Кой мобилен оператор да избера?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз вече 2-3 години съм на вивател откото ги пуснаха. Последната една на договор. 120 часа разговори общо за тая 1 година в мрежата, към други опрератори, в чужбина, на роуминг и никога не съм плащал сметки като на мтел ...
Отделно ползвам много мобилен интернет на EDGE без активиран пакет. Да не говорим, че ако съм в чужбина примерно не ми спират телефона за 2-3 дни или 2-3 седмици закъснение като не си платя, което също много ме дразнеше при другите. Абе коректни са много, супер доволен...
Беше ми се прецакала картата, обадих се и след 3 дни беше новата при мене с куриер безплатно. Нямам повече какво да кажа!
Дано продължават и за напред така както беше с мобиком... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не баш. Бил съм и на другите, на договор и преплатени. С Мтел на втория месец го спрях без неустойка защото ми идваха фактури с международни разговори, а тогава дори нямах чужди номера в телефона! Фактурите бяха с по 20 30 минути международни, които тогава си бяха доста... Глобул става не е лош и той. Ама тия никога повече МенТел...
Сигурно щото бях в граничен район, някой вътрешен човек си е говорил по 100 лева за моя сметка и ходи внасяй сумати депозити, за да говори некъв бай мангал с роднините в Гърция и по света безплатно. Ае сиктир на такива "оператори"...
И не съм си давал телефона на друг, нито пък съм се разделял с него някога, за да си измислят разни оправдания...
Плащането беше отврат все едно се редя за дефицитна стока... То не бяха неработещи компютри, то не бяха проблеми с нета. Само на думи явно са големи и докато те зарибат да им станеш абонат.
Сега вече ме посрещат с усмивка и ме черпят бонбонки, като истински европейски клиент.
Как да не се похваля като това си е живо чудо при нас...

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
da__buzz написа:Stoi написа:Направи като мен. Три ГСМ и три карти на всеки оператор на някакъв договор с безпатни минути.
най добрия избор
Подкрепям ! Аз засега ползвам само Мтел и Глобул по простата причина че нямам нито един номер на Вивател в указателя но като събера няколко ще взема и тяхна карта

- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bob.Baev написа:А някой наясно ли е дали може вече да се прехвърлят номерата от един оператор към друг? и по-точно от глобул към вивател?
Ето отговора: http://dnes.dir.bg/2008/04/11/news2879144.html
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
Marto0 написа: ...
Мерсаж, Марто!
смятам да стана клиент на Вивател - условията са доста по-добри, можете да се уверите сами от следните 2 линка:
http://globul.bg/bg/postpaid_pr.html?posm=1 (програмата Globul 60)
и
http://www.vivatel.bg/bg/consumer_tarrifs.php?t=60
Смятам е ясно за какво иде реч. Освен че е по-евтино, програмата на вивател дава и 25MB интернет!!!
Това е много стара програма

Върни се в “ОФФ-Топик - други”