От къде са най-лошите шофьори според вас ??

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
FLY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FLY » Чет 25 авг 2005 8:19

подкрепям веселин

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Чет 25 авг 2005 8:48

Sara01 написа:
shenko_i написа:лошите шофьори са жените според мен те навсякъде са лоши шофьири(БЕЗ ДА ОБИЖДАМ) жена шофьор = негър скьор :shock: . Три катастрофи имам, и на трите са виновни жени :motz:

Ще е добре да не ни слагаш всички жени шофьори под един знаменател. :cry: a boi de

Изключвам тези, които карат Passat Drive :kissy:

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Чет 25 авг 2005 8:51

Напоследък диви изпълнения виждам доста често от регистрация КН :) Перник са си мирнали по каишките, СО се опитват да догонят :):) Иначе доста често отскачам до Благоевград и проблеми с Е засега не съм имал да чукнем на дърво :):)
Разбира се, регистрацията не е критерии, но тук говорим за статистика...иначе най селски изпълнения разбира се съм виждал от регистрация С по простата причина, че карам предимно в София :)

Като говорихме за ВР се сетих за една весела случка - вървим си една компания - две мацки, аз и двама приятели в Студентски, тръгваме да пресичаме пеша една улица и се задава някаква кола...и единия ми приятел казва на едната мацка - "Внимавай, не пресичай още, че тоя дето идва е Врачански селянин, гледай какъв грозен тунинг си е направил, егати селяндура!"....и в същия момент се усеща, че тя е от Враца :):) После цела вечер не му говори :)

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Чет 25 авг 2005 8:56

lol lol lol това ме изкейфи!!!

Потребителски аватар
Sara01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sara01 » Чет 25 авг 2005 15:12

shenko_i написа:
Sara01 написа:
shenko_i написа:лошите шофьори са жените според мен те навсякъде са лоши шофьири(БЕЗ ДА ОБИЖДАМ) жена шофьор = негър скьор :shock: . Три катастрофи имам, и на трите са виновни жени :motz:

Ще е добре да не ни слагаш всички жени шофьори под един знаменател. :cry: a boi de

Изключвам тези, които карат Passat Drive :kissy:

Така е по-добре :) :kissy:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 25 авг 2005 15:23

Аз каква дивотия видях да прави едно софийско такси засега ми е 1 в топ 10. На един светофар в сф мина през островчето с трева да не чака ;)
направо забравих да потегля след тази случка. А и изпотроши всичко от бордюрите щото беше поне с 40км/ч. .Лудиии ей... Smackbum

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 25 авг 2005 15:27

stilko написа:"ВР" А дивите врачанци къде ги забравихте?

не се казват врачанци, а врачани, че са диви - диви са, ама ти карал ли си във враца, няма нищо общо със София, там ако отдалече засечеш някого или караш по-бързо ще те псуват доста и то по врачански, е вярно не дават мигачи, ама то във Враца няма и особен смисъл

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Чет 25 авг 2005 15:54

mad_doctor написа:Напоследък диви изпълнения виждам доста често от регистрация КН :) Перник са си мирнали по каишките, СО се опитват да догонят :):) Иначе доста често отскачам до Благоевград и проблеми с Е засега не съм имал да чукнем на дърво :):)
Разбира се, регистрацията не е критерии, но тук говорим за статистика...иначе най селски изпълнения разбира се съм виждал от регистрация С по простата причина, че карам предимно в София :)

Като говорихме за ВР се сетих за една весела случка - вървим си една компания - две мацки, аз и двама приятели в Студентски, тръгваме да пресичаме пеша една улица и се задава някаква кола...и единия ми приятел казва на едната мацка - "Внимавай, не пресичай още, че тоя дето идва е Врачански селянин, гледай какъв грозен тунинг си е направил, егати селяндура!"....и в същия момент се усеща, че тя е от Враца :):) После цела вечер не му говори :)

*много* добро :D :D :D

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Чет 25 авг 2005 15:58

L&R написа:Аз каква дивотия видях да прави едно софийско такси засега ми е 1 в топ 10. На един светофар в сф мина през островчето с трева да не чака ;)
направо забравих да потегля след тази случка. А и изпотроши всичко от бордюрите щото беше поне с 40км/ч. .Лудиии ей... Smackbum

Това ме накара да се сетя за един с Рено 19, дето се опита да мине през пешеходната и затревена зона на бул. Евлоги Георгиев, преди Драган Цанков светофара, ама бордюра се оказа много висок и успя да качи само предницата и после упря и стана като кантар :D :D :D

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Чет 25 авг 2005 16:46

В село Кърлеж карат най-зле...няма за какво да си говорим!!!

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 25 авг 2005 19:48

Колкото по -дълбоко се бърка в джоба на нарушителите,толкова по-голям е шанса да се превъзпитат-като гледам себе си все още не съм поумнял след три снимки в КАТ-ще си купя Запорожец накрая и да мирясам-щот тоя турбодизел ме вкарва само в приключения :cry: Ай лав дис кар 8) Пък и с тия цени на горивата-по пътищата ще останат само служебни коли и на тия с много пари.Ще карам само служебната!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Чет 25 авг 2005 19:59

СО - софианец отскоро
СФ - Сан Франциско

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Пет 26 авг 2005 9:38

Най лошите шофьори са тези които карат служебни коли. Хич ама хич не му пука за това дето кара, а какво остава за другите около него.
А за врачани да не съм чул лоши думи :D

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 27 авг 2005 8:20

Значи много да внимавате с мойта съм най -лошия шофьор а пък като се кача на служебната съм се зарекъл,че въобще няма да натискам спирачки ако някой ме засече :twisted: Г А З И И И И И И И М!!!! :twisted:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Съб 27 авг 2005 15:55

imedarov написа:Най лошите шофьори са тези които карат служебни коли. Хич ама хич не му пука за това дето кара, а какво остава за другите около него.
D

Аде сега обиди .Аз моята служебна 143- глава ламя си я кътам колкото и Голфретата. Пък и как да не я пазя като я карам всеки ден.А предната неделя си я завивах с одеало като позаваля град да не вземе да настине :)

Последна промяна от kris11 на Съб 27 авг 2005 16:00, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”