Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
pro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pro » Вто 08 яну 2008 20:53

restless написа:абе на 1ви говорих с един приятел в Италия - там бензина и дизела гонели 1.30-1.40 евра, пропана бил 60евроцента литъра, метана - 80 цента килото или от рода... най-вероятно догодина и при нас ще е поне толкова...
Тъпото е че да, ние сме длъжни да приведем акцизите до европейските - но от 1.01.2009 !!!
седмица преди новата година слушах интервю с някакъв министър, който обясняваше, че дигали акциза сега, за да няма ценови шок догодина! Бахти простака - ми оставете по-нисък акциза дотогава като сте се загрижили за хората бе! :evil:

Нямам нищо напротив да плащам по 1.40евро за литър бензин но да зимам и аз 2500е++

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Вто 08 яну 2008 20:58

restless написа:абе на 1ви говорих с един приятел в Италия - там бензина и дизела гонели 1.30-1.40 евра, пропана бил 60евроцента литъра, метана - 80 цента килото или от рода... най-вероятно догодина и при нас ще е поне толкова...
Тъпото е че да, ние сме длъжни да приведем акцизите до европейските - но от 1.01.2009 !!!
седмица преди новата година слушах интервю с някакъв министър, който обясняваше, че дигали акциза сега, за да няма ценови шок догодина! Бахти простака - ми оставете по-нисък акциза дотогава като сте се загрижили за хората бе! :evil:

А какви са ни заплатите, питам аз, нааистина сме жалки,с Европейски цени,и Африкански заплати!

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 08 яну 2008 21:10

Наистина може би е по-добре да се стачкува за поправка на улици, нормални цени на храната, равенство в плащането на данъци на бедни и богати ( всички да плащат там колкото е отсъдила държавата ) и може би най-готино ще е да се свали правителството ... но кой ще дойде на тяхно място .. дали няма да са същите... еми ще видим и така трябва да сваляме правителство след правителство докато не разберат че освен да крадът трябва и друго да правят!

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Вто 08 яну 2008 21:18

longora написа:Наистина може би е по-добре да се стачкува за поправка на улици, нормални цени на храната, равенство в плащането на данъци на бедни и богати ( всички да плащат там колкото е отсъдила държавата ) и може би най-готино ще е да се свали правителството ... но кой ще дойде на тяхно място .. дали няма да са същите... еми ще видим и така трябва да сваляме правителство след правителство докато не разберат че освен да крадът трябва и друго да правят!

:kef:

Иначе другия вариант, дето не го искам е да се махаме от тъпата държава...

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Вто 08 яну 2008 21:20

Да се маха правителството,аз съм българин,и искам да живея в БЪЛГАРИЯ!

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 08 яну 2008 21:42

И аз предпочитам да бием шута на правителството от колкото те да ми бият шута! Така между другото след малко и Опел форума ще разберат за призива на Ауди Форума ... дано се саберем както за медиците ! ( организирано пак от Ауди Форума )

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 08 яну 2008 21:49

А,губил съм си времето пред парламента с разни знамена през 1988-ма и после пак през 97-ма.Следвашия път предпочитам да го посетя с това
Изображение
mhihi

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 08 яну 2008 21:51

Браво колега, изборът ти е перфектен и непофторим ... бива си те! Дали има много такива ?

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Вто 08 яну 2008 22:15

boi4eto написа:Да се маха правителството,аз съм българин,и искам да живея в БЪЛГАРИЯ!
Докато си мълчиме и си пишеме по форумите никой няма да си тръгне, трябва действие :evil: Пък и това правителство открито демонстрира, че изобщо не се трогва от хорското мнение, протести и стачки... Днес по новините чух, че БСП били доволни от снегопочистването и били направили абсолютно всичко възможно за да се оситури спокойното и безаварино пътуване:shock

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Вто 08 яну 2008 22:21

jetttlii написа:
boi4eto написа:Да се маха правителството,аз съм българин,и искам да живея в БЪЛГАРИЯ!
Докато си мълчиме и си пишеме по форумите никой няма да си тръгне, трябва действие :evil: Пък и това правителство открито демонстрира, че изобщо не се трогва от хорското мнение, протести и стачки... Днес по новините чух, че БСП били доволни от снегопочистването и били направили абсолютно всичко възможно за да се оситури спокойното и безаварино пътуване:shock
ама бате то тва бсп то е безгрешно как можеш да ги виниш душици

Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 20:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 08 яну 2008 22:21

Ей тая техна наглост нема граници майка им стара .... то там нема българи бе деееба .. как искаме да оправят България. Ами надявам се Ауди форума да направят организацията ... както казах имат опит такаче стискам палци. Ние не можем да се организираме, но се надявам на готово да се саберем адски много колеги, и таксиджиите също с нас ! Успех !

Потребителски аватар
Vanich
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vanich » Вто 08 яну 2008 22:23

Според мен последното увеличение на горивата беше абсолютно излишно. ЕС не ни е критикувало относно акцизите. Един от основните проблеми в бг е инфлацията, която в случая ще се надуе от новите цени. При това положение скоро време няма да можем да примем еврото!!!
Аз много съм новит за бунт стачки и тн. обаче работата не ми позволява да протестирам :cry:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Вто 08 яну 2008 22:25

longora написа:Ей тая техна наглост нема граници майка им стара .... то там нема българи бе деееба .. как искаме да оправят България. Ами надявам се Ауди форума да направят организацията ... както казах имат опит такаче стискам палци. Ние не можем да се организираме, но се надявам на готово да се саберем адски много колеги, и таксиджиите също с нас ! Успех !
Незнам може аз да съм с грешни впечатления, но си мисля, че единственото което трябва на хората в момента за да излязат на улицата е лек начален тласък... дано колегите от Ауди форума организират нещо :wink:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 08 яну 2008 22:26

Вече направиха една много добре организирана стачка за Българските Медици и мисля че ще направят още една така добре организирана стачка в която се надявам дори да има повече хора от колкото имаше на стачкаа за Медиците.

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Вто 08 яну 2008 22:36

:patriot Само така. 100% те подкрепям. Ние сме българи и трябва да си даваме труда и живота за българия.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”