колегиалност
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Мен ме дразни когато три коли си чакаме на светофара и въпреки това отворкото минава през насрещното и се реди най отпред. Или пък наскоро три коли сме наредени да правим десен завой на хладилника по посока драгалевци и отворкото отляво през "острова" ......и ми е интересно какво печели да*ба че вместо зад мен е минал пред мен и то само щото съм го пуснал че инак ше ми забърше бронята.
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ре
SkyWalker написа:Искам само да добавя, че въпреки, че св София движението е кошмар, (особенно понеделник сутрин около Софийски университет!!!)шофйорите са по КОЛЕГИАЛНИ, отколкото в провинцията! Да си в голям трафик и да излизаш от улица без предимство си е проблем! Докато в София по мои наблюдения не е така! ПОЗДРАВИ за което!
Намесвам се да изкажа несъгласие с колегата SkyWalker.
Според мен,неможе да се прави статистика по географски принцип! В София ...... еди какво си,в провинцията(е как се приравнява населението на над 100хил кв. км.)......еди какво си.
И в София и в така наречената провинция има както колегиални така и неколегиални шофьори!
Друг е въпросът,че тъй като по често се движат в задръствания(трафик) шофьорите в София имат по голям опит и съответно знаят как да реагират докато тези в така наречената провинция нямат опит и реакциите им не винаги са адекватни.
Абре хора, не знам какво става, но все по-често ми се случва таксита да дават път като си пуснал мигач да се преустроиш и въобще много колегиално карат. И други коли също...евала
Направо е кеф да караш така, съответно и аз пускам всеки да мине, май има светлина в тунела, не и за маршрутките разбира се

Направо е кеф да караш така, съответно и аз пускам всеки да мине, май има светлина в тунела, не и за маршрутките разбира се

- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Е, съгласен или не, такова ми е наблюдението! И не е само от София и Плевен, а и от Русе, Пловдив и Варна (най-вече)!!!
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Това къде става?
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: re
SkyWalker написа:Това къде става?