в тази ....хм... система ми се виждат , че не са 100 % напразни , може да са 99 % ( от моя гледна точка ) ама не са 100 .... Понеже подозирам , че аз започнах със въпросите за консултанти и свързаност с сертификационни комисии , нека обясня - познаването на теорията и бързия отговор с цитати ме наведоха на тази мисъл

защото аз , като враг на бумащината не мога да си представя , че някой може да се интересува от тази материя и да изхаби даже и малко умствена енергия , освен ако не му се налага ( както е моят случай ) Проблема може да се корени , както винаги , в нашата реалност .... ако за някой ( на запад ) това е вътрешно мотивирана нуждата от тази система и той я приложи напълно ...тогава вероятно тя е необходима , ама на този етап , както се вижда , в България е необходима хартията , зада се отвориш на вън , да се рекламираш като напредничав и др. такива , но не и да носи нещо повече от хартия и допълнителен труд за всички ....и на фона на и без това големите ни заплати

всяко ново и незаплатено задължение се посреща с овации

Но ...няма справедливост на тоя свят

.Ще се постарая,ако се напъна за сертифициране,при мен с това да се занимават отделно назначени хора,а не тези които не им е такава работата.
ааа не може така , така опорочаваш стандарта .... трябва да е от все сърце на трудещите се , другото е купуване на сертификата
Относно това , колега stil , че не се изразявам правилно - така е приятелю , не съм вникнал в това огромно златно съкровище , каквото е този стандарт ама вярвай ми - бумагите ми са изрядни

но ги създавам с отвращение ...а това не мисля , че е добре за каквото и да е ..... става тежест и гавра в един момент , а не просто задължение .... Тъжно , но е така....