п.п ВНИМАВАЙТЕ МНОГО ЗАЩОТО ПО БАЛОВЕТЕ СТАВАТ МНОГО КАТАСТРОФИ ПОВЕЧЕТО ЗАРАДИ ПИЯНСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ.....ИМАМ ОГРОМНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ НЕ КАРАЙТЕ ПИЛИ ЗА ДА НЕ СИ ПОЧИРНИТЕ ЖИВОТА
Пожелание към всички абитуриенти.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ае да ми минава по-бързо, че ми писна да им слушам на всички еуфорията и суетнята, да се минело от там да ги видели, да се минело от тука, оня колко му струвал костюма, оная каква била и т.н. и незнам защо, явно е някаква традиция станало трябвало да шмъркат нещо задължително ... аве тъпанарска раота, набиват се маса кинти и т.н. за глупости! Един път в живота ... кое е един път, ходенето на ресторант и на дискотека ли ... общо взето след тая тъпня, не виждаш хората, които не са ти приятни, а тея които са ти приятни и искаш да поддържаш връзка с тях си го прайш! И като заслушам, няма ли да ти липсва училището ... всеки се чуди как да се скатае от даскало, па накрая реват, че повече нямало да са на училище ... спокойно, след месец идват изпити за другото даскало, където общо взето е същото, само, че ш*баното училище е на майка си в .....
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:ZLaTa_KiFLa написа:Мерси много за пожеланията на всички.Моя бал е на 27-ми и смятам да избухна яко.На всички пожелавм същото.Дано остане незабравим ден
Ти щеше да каниш форума на бал ако не си спомняш![]()
Ако си забравила да ти припомня оная дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъългата заключена тема
![]()
![]()
Еми просто нямам представа къде бих могла да ви събера всички чавета.Иначе много бих се радвала да избухнем заедно.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Да споделя пресни впечатления от прибирането ми от работа
Първо видях белия хамър-лимузина, това добре... Некви Х5-ци бол, то чак ми стана скучно да ги гледам.
Пред мен кара някакъв jaguar готин новичък спретнат, вътре съответно абуригени. Спира ягуара, заобикалям го и какво да видя на вратата
MOTO PFOHE
ТЕСТОВ АВТОМОБИЛ
е.. спуках се от смях
в смисъл ок, взел си за 1 вечер хубава кола ама.. с тия лепенки

Първо видях белия хамър-лимузина, това добре... Некви Х5-ци бол, то чак ми стана скучно да ги гледам.
Пред мен кара някакъв jaguar готин новичък спретнат, вътре съответно абуригени. Спира ягуара, заобикалям го и какво да видя на вратата
MOTO PFOHE
ТЕСТОВ АВТОМОБИЛ
е.. спуках се от смях
в смисъл ок, взел си за 1 вечер хубава кола ама.. с тия лепенки
- XaBaTa™
- Автомобил:
- Двигател:
И ние с колегата FreeSoul утре имаме бал, считайте се за поканени! ....
Айде весело на всички и умната!
П.П. Съучениците Vlad777, DragoGT и Varbona ще помоля да ми пратят на Л.С. къде ще е техния бал
Моля да не ме замесвате във вашите пиянски истории
mod edit: Varbona
Аз не знам още
mod edit: Vlad777
след снощното изпълнение ми трябва поне два дена релакс
mod edit: DragoGT
Айде весело на всички и умната!
П.П. Съучениците Vlad777, DragoGT и Varbona ще помоля да ми пратят на Л.С. къде ще е техния бал
Моля да не ме замесвате във вашите пиянски истории
mod edit: Varbona
Аз не знам още
mod edit: Vlad777
след снощното изпълнение ми трябва поне два дена релакс
mod edit: DragoGT
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”