Кажете някакво добро хотелче в някой хубав град :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
баце, нека ти кажа нещо по повод на някои хотели
Сандански- ако не е събота и неделя- не свети никола, ами никой хотел не е за препоръчване там. Ще умреш от скука- нема едно свестно заведение където да ядеш. Всичко е празно и те хваща шубе да не ядеш некаква застояла храна
Бях там края на ноември- има едно две сестни кафенета и това е
за повече от 1 ден- бегай от там, освен ако не пътуваш до мелник и горе да се качиш в парка на резиденцията
в търново- препоръчвам ти да идеш в хотел Алегро- малко хотелче, но цените са съвсем добри- апартамента е към 110 кинта със закуска. Много уютно.
Пробвай Шато Монтан в Троян- но там задължително обикаляш до Априлци, Троянския манастир, Беклемето и т.н Градът е скучен иначе
Сандански- ако не е събота и неделя- не свети никола, ами никой хотел не е за препоръчване там. Ще умреш от скука- нема едно свестно заведение където да ядеш. Всичко е празно и те хваща шубе да не ядеш некаква застояла храна
Бях там края на ноември- има едно две сестни кафенета и това е
за повече от 1 ден- бегай от там, освен ако не пътуваш до мелник и горе да се качиш в парка на резиденцията
в търново- препоръчвам ти да идеш в хотел Алегро- малко хотелче, но цените са съвсем добри- апартамента е към 110 кинта със закуска. Много уютно.
Пробвай Шато Монтан в Троян- но там задължително обикаляш до Априлци, Троянския манастир, Беклемето и т.н Градът е скучен иначе
Велинград - хотел Велина ... бате тва е твоя хотел
Там в нощувката си влиза басейните и спа .. сални джакужита ... масажи .... паркинг за колата .. абе .... уникално е и не е скъпо.
хотел Велина

Там в нощувката си влиза басейните и спа .. сални джакужита ... масажи .... паркинг за колата .. абе .... уникално е и не е скъпо.
хотел Велина
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един глас за Сандански!
В Сандански съм бил в гранд-хотел Сандански и в "Медите" - Медите е перфектен хотел, със страхотен ресторант и всички останали екстри - с отлично обслужване, супер обстановка.... най-скъпия хотел в Сандански, но и най-добрия - освен това на половин час път с кола от Сандански са ти Рупите (великолепна природа), Петрич, Самуиловата крепост, Мелник, манастири, ала-бала - т.е. има кво да видиш....в центъра има 1000 магазина, което е и плюс и минус, щото като си с жена обикалянето на тия магазини изглежда неизбежно......Въобще мен Сандански ми е едно от любимите места за почивка, не е някое забутано село, има си хубава атмосфера....
В Сандански съм бил в гранд-хотел Сандански и в "Медите" - Медите е перфектен хотел, със страхотен ресторант и всички останали екстри - с отлично обслужване, супер обстановка.... най-скъпия хотел в Сандански, но и най-добрия - освен това на половин час път с кола от Сандански са ти Рупите (великолепна природа), Петрич, Самуиловата крепост, Мелник, манастири, ала-бала - т.е. има кво да видиш....в центъра има 1000 магазина, което е и плюс и минус, щото като си с жена обикалянето на тия магазини изглежда неизбежно......Въобще мен Сандански ми е едно от любимите места за почивка, не е някое забутано село, има си хубава атмосфера....
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
шато монтан е много хубав хотел, на мисля не повече от година
хубав лоби бар има, има къде да се паркира и е уединено, луксозничко си е вътре
П.С за мен е голям плюс в един хотел да има голям телевизор а не 14 инчов боклук
ако отидеш там, заведи жената на беклемето обезателно, ама най-горе на хотел сима, има кафене, което гледа към пистата
на троянски манастир може да идете, а от там на априлци и т.н
на сандански да не се излъжеш само да спиш в резиденцията, ужасен комунистически хотел а уж 4 звезди
а всички, които дават глас за Сандански- да каже кой от тях е бил зимата там, лятото спор няма , е доста добре. Но зимата.................
хубав лоби бар има, има къде да се паркира и е уединено, луксозничко си е вътре
П.С за мен е голям плюс в един хотел да има голям телевизор а не 14 инчов боклук
ако отидеш там, заведи жената на беклемето обезателно, ама най-горе на хотел сима, има кафене, което гледа към пистата
на троянски манастир може да идете, а от там на априлци и т.н
на сандански да не се излъжеш само да спиш в резиденцията, ужасен комунистически хотел а уж 4 звезди
а всички, които дават глас за Сандански- да каже кой от тях е бил зимата там, лятото спор няма , е доста добре. Но зимата.................
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
oSViRePql написа:eos написа:http://www.dvoretsa.com/ Велинград
Колега лично те съветвам да отидеш там.. цените не са от най-евтините но наистина си заслужава... минерални басейни, джакузита, сауни, масажи... невероятно е. Провери за цените и ако те устройват направо отивай
Определено това е хотела

Всъщност където и да отидеш в България според мен няма да сбъркаш - и природата и забележителностите са ни на много високо ниво.
Ето ти едно предложение от Сливенският балкан - http://www.biala-mechka.com/hotel.html - намира се на Карандила
http://www.hotel-park-central.bg/ - ето и на един добър хотел в Сливен
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бих избрал Сандански по това време на годината....само на ЮГ на слънце, а и пътищата са добри
Свети никола кърти, и Медите кърти според мен малко повече що се отнася до възможностие за всякакъв спорт и прекрасната гледка....все пак сега е зима и това не е толкова важно щото се спортува по стайте ...... ....

- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:Бих избрал Сандански по това време на годината....само на ЮГ на слънце, а и пътищата са добриСвети никола кърти, и Медите кърти според мен малко повече що се отнася до възможностие за всякакъв спорт и прекрасната гледка....все пак сега е зима и това не е толкова важно щото се спортува по стайте ...... ....
Тоя спорт по стаите най-го обичам.....
И за ква зима в Сандански говорим изобщо

-
- Автомобил:
- Двигател:
В момента вече Медите не е най-добрия. Има един нов http://www.parkhotelpirin.com/ . Зависи кой как е с финансите че не е евтино.
Но определено си заслужава. Може би един от най-добрите в БГ засега.
ПП А колега dude аз живея там цяла зима почти.
Зависи кой какво си намери за правене ...
Аз лично си се радвам на слънцето дето в София цяла зима не мога да го видя.
А с биричка е перфектния релакс. Кой както си го разбира.
Щото отивам на почивка все пак нали? Не да ми надуват главата като тука.

ПП А колега dude аз живея там цяла зима почти.

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз си търся нещо до около 100лв за стаята ... и Гранд Хотел Велинград, Маркита, Свети Никола и Шато Монтан са точно такива
Сега само не разбрах СПА процедурите влизат ли в цената
hooligans трите буки нещо не ме кефи много ... а Медите ми идват малко нагоре
А парк хотел Пирин не мога да видя единичната стая на какво прилича
До Сливен не ми се ходи .. Чудя се между Сандански, Велинград и Троян че са най-близко
Тия дни трябва да се обадя да видим кви оферти имат ..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”