Кажете някакво добро хотелче в някой хубав град :)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Сря 06 фев 2008 22:00

http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=217783 , много е готин и е на самата писта.

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Сря 06 фев 2008 22:13

баце, нека ти кажа нещо по повод на някои хотели

Сандански- ако не е събота и неделя- не свети никола, ами никой хотел не е за препоръчване там. Ще умреш от скука- нема едно свестно заведение където да ядеш. Всичко е празно и те хваща шубе да не ядеш некаква застояла храна
Бях там края на ноември- има едно две сестни кафенета и това е
за повече от 1 ден- бегай от там, освен ако не пътуваш до мелник и горе да се качиш в парка на резиденцията

в търново- препоръчвам ти да идеш в хотел Алегро- малко хотелче, но цените са съвсем добри- апартамента е към 110 кинта със закуска. Много уютно.

Пробвай Шато Монтан в Троян- но там задължително обикаляш до Априлци, Троянския манастир, Беклемето и т.н Градът е скучен иначе

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Чет 07 фев 2008 0:20

Колебая се между Гранд Хотел Велинград, Маркита - Велинград, Свети Никола - Сандански и Шато Монтан в Троян. Някой да знае СПА процедурите дали влизат в цената на нощувката или се плащат отделно. Благодаря !

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 07 фев 2008 0:34

голяма грешка правиш че отписа трите буки , но твоя воля :)

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Чет 07 фев 2008 1:03

Велинград - хотел Велина ... бате тва е твоя хотел ;)
Там в нощувката си влиза басейните и спа .. сални джакужита ... масажи .... паркинг за колата .. абе .... уникално е и не е скъпо.
хотел Велина

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Чет 07 фев 2008 8:39

Един глас за Сандански!
В Сандански съм бил в гранд-хотел Сандански и в "Медите" - Медите е перфектен хотел, със страхотен ресторант и всички останали екстри - с отлично обслужване, супер обстановка.... най-скъпия хотел в Сандански, но и най-добрия - освен това на половин час път с кола от Сандански са ти Рупите (великолепна природа), Петрич, Самуиловата крепост, Мелник, манастири, ала-бала - т.е. има кво да видиш....в центъра има 1000 магазина, което е и плюс и минус, щото като си с жена обикалянето на тия магазини изглежда неизбежно......Въобще мен Сандански ми е едно от любимите места за почивка, не е някое забутано село, има си хубава атмосфера....

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Чет 07 фев 2008 8:50

Вила Рока - Банско :)! В гугъл излиза :lol:

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Чет 07 фев 2008 9:38

шато монтан е много хубав хотел, на мисля не повече от година
хубав лоби бар има, има къде да се паркира и е уединено, луксозничко си е вътре
П.С за мен е голям плюс в един хотел да има голям телевизор а не 14 инчов боклук
ако отидеш там, заведи жената на беклемето обезателно, ама най-горе на хотел сима, има кафене, което гледа към пистата
на троянски манастир може да идете, а от там на априлци и т.н

на сандански да не се излъжеш само да спиш в резиденцията, ужасен комунистически хотел а уж 4 звезди

а всички, които дават глас за Сандански- да каже кой от тях е бил зимата там, лятото спор няма , е доста добре. Но зимата.................

ralli art
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ralli art » Чет 07 фев 2008 10:14

oSViRePql написа:
eos написа:http://www.dvoretsa.com/ Велинград

Колега лично те съветвам да отидеш там.. цените не са от най-евтините но наистина си заслужава... минерални басейни, джакузита, сауни, масажи... невероятно е. Провери за цените и ако те устройват направо отивай ;)

Определено това е хотела :D Лятото почивах там за около седмица, дори докато бяхме там решихме да прескочим до Дупница да видим що е то град с автокъщи, без да имаме никъква нагласа за купуване на кола и по неволя на съдбата видяхме Полото и го взехме. Та хотела е много добър - супер лукс, просто няма забележки. Дори на мен лично ми хареса повече от Новотел Пловдив, за когото мислех, че е един от най-добрите в България. Екстри колкото искаш - а и уайрлеса им беше най-добрия в града :D Иначе града е малко скучен, но в хотела има много забавления. Шоколадовите бани са много добри. Наблизо има и други яки места, до където може да прескочиш - Юндола, Батак, Доспат, Банско.
Всъщност където и да отидеш в България според мен няма да сбъркаш - и природата и забележителностите са ни на много високо ниво.
Ето ти едно предложение от Сливенският балкан - http://www.biala-mechka.com/hotel.html - намира се на Карандила
http://www.hotel-park-central.bg/ - ето и на един добър хотел в Сливен

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 07 фев 2008 11:19

Бих избрал Сандански по това време на годината....само на ЮГ на слънце, а и пътищата са добри ;) Свети никола кърти, и Медите кърти според мен малко повече що се отнася до възможностие за всякакъв спорт и прекрасната гледка....все пак сега е зима и това не е толкова важно щото се спортува по стайте ...... ....

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Чет 07 фев 2008 11:38

Tyan написа:Бих избрал Сандански по това време на годината....само на ЮГ на слънце, а и пътищата са добри ;) Свети никола кърти, и Медите кърти според мен малко повече що се отнася до възможностие за всякакъв спорт и прекрасната гледка....все пак сега е зима и това не е толкова важно щото се спортува по стайте ...... ....

Тоя спорт по стаите най-го обичам.....
И за ква зима в Сандански говорим изобщо :D

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 07 фев 2008 12:26

В момента вече Медите не е най-добрия. Има един нов http://www.parkhotelpirin.com/ . Зависи кой как е с финансите че не е евтино. :lol: Но определено си заслужава. Може би един от най-добрите в БГ засега. :)
ПП А колега dude аз живея там цяла зима почти. 8) Зависи кой какво си намери за правене ... :lol: :) Аз лично си се радвам на слънцето дето в София цяла зима не мога да го видя. :) :lol: 8) А с биричка е перфектния релакс. Кой както си го разбира. :wink: Щото отивам на почивка все пак нали? Не да ми надуват главата като тука. :lol: :o

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Чет 07 фев 2008 14:16

Аз си търся нещо до около 100лв за стаята ... и Гранд Хотел Велинград, Маркита, Свети Никола и Шато Монтан са точно такива :) Сега само не разбрах СПА процедурите влизат ли в цената :) hooligans трите буки нещо не ме кефи много ... а Медите ми идват малко нагоре :) А парк хотел Пирин не мога да видя единичната стая на какво прилича :( До Сливен не ми се ходи .. Чудя се между Сандански, Велинград и Троян че са най-близко :) Тия дни трябва да се обадя да видим кви оферти имат ..

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Чет 07 фев 2008 14:19

Аз до колкото съм запознат,джакузита макузите,сауни мауни,басейни и е такива влизат в цената,но масажи разни и т.н. се заплащат :roll:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 07 фев 2008 14:21

като спомена троян
виж хотел марагидик в априлци - прекрасно место
http://www.maragidik.com/

Върни се в “ОФФ-Топик - други”