Майката си трака...и тука тръгна нагоре...
2.50 за 87, 2.70 за 93..... Май ще вкарвам Пасатора
в питбокс-а и без това му е време....
Докато не се види накъде ще избие - ще бръмчим с
Рабитката, поне е 1.8 и не погорва толкова..

стана ли време да си продадем колите?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
VW_FEN написа::( Аз предлагам да ставаме таксиметрови шафьориТака на никого няма да му пука за бензина... ама после като станем всички таксиметрови шафьори, то май пак нема да има кой да се вози и пак шъ стане мноу зле...
![]()
IZZO, тея мойте приятели пак ми бяха на гости... от Лас Вегас. Горките хорица май няма повече да стъпят тука. Пича вика и той като тебе "пълни до горе" и лошо му е станало като е видял за кви пари става въпрос... вика "Човече, не ме брой повече... по-евтино ми излиза да отида на Хавайте или някъде на курорт и да си изкарам цялото лято там отколкото да дойда до България, за да си видя близките и приятелите..."
И аз седя и го гледам и ми е някак си безразлично и му завиждам донякъде че имаха неговите родители повече пари та да го пратят там... а не да си губи времето тука и да го обират от всякъде.
Същата работа и при мен, сеста ми не иска повече да идва тук......за 2седмици и струва повече отколкото 2-седмична почивка на Карибите с всички екстри.

- МОРСКИЯ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Jerom написа:Е добре бе де**а що като на всички не ни харесва и нищо не правиме?
Добре, дай някакви предложения за това , какво трябва да направим ? Имахме някакъв шанс на изборите да сменим статуквото , но както виждаш отново същите хора ни оправляват .Тези които се опитаха да променят нещо бяха заклеймени като "престъпници " , "фашизоиди" , "психопати" . Така че "не виновен този който яде баницата , а този който му я дава ".
Това беше начина , по нормален и цивилизован начин да направим нещо по въпроса , а другите начини са ви извастни какви са, но не трябва да се стига дотам . Мисля си че на следващите избори най-накрая хората ще прозрат кои са истенските престъпници и ще поправят нещата .
Съжелявам че задълбах в политиката , но сами разбирате че тя е неразривно свързана с поставената тема .
- izzo
- Автомобил: 96 Puntamera
- Двигател: diesel
- Контакти:
а бе не че нещо....
ама......сутрин преди работя зяпам CNN доде ручам,
и по секви статистики и там данни на седмица от войничката на Буш
в Ирак мрат по около 25 човека американски войници....
а самата войничка му струва милион зелени дневно...
ебах майка му, и застраховката от двата небостъргача
дето си бутна нема а му стигне да води война дълго време....
ама......сутрин преди работя зяпам CNN доде ручам,
и по секви статистики и там данни на седмица от войничката на Буш
в Ирак мрат по около 25 човека американски войници....
а самата войничка му струва милион зелени дневно...
ебах майка му, и застраховката от двата небостъргача
дето си бутна нема а му стигне да води война дълго време....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”