Абе малко сте се разчуствали бе хора. Айде сега пак с тошовия въпрос. "Кога беше по добре"
Като се пребихме с MZto се молех да имам GSM затова сега без телефон не излизам.
Кат бях дете нямах асвалт на улицата, чуех се защо писмата трбва аз да си ги взимам в пощата, пощенския код го научих в 6ти клас щото до догава не бех ползвал поща. Домашен телефон имам от 91ва , точно когато щяха да слагат асвалт ама само до камънте стигнаха.
Даскалицата ми се караше че съм с по дълга коса.
Кенефа беше външен...2 дъски и надолу да не смееш да гледаш.
Верно...играехме си ама и сега децата са така.
Тогава ми беха и първите изкарани пари (крадяхме кабели)
Дедо ми беше от "ЛОШИТЕ" по онова време, та автоматично и наще беха лоши. Баща ми след промените ходеше до германия и ни носеше от тия рекламните брошури като каталози (дет сега много ги има) и си мечтаех за ел игра SEGA MEGA DRIVE 16 bit а не като осем битовия TErminator ot илиянци.
Хората ходеха по сирия иран ирак и се връщаха с много пари. (сега вече не се и връщат)
Айде стига с тоя песимизъм щото..... Асвалт още нема и нема и да има. Атмосферата си е същата, ама не ми е готино вече....не защото е по гадно, напротив същото си е , ама не съм вече дете
Децата се напивали

пушели дрогират се. Айде запитайте се виекакво правехте кат младежи ! Света си е същия , гледната точка е друга (още неколко месеа и буш че падне)