Питане относно изгаряне-какви мехлеми ????
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
madmen написа:MITKO_DVD написа:One написа:MITKO_DVD написа: ........да се мажа с хидратантен крем на Нивеа сутрин и вечер и за 2-3 месеца щело да се оправи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,а на мен не ми се верва да се оправи така с тоз крем
![]()
![]()
![]()
![]()
тия са се изгаврили с теб ама яко
разходи се до костинброд
спри на центъра попитай за тази жена и всеки ще те опъти
ще си вземеш от мазилото , ще се оправиш и ще я благославяш !
Ма това от опит ли ми го казваш
И тетака!
Не съм ходил лично, но преди няколко години едни познати ми даваха такъв, че сестра ми се беше поляла с горещо олио и всички лекари се кълняха че трее да и правят пластична -> след мазане с това сега няма и белег и разлика в цвета на кожата.
ама и аз звуча като доктор_ливайнКакто и да е -> действително е добро!
А да попитъм на сестрати не и е останал белаг това много добро ма за коко време се оправи ,коко време се маза

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:и мой колега с много сериозни изгаряния се лекува с мехлема на жената от костинброд
зарастна изключително бързо и не му останаха никакви белези !!!
Мите, не четеш. Освен това, и аз съм чувал много добри отзиви от един приятел за този мехлем. Пробвай го, нищо няма да ти навреди, но съм почти сигурен, че ще ти помогне.
- armario
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MITKO_DVD написа:Ок момчета за отговорите ви започнал съм да се мажа ма имам възможност само по 2 пъти на ден ще видя тя каква ще стане
.ще пиша .така че ще помоля да не се заключва темата
Ще споделя и моя опит с мехлема на Костинбродската баба.
Доколкото знам, сега го прави внучката й, но това няма значение. Важното е, че е предала формулата.
Та, на един приятел детенцето се беше изгорило с горещо олио. Цялото гръбче и ръцете. Веднага намерихме този мехлем и го спасихме. Това е от времето, когато го правеше бабата. В момента е живо и здраво и догодина ще е абитуриент, с минимални белези, все пак изгарянията бяха страшни. Пробвай, ще помогне.

- knight-errant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kaiser666 написа:Майка ми преди цялата ръка и беше обгоряла една баба и каза как да си прави мехлем от невен,мас,смрадлика и живовляк(помага за доста неща) и се оправи,но не мога да ти кажа точно.Довечера като се прибере ще говоря с нея.
И моята майка бе с изгорена от олио ръка.Това, което трябва да се направи е следното:
Две шепи накълцан на ситно пресен невен / цвят, стебло и листа / се изпържват в килограм безсолна свинска мас.Получената смес се прецежда през марля и се излива в кофички / каквито има /.Поставя се в хладилника.На следващия ден вече е готово за употреба.
Важно:Не се поставя върху открити или сълзящи рани.Те е най-добре да обработват с дезинфектант и антибиотичен спрей, докато се затворят.
- zagorql
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
MITKO_DVD написа:Ок момчета за отговорите ви започнал съм да се мажа ма имам възможност само по 2 пъти на ден ще видя тя каква ще стане
колега какво стана с белега махна ли се ,питам заштото си изгорих раката с горешто олио раната зарасна вече нямам и превръска обаче имам голям грозен белег доктора каза 4е за 1 месец щял да се махне ако не го показвам на слънце но не ми се вярва ,ако има някакъв ефект от този крем на тази жена ми пиши
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Re: Re:
zagorql написа:MITKO_DVD написа:Ок момчета за отговорите ви започнал съм да се мажа ма имам възможност само по 2 пъти на ден ще видя тя каква ще стане
колега какво стана с белега махна ли се ,питам заштото си изгорих раката с горешто олио раната зарасна вече нямам и превръска обаче имам голям грозен белег доктора каза 4е за 1 месец щял да се махне ако не го показвам на слънце но не ми се вярва ,ако има някакъв ефект от този крем на тази жена ми пиши
колега,има един мехлем Спасател се казва,работя готвач и доста често се горя и има ефект
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане относно изгаряне-какви мехлеми ????
Аз съм ползвал пантенол и бях очарован от ефекта. За мой късмет третирах веднага изгореното място и в последствие дори не се образуваха мехури както и не остана белег, само се обели кожата няколко дни по-късно.
- emovw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Питане относно изгаряне-какви мехлеми ????
колега дай на лични да се разбереме,ще те заведа.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”