Предаването Top Gear ще тръгне по БТВ ..... !!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Пон 25 фев 2008 9:39

Още някакви претенции ?

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пон 25 фев 2008 10:26

mileff написа:Още някакви претенции ?

Принципно-да! Примерно да гледаме някоя НОВА серия, а не такава от преди 1-2 години! За времетраенето - няма да коментирам.

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Пон 25 фев 2008 10:38

neon написа:

Принципно-да! Примерно да гледаме някоя НОВА серия, а не такава от преди 1-2 години! За времетраенето - няма да коментирам.

Освен да пишем на арменския поп по този повод.
Не мога да разбера какво само мрънкате и се оплаквате - не Ви харесва, че било с дублаж или че било 30мин. или пък че било от преди 1-2 години предаването ... имаш куп други програми, все ще се намери нещо за гледане в Неделя 16:30.

П.С. Нищо лично, просто темата стана банална с мрънкането...

Потребителски аватар
neon

Мнениеот neon » Пон 25 фев 2008 15:52

Тука не мрънка никой - направо си казва какво му харесва и какво-не! Предаването е страшно, коментарите са много свежи и майтапчийски, колите са хубави и идеите са добри, но.....
..... гледали сме тези серии преди известно време, което ме навежда на мисълта, че ни броят за индианци. Т'ва е все едно да гледам новините от лятото - става въпрос за най-новите неща при автомобилите, а при тяхното развитие сега да ми показваш Q7 е като новини от Юни 2007. Предаването в оригинал е доста по-дълго, има повече тестове (и на пистата на Топ Гиър и в реални условия). Тая серия свъши все едно им спря тока - в средата на темата. Просто хората очакваха повече. Да бяха казали - предаването тръгва в орязан вариант и с епизоди от преди 2 години и никой нямаше да е недоволен!

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Пон 25 фев 2008 16:13

Значи аз имам още някои претенции.

Първо футбола, на който отделят по няколко часа ефир по всички телевизии в неделя и не само, да го качат на сателит и да стане платен, но така че малко хора да могат да си го позволят и най-накраят да спрат да ми показват футболисти постоянно. След това огромните времеви дупки да ги напълнят с автомобилни предавания. Би било перфектно нали ?

Сега сериозно, наистина не разбирам защо се дублира авто предаване като по този начин му се губи голяма част от чара. Не стига, че е орязано, не стига че е старо ами и с дублаж. Завръщане в миналото, нали се сещате как един дубльор изкарваше тричасов филм на гърба си сам самичък в началото на деветдесетте?

И последно кога сте били на кино (без детски анимации) и филма да е дублиран ? Оригинала си е най-добре. Ако има неграмотни да не могат да четат субтитри това си е техен проблем вече.

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пон 25 фев 2008 16:20

Времетраенето и дублажа са правила на бТВ и НЕ ЗАВИСЯТ от нас!!! Ефира си е техен и те решават в крайна сметка тези неща!!! :idea: :idea:

Пускаме стари епизоди и сезони, щото от последния сезон епизодите са 10 ! И какво правиме след като ги пуснем 10-те? Спираме предаването, щото Вие сте гледали старите отдавна ли? Ми Вие сте ги гледали, но други не са :!: :idea: Моля за градивна критика, а не некви лигави претенции, благодаря :!: :wink:

Потребителски аватар
neon

Мнениеот neon » Пон 25 фев 2008 16:57

Велко, не мой така! Са като се пуска предаване Топ Гиър се предполага, че няма да го гледат баба ми и майка ми, които хал-хабер си нямат от автомобили. Предполагам, че не се очаква и да го гледат деца, и хора случайно пуснали БТВ по това време. Топ Гиър е така да се каже "икона" сред автомобилните предавания! Са, като разделите всеки епизод на 2 и ги пускате по един път в семицата (по 20 мин.), тия последните 10 епизода можеше да се проточат като "Робинята Изаура" от 84г. или "Дързост и красота"! :lol: А все пак предполагам, че тея 10 епизода не са края на предаването, демек ще снимат и други през това време. А с тези темпове едва ли ще ги стигнем, че да няма какво да се гледа! :wink:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пон 25 фев 2008 17:15

neon написа:Велко, не мой така! Са като се пуска предаване Топ Гиър се предполага, че няма да го гледат баба ми и майка ми, които хал-хабер си нямат от автомобили. Предполагам, че не се очаква и да го гледат деца, и хора случайно пуснали БТВ по това време. Топ Гиър е така да се каже "икона" сред автомобилните предавания! Са, като разделите всеки епизод на 2 и ги пускате по един път в семицата (по 20 мин.), тия последните 10 епизода можеше да се проточат като "Робинята Изаура" от 84г. или "Дързост и красота"! :lol: А все пак предполагам, че тея 10 епизода не са края на предаването, демек ще снимат и други през това време. А с тези темпове едва ли ще ги стигнем, че да няма какво да се гледа! :wink:

Не е точно така и ще ти кажа защо. Епизодите може да са по 30 минути, но представляват най-важното и интересно от всеки един епизод. И по-точно в едно предаване си отива един епизод, после друг и т.н. Смесици не се правят! Ако пускаме последните епизоди в един момент ще трябва да пускаме стари епизоди и тогава ще стане мешана скара! :wink: Нови епизоди се очаква да има чак есента. Ние очакваме е просто предаването да бъде гледаном, но не можем да угодим на всички. Дали са стари или нови епизоди не мисля, че е от кой знае какво значение - нали гледате Top Gear? Така, както аз и ти сме гледали всички епизоди, бат Пешо от Провадия (примерно) не е гледал нито един и не знае какво е Top Gear....та нали трябва да види какво е било и какво е сега? :roll: На този етап това е положението, по-нататък може и да има промени :wink:

Потребителски аватар
murder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот murder » Пон 25 фев 2008 17:20

:applause: :kef: :hahhihi:

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Пон 25 фев 2008 17:20

Е добре де, сега не пуснахте ли само половината на Зимните игри?
Сигурно като пускате редовни епизоди ще е по-различно.

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Пон 25 фев 2008 18:08

разбрах,че има колега от форума който има нещо общо с Top Gear
, ама не разбрах кой :wink:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пон 25 фев 2008 19:20