Oxyde написа:Matematiks написа:Canon e марката.....
такива изказвания са пристрастни и неточни за избиране на апарат до 300лв,в клас сапунерка сони не остава по назад от който и да е канон или никон,като отиде в магазина човека да снима с всеки един от конкурентните модели и да си прецени каква е разликата,апаратчето което показа колегата от техномаркет за парите си е мн добро и е хубаво за джобен апарат
Съгласен съм, че има и добри фотоапарати различни от Канон, но тук има едно голямо НО !
Ако държиш на хубавите снимки, бърз и точен фокус и доста функционалност с Канон почти не можеш да сбъркаш ... казвам почти защото и те имат издънки ...
Не ми харесва също, че се вкючиха в мегапикселовата война ... (това не е вярна посока за развитие)
Никон и Фужи имат много хубави фотоапарати в същия ценови диапазон ...
Стой надалеч от Кодак, Самсунг (вивитар и други там подобни въобще няма да ги споменавам)
СОНИ според мен не предлагат същото за парите които даваш като Канон и Никон ... и ползват различен вид карти които по принцип са по скъпи и стават само за СОНИ ... Също така прекаляват с това Carl Zeiss. Тази оптика не нищо кой знае какво (чиста проба рекламен трик).