Милослав написа:Андрюс с две ръце.
Имам ризи, костюм и блуза за под сако оттам.Доволен, а имат и хубави намаления.Миналата седмица бяха на 70%, но не знам докога.
Pichaga написа:Милослав написа:Андрюс с две ръце.
Имам ризи, костюм и блуза за под сако оттам.Доволен, а имат и хубави намаления.Миналата седмица бяха на 70%, но не знам докога.
Мечке, намаленията бяха до 29.02
и накрая нищо не беше останало
номера 46-лилипути
и над 55-6
но и без намаления за 300 кинта си ток и жици
dobrinb написа:Имаш няколко добри варианта, като се има предвид, че говорим за прилични пари, не за яки суми. До около 250 лева макс за костюм и около 50-60 за риза и вратовръзка. Ул. Алабин е мястото. Първо, на ъгъла с ул. Лавеле, срещу задната страна на Съдебната палата има магазин на Франт - добро качество и нормални цени. Малко по-натам, в посока площад Македония, има отдясно друг магазин на веригата Нико - има голям избор на костюми на доста прилични цени, също ризи и вратовръзки. От двата магазина съм сигурен, че ще си харесаш нещо. Аз лично бих ти препоръчал риза на Теодор, за костюм - каквото ти хареса и намериш модел, който да ти пасне. Вратовръзка - Нико имат, Франт също - въпрос на вкус. Може да се довериш и на продавачките - няма да ти дадат лош съвет. Успех.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: milench0 и 20 госта