Това вече е прекалено!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
dermeister написа:Пичове, проблема не е, че падат козирки (не че това е нормално), а че 2 дни никой не ги разчиства и не проверява да не би да има хора отдолу. Тва е баш центъра на града ебаси! Четете малко, па тогава философствайте!
пич, гледам че пишеш че си от софия....та кажи ми, за 2 дни центъра беше ли разчистен.....има ли над 300 села без ток в страната.....има ли бествийно положение все още по някои места....
е са ми кажи, кое е по важно - живите или умрелите ?
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:пич, гледам че пишеш че си от софия....та кажи ми, за 2 дни центъра беше ли разчистен.....има ли над 300 села без ток в страната.....има ли бествийно положение все още по някои места....
Какви села, какви 5 лева, тук случаят е съвсем друг. Все едно утре да се срути някоя спирка в центъра на София и никой да не провери има ли хора отдолу! 2 дни! Момичето е било живо след като е паднала козирката. Не те разбирам каква точно ти е логиката.
Последна промяна от dermeister на Пет 04 яну 2008 21:20, променено общо 1 път.
Ludia написа:dermeister написа:Пичове, проблема не е, че падат козирки (не че това е нормално), а че 2 дни никой не ги разчиства и не проверява да не би да има хора отдолу. Тва е баш центъра на града ебаси! Четете малко, па тогава философствайте!
пич, гледам че пишеш че си от софия....та кажи ми, за 2 дни центъра беше ли разчистен.....има ли над 300 села без ток в страната.....има ли бествийно положение все още по някои места....
и двете ситуации са направо СТРАШНИ. безхаберието и безотговорноста на институциите се покза типично по български.и пак като поотмине малко време всичко ще се затули и виновни - няма.ама Емел Етем нали си е в отпуска.Да не я притесняваме. Бедствие като бедствие.Да си почива. Аман
Последна промяна от asenko на Пет 04 яну 2008 22:51, променено общо 1 път.
- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
asenko написа:Ludia написа:dermeister написа:Пичове, проблема не е, че падат козирки (не че това е нормално), а че 2 дни никой не ги разчиства и не проверява да не би да има хора отдолу. Тва е баш центъра на града ебаси! Четете малко, па тогава философствайте!
и двете ситуации са направо СТРАШНИ. безхаберието и безотговорноста на институциите се покза типично по български.и пак като поотмине малко време всичко ще се затули и виновни - няма.ама Емел Етем нали си е в отпуска.Да не я притесняваме. Бедствие като бедствие.Да си почива. Аман
Колеги много взехте да философствате. Вижте сега тези служители от организации ( говоря за Гражданска защита ), които трябва навременно да отстраняват щети в такива бедствени ситуации са по заснежените пътища на цяла Варненска област. Знаете ли колко човека се грижат за тези бедствия във Варненско - не незнаете. 15-20 човека. За къде по-напред. А тези охранители къде са дремали?!?!?!?!?!?
Жалко обаче за момичето.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”