petko5 написа:Дървена дограма, това е за мен най-добрата дограма
Ееееее,колега,дай нещо по-евтинко де

То е ясно че от доброто старо дърво /и то масив/ няма.Но колко човека могат да си го позволят.А ясно че на хубавото лошо не може да се каже.
веселин написа:Брат ми си сложи PVC - "KMG бате" - ами в сравнение с моята 7 годишна Rehau ми се стори като правена от кофички за кисело мляко -![]()
![]()
![]()
За K-стъклото съм чувал от майстори , че само зимата му е ползата - лятото яка жега правело -
![]()
веселин написа: в сравнение с моята 7 годишна Rehau ми се стори като правена от кофички за кисело мляко
petko5 написа:Дървена дограма, това е за мен най-добрата дограма
dlug написа:А някой случайно да има мнение за профили Шуко или Века? Чух че са били доста добри и на сравнително прилични пари по простата причина че не са толкова известни (в сравнение с REHAU пр.)
Pavcho2 написа:PVCто не се измята за разлика от алуминия стига да е качествено може да те надживее обаче по- качественото си е по- скъпо.
byjy написа:Коомпромисен вариант-вътрешни щори.Вертикални или хоризонтални ти решаваш.Някой беше споменал за външни щори с ел. мотор:ще ти кажа,че също е най добрия вариант за щори стига да можеш да си намериш кой да ти изработи.Виж за цени незнам.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 26 госта