В неделя с новите сървъри .. ще пробвам първо нещо по сложно букви и цифри до 6 символа.. и ще видим за колко време ще го бенчмаркне
че тея ги знам за колко време .. и се мъчат яко .. няма смисъл
Брутфорс атака на Скайп? Възможно ли е?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
С прости думи до седмият символ всичко е много лесно, но станат ли осем е необходимо доста време и търпение. Зависи разбира се какви символи са използвани за парола.
Повече инфо тук: http://en.wikipedia.org/wiki/Brute_force_attack
Повече инфо тук: http://en.wikipedia.org/wiki/Brute_force_attack
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
първо .....хакера няма как да ми докопа файловете дето са сторнати паролите, второ сторването като хаш съм го изключил .....трето важни пароли под 10 символа нямам и те са нещо от сорта на (Sl3Dg3HaM3R@0982#) .....и се сменят през кратък период от време ..... така че нямате достъп до толкова мощна техника
а й на нея ще и трябват години

Последна промяна от Tyan на Сря 16 яну 2008 9:55, променено общо 1 път.
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Tyan написа:първо .....хакера няма как да ми докопа файловете дето са сторнати паролите, второ сторването като хаш съм го изключил .....трето важни пароли под 10 символа нямам и те са нещо от сорта на (Sl3Dg3HaM3R@0982#) .....и се сменят през кратък период от време ..... така че нямате достъп до толкова мощна техника
Умното си е умно.. баси как ги помниш тея пароли

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:имам си система за паролоубразуване ..дори да я забравя ще ми трябват няколко часа лист и химикал и ще си я образувам отново
И айде един хинт от мене ....взимате една магнитна карта ..записвате и на траковете нещо от сорта на
02394802398ASDFSfsdfasdfaSERfawefsaDfsfsadfA43%WEGtY3vae2340-@#$#$%$&*^Egferwerer +++___ ddddddfdfsdf seFSfwefwerwefwefw;oe52-05i2
закачате един кард риидър и сетвате това за парола

- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:първо .....хакера няма как да ми докопа файловете дето са сторнати паролите, второ сторването като хаш съм го изключил .....трето важни пароли под 10 символа нямам и те са нещо от сорта на (Sl3Dg3HaM3R@0982#) .....и се сменят през кратък период от време ..... така че нямате достъп до толкова мощна техникаа й на нея ще и трябват години
Я си дай IP-то да проверим кое как е.

- ~~~~~
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам за какви хешове говорите. Нали скайпа си сверява паролите на скайп-сървъра - не се пазят локално. Няма ограничение за пробване на пароли, но не се знае дали нямат защита при интензивни опити за логване дали няма да вкара нарастващи закъснения. Освен това скайп протоколът е кодиран, недокументиран и "секретен" доколкото знам, така че няма да е супер лесно да се направи кракера. Лично аз имам особено мнение към скайпа и вече ограничавам използването му.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”