Един като Митьо Крика ми удря с юмрук по стъклото ..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
тука един въпорс имам много познати, които не са от софия, както и да е аз не деля хората на от софия и не от софия и не е важно за мене, но те мн се обиждат като случайно кажа провинцията, защо ви обижда толко тая дума, мене не би ми пукало ако не съм от софия, ама много съм се чудел, версо се обиждат не се прават
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Ами имам вече доста шофьорски стаж, но като бях новобранец дет се вика си карах в столицата без проблеми.Нямаше такива задръствания и агресия по улиците. Тогава един вид се присмивах на познати, дето с колите си влизат в Обеля и продължават с градския транспорт, щото ги било страх да карат в София. От година време и аз съм така. Не че ме е страх, но не виждам смисъл да се боря с движението. Места за паркиране никакви, еле па като ти видат "селския" номер и пада едно надуване на клаксони, все едно че като номера на колата ми е такъв доматите си ги ядем с колците. Примери мога да дам доста, дори и за един дето си потроши мерцедеса, щото не съм го пуснал да се престрои пред мен, като съм първи на светофара
Сори за спама!

Сори за спама!
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Не виждам причина да се обижда някой от това. В интерес на истината има голяма разлика в манталитета на шофиране , в големите и в по-малки градове. Нещо което ми е направило впечатление:
В София, Варна, Бургас, Пловдив :
-Пускаш мигач за престрояване от лента в лента , и те пускат да минеш.
В Плевен, Габрово, Ловеч...и каде ли още не :
-Пускаш мигач за престрояване , и само гледаш този до теб как те затваря, щото се "правиш на тарикат" и искаш да го "прецакаш"
Въпрос на манталитет, който обаче определено се изглажда само в големият град.
В София, Варна, Бургас, Пловдив :
-Пускаш мигач за престрояване от лента в лента , и те пускат да минеш.
В Плевен, Габрово, Ловеч...и каде ли още не :
-Пускаш мигач за престрояване , и само гледаш този до теб как те затваря, щото се "правиш на тарикат" и искаш да го "прецакаш"

Въпрос на манталитет, който обаче определено се изглажда само в големият град.
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
ами хубаво е да има коректност и трафика по бързо се движи, не знам тези дето прават простотии не го ли разбират, а отн относно полицая с пистолета на Витиня, сигурно е бил поредния господин никои с зверски комплекси те и сотджиите са ми мега противни, трябвало е да се оплачеш щяха да го накажат поне. За пистолета един човек ме научи на голяма мъдрост,"Пистолет винаги вади втори, но стреляй първи" 

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
А бе що на мене никой не ми чука на джама деба?!?
Може би защото все още съм шофер новобранец и не се натискам и заяждам по светофарите...
В стажа си имам един подобен инцидент когато таксиджия слезе да ме бие на сливница... След като успях да се изсуля от колата, той се отказа и си замина.
Подкрепям при подобни ситуации да се сезират органите на реда. Това е цивилизованият начин! Разбира се в момент на безисходица винаги съм готов да подскачам трупешката върху нечия глава със всичките си 115 кг
Това определено не е начинът и е твърде вероятно ситуацията да се обърне в мой ущърб, но не бих се дал ей тъй на никой пък бил той и М.Крика (който всъщност ми е до кръста) 
Може би защото все още съм шофер новобранец и не се натискам и заяждам по светофарите...
В стажа си имам един подобен инцидент когато таксиджия слезе да ме бие на сливница... След като успях да се изсуля от колата, той се отказа и си замина.
Подкрепям при подобни ситуации да се сезират органите на реда. Това е цивилизованият начин! Разбира се в момент на безисходица винаги съм готов да подскачам трупешката върху нечия глава със всичките си 115 кг

И по мен стреля миналото лято някакъв таксиджия, то че аз бях виновен е истина ама може ли такава кретения. Сега мисля да си взема някаква палка да държа до мен срещу разни нинджи. Иначе нещо добро, което може да направиш като някакъв педал тръгне да те проблемира докато си в колата е да си махнеш колана още докато приближава да отвориш леко вратата, така че да е свободна и като ти дойде пред стъклото с цялото тяло или с крак да отвориш вратата в него. Гарантирано ще се изненада.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
ceza написа:И по мен стреля миналото лято някакъв таксиджия, то че аз бях виновен е истина ама може ли такава кретения. Сега мисля да си взема някаква палка да държа до мен срещу разни нинджи. Иначе нещо добро, което може да направиш като някакъв педал тръгне да те проблемира докато си в колата е да си махнеш колана още докато приближава да отвориш леко вратата, така че да е свободна и като ти дойде пред стъклото с цялото тяло или с крак да отвориш вратата в него. Гарантирано ще се изненада.
Колега я помисли малко...
Кой има повече сила в случая? Ти опитвайки се рязко да отвориш вратата или този отвън който с един шут ще ти отпечата рамката на същата врата на физиономията

Единственото за което ще те подкрепя е колана. При подобна ситуация наистина е по-добре да не си вързан в колата.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
колегата добре е направил че не е отворил,та оня да го набие (след като го е превъзхождал в пъти).Според мен е трябвало да се обади още оня след като е слязъл да се разправя на 166-да обясни че е нападнат и да го забаламоса за няколко минутки-другото е ясно.Друго което може да се направи е да се вземе нещо до щофьорската седалка (аз имам крак от стол!!!) ако нещата загрубеят да имаш нещо под ръка,та да намалиш предимството му-все пак "Пред кола всички сме равни" 

- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:А бе що на мене никой не ми чука на джама деба?!?
Подкрепям при подобни ситуации да се сезират органите на реда. Това е цивилизованият начин! Разбира се в момент на безисходица винаги съм готов да подскачам трупешката върху нечия глава със всичките си 115 кгТова определено не е начинът и е твърде вероятно ситуацията да се обърне в мой ущърб, но не бих се дал ей тъй на никой пък бил той и М.Крика (който всъщност ми е до кръста)
Я да ти видя колата от гаража !!! Ако те засека някъде да ти потопам на прозореца !!!

groznika написа:ceza написа:И по мен стреля миналото лято някакъв таксиджия, то че аз бях виновен е истина ама може ли такава кретения. Сега мисля да си взема някаква палка да държа до мен срещу разни нинджи. Иначе нещо добро, което може да направиш като някакъв педал тръгне да те проблемира докато си в колата е да си махнеш колана още докато приближава да отвориш леко вратата, така че да е свободна и като ти дойде пред стъклото с цялото тяло или с крак да отвориш вратата в него. Гарантирано ще се изненада.
Колега я помисли малко...
Кой има повече сила в случая? Ти опитвайки се рязко да отвориш вратата или този отвън който с един шут ще ти отпечата рамката на същата врата на физиономията
Единственото за което ще те подкрепя е колана. При подобна ситуация наистина е по-добре да не си вързан в колата.
Така е, но идеята е да не се усети и да го изненадаш.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
kircheto написа:ми нормално в малките селца и градчета нема пара и те имигрират в София кат си мислят че има за всички работа и пари.... що тия хора не са си по родните места, дано измислят как да се отървем от тях!
Алооо София, ти сам го каза защо градът ви е пълен с хора от провинцията. Огледай се бе човек, виж само какво е положението в България. Има села в които хората умират от глад и всичко това заради тези, които ни управляват и въртят страничните си далавери и същите те живеят в София. Ти какво предлагаш на тези хора, да легнат и да умират от глад ли

- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”