Какво представляват Германос...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
P\/G

Мнениеот P\/G » Пет 11 апр 2008 8:52

Аз знам че Германос е нещо като франчайз. Така че това да нямат договори не зависи от Германос, а от конкретния магазин. Когато става дума за дребен търговец естествено може да се очакват всякакви дребни номера. Освен това щом се впечатляваш от такива неща и си си купил 5 гсм-а от тях гарантирано до 1 година ще забравиш категоричната си закана.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 11 апр 2008 15:39

Е 2бе толкова ли са зле ве4е. Преди като не бяха напълно към КиК не бе6е 4ак толкова ло6о.... Но явно и от добра компания става пълна боза вместо да е обратното. :(
А Германос не е българска фирма ама хи4. Германо Германо гамото мана... :lol: Де.а долните гърци скапани... :lol: Какво хубаво може да се о4аква от гърци робовладелци и простаци... :roll:
http://www.germanos.gr/index.htm : sex

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 11 апр 2008 15:50

black` написа:Е 2бе толкова ли са зле ве4е. Преди като не бяха напълно към КиК не бе6е 4ак толкова ло6о.... Но явно и от дора компания става пълна боза вместо да е обратното. :(
А Германос не е българска фирма ама хи4. Германо Германо гамото мана... :lol: Де.а долните гърци скапани... :lol: Какво хубаво може да се о4аква от гърци робовладелци и простаци... :roll:
мизерии,напразни обещания и губене на време и най -ве4е нерви.добре 4е не приех работа там :)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 11 апр 2008 16:21

не всички магазини на германос са на франчайз
но май точно тоя на мария луиза е :roll:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 11 апр 2008 16:58

имал съм няколко офиса на франчайз към Глобул сметки ала бала :wink:
мога да кажа че самата фирма майка Глобул се гъбарка с нас :idea:
и в един момент излезе че не те ме хранят :twisted: ами ги храня аз тях :idea: набиват някви бесни "таргет" цели :twisted: глобяваха ми за хвърлени карти и тел. с договори..абе 100 неща
накрая им теглих една п..а майна и избичих катинарите :twisted:
п.п. иначе от сметките съм им доволен :wink: не ме клатят :lol:
но рибата се вмирисва от главата :wink:

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Пет 11 апр 2008 17:07

Покойната ми баба (вече 34 години не е сред живите) казваше "ЛОШ ГРЪК". :rocketwhore :rocketwhore
Всякакви други коментарии са излишни. :(

Потребителски аватар
charmario
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот charmario » Нед 13 апр 2008 1:32

Да кажа и аз за Германос, щото имам инфо от първа ръка. Едно време работех там. Един ден общо. :) Дигнах си чукалата скоропостижно след като първият ми работен ден продължи някакви си 15 ч. и половина от 08:00 до 23:30 ч., заплатата ми беше 260 лв., а и ме заплашиха с глоба, ако за 1 месец не продам 30 телефона Нокия 3510i, които още навремето си бяха жив та*ак! Колкото до качеството на персонала - мога да ви кажа, че на нито едно от общото трите интервюта, които ми проведоха не стана въпрос за телефони, техника или каквото и да е свързано с нещата, които продават. Може би това обяснява факта, че всеки път като се спъна на вратата и зема да вляза в Германос - винаги знам повече за продуктите, които ме интересуват от тези, които се опитват да ми ги продадат. Най се кефя като задам някой хипер сложен въпрос от рода на "Камерата на този телефон има ли автофокус?" да започнат да ме гледат като добичита и да се чупят да четат на табелката на рафта дали пише такова нещо, а пък то за жалост в 90 % от случаите табелките също са грешни. :lol: Мъка, мъкааа...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”