За Риболовците
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
pas1.8mi написа:Каква лодка-гумена или от стъклопласт?Питам,защото един приятел продава неговата(от стъклопласт).Дълга е някъде към 2,7-2.9м.Има колесар и швейцарско двигателче 3-4коня.Ако те интересува може да питам за цена.
Да неби да става въпрос за мойта лодка ,щото тя е Белгийска EVINRUDE с двигател 4 коня.

- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
да се вкл,ча и аз,тоз язовир е на 10 мин от вилата ми и лично аз небих ял рибата оттам.аз хода под стената на язовира там е изситана.оттам рибата я лоня само за спорта защото са ми разправяли доста неща.но допускам че язовира се е поизчистил.може да ходя да видим дали ще има пир за котките.но там е и доста дълбоко а и има сомове колкото човек че и по големи.видяно и потвърдено от водолази.така че ако има ентосиасти да влизат с лодка даго избягват.
бих споделил че на канала след село Прибой има доста риба и е честа и няма дъх на тиня.аз там ходя за кустур и щука.но се изисква билет че минават на проверки.
бих споделил че на канала след село Прибой има доста риба и е честа и няма дъх на тиня.аз там ходя за кустур и щука.но се изисква билет че минават на проверки.
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Е нещо снимков мат'рял няма ли?
п.с. Ае честито ве!
п.с. Ае честито ве!
Последна промяна от madmen на Пон 10 апр 2006 14:07, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”