Нова мода ли е тва,кво ли......ВАЖНО

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Нед 30 дек 2007 21:53

wo0feR написа:и на дядо ми са му звъннали ама ония казал, че е братовчед от САЩ (в действителност имаме такива) и дядо ми му вика "Абе кажи си името" и ония ..."Ангел" и дядо ми само казал "Ние в нашия род Ангел нямаме" и му затворил телефона! добре че ми е умен стареца 8)

Точно това е, че те знает много неща за роднини и така нататъка.. ..а от къде :roll:

Когато звъняха на баба ми и беха казали, че нашия роднина от Пловдив е в ареста в София :!: Това просто немога да си представя от къде може да го знаят, че имаме роднини в Пловдив :!: Дори му бяха казали и името което съвпадаше с името на нашия роднина ;)

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Нед 30 дек 2007 23:06

mr_bush написа:Когато звъняха на баба ми и беха казали, че нашия роднина от Пловдив е в ареста в София :!: Това просто немога да си представя от къде може да го знаят, че имаме роднини в Пловдив :!: Дори му бяха казали и името което съвпадаше с името на нашия роднина ;)

Може да са поразпитали някъде около вас. При нас на работата преди време идва един такъв изтупан и казва на заместик шефа че със знанието на биг бос - казва и името и тн. предлагал някаква супер примоция енергоразпиляващи лампи. И някои колеги си купиха,и докато замшефа се обаждал до централата да види каква е работата онзи успя да продаде на някои колеги и чупката... После се оказа, че питал в съседния портал за нашата служба кой ни е шеф и тн. малко преди да дойде при нас. Измамниците са много изобретателни...

Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empaher » Нед 30 дек 2007 23:41

И в нас звъняха (може би защото телефона се водеше на бабата на името Бог да я прости) и вдига сестрата уш някакъв роднина бил нз си кво и ми вика бате ела да видиш тва е за тебе, оправих го веднага и оня затвори.... Тия са за бои и затвор!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”