За ЦСКА, футбола и мъката

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 03 юни 2008 17:25

Вики - градски си ми , слушаме сходна музика - сичко мога да ти простя , само не и ЦСКА!!! mhihi mhihi mhihi
Нямаме ли отбори в Бургас , че тръгна по тия армейци ве!!! :oops: :wink: :banghead: :banghead: :banghead: :don't worry

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Вто 03 юни 2008 19:51

Един факт - Пирин за 25000 лв. задължения към НОИ ги пратиха във В група...и ако обичате уважаеми фенове на ЦСКА не намесвайте Левски във вашите проблеми, просто защото тези 11 млн. лв дългове, не са отишли в тяхната каса...а може би в джобовете на вашите управници... съжалявам :!:

Потребителски аватар
zdravko_1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_1986 » Вто 03 юни 2008 19:53

Пичове от ЦСКА, съжалявам наистина за отбора ви, но аджеба какво ви е виновен Батков и Левски. Идете и трепайте онзи некадърник Томов и не се занимавайте със сините. Дано им дадат отсрочка на ЦСКА, но не ми се вярва това да стане. :wink:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 03 юни 2008 19:54

www.sportal.bg има видео-та
било е страшно

Потребителски аватар
petkovsky
Черният лебед
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petkovsky » Вто 03 юни 2008 20:07

няма такъв резил.

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Вто 03 юни 2008 20:11

арабията няма такъв резил, аз още не мога да го проумея :woooow: :woooow: :woooow:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 03 юни 2008 20:16

http://sportal.bg/news.php?id=109932

ето някой уместни забележки от статията

Вицът „Защо в ада пред казана на българите няма пазач? Защото ако някой тръгне да излиза другите сами го връщат обратно", отдавна е действителност. Доказа го собственикът на Левски Тодор Батков, който започна атака срещу шампиона на България ЦСКА. Дори неуредиците на „Българска армия" да са реално съществуващи, изниква въпросът откъде Батков знае неща от кухнята на „червените".

От 16 отбора в А група през сезон 2007/2008 г само ЦСКА ли е клубът с проблеми? Или ЦСКА подразни с това, че стана шампион - с разлика, която се равнява на над пет победи. Нека всички отбори от елитната ни група да разкрият задълженията си към НОИ, НАП и т.н. В България всичко се случва избирателно.

Вчера шампионът на Испания Реал (Мадрид) оповести 240 милиона евро дългове. Деветкратен европейски шампион! Клубът може да си позволи да похарчи толкова за селекция, ако реши. Странно защо президентът на Барселона Жоан Лапорта не сезира Европейската комисия?! Точно обратното. Именно Лапорта първи се обади на Рамон Калдерон (президентът на Реал - б.р.), за да го поздрави за шампионската титла. Някой българин представя ли си изобщо, че Тодор Батков е позвънил на Александър Томов, за да го поздрави след победата на „армейците" над Ботев в Пловдив, която узакони 31-вата титла. Господин Батков напусна есенното дерби срещу ЦСКА, загубено с 0:1, десетина минути преди края на мача, отказвайки всякакъв коментар.

Шопската мъдрост „Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле" излиза на показ. В Европейския съюз сме само, когато трябва да се бием в гърдите. Иначе сме и с двата крака в България. Батков нееднократно декларира, че в Левски се работи европейски. Географски погледнато и в Скрита сила (Мъдрево) се работи европейски, дори на кметството едва ли са пропуснали да боднат знамето на ЕС. Европейските методи на работа на адвоката един по един се оказаха кьорфишеци. Да уволниш треньора и директора за 24 часа и да ги реабилитираш, а в края на шампионата категорично да им покажеш вратата е стратегическо управленско решение. Демонстрирайки омраза към ЦСКА президентът на Левски не си прави услуга. В момента феновете на „сините" са много по-загрижени за собствения си отбор, отколкото за неуредиците в Борисовата градина. Дълговете няма да спрат „червените" от участие в Европа. Относно собствеността на клубовете - нека всеки покаже своите документи. Да се знае кой какво притежава, как го е придобил и как го развива. За да има някакво бъдеще българският футбол махленските дрязги трябва да останат в историята. Така повеляват добрите обноски, които се предполага, че трябва да има една публична фигура, каквато е президент на футболен и/или спортен клуб.

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Вто 03 юни 2008 20:16

личното ми мнение е че се цели да се вземе този клуб на безценица и да се ползват базите след това, Какъв хубав мол ще стане в борисовата градина сред природата!!! А иначе...........Лупи, Борат ...........без коментар. Лично аз неискам Левски в шампионската лига с тази овча глава , то ще е смях . Преди малко слушам дучето искал да управява клуб-а ,феновете щели да го издържат .......................хм май беше препил и караше на автопилот

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Вто 03 юни 2008 20:18

Ехххх колеги сега разбрахте защо ни беше и все още ни е мъчно на Беройци/ нищо че ми шитнахте темата тогава :D /Тогава като казах ,че няма да е само Берое това имах предвид.

Съжалявам за ЦСКА -но само за футболистите и феновете не за ръководството

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 03 юни 2008 20:23

berbatov86 написа:http://img222.imageshack.us/img222/4398/nekrologhe0.jpg Нека се пържите в АДА наречен В група

абре сульо не те ли е срам бре
тук в темата има по-върли левскари от теб 100%
които са от години във форума
ти си ми се регистрирал оня ден и некролози ми лепиш
не ти е мястото тук в този форум
дай изход и не се връщай...

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Вто 03 юни 2008 20:28

според мен журналистите преувеличават-не ми се вярва тези неща да се случат...всичко ще се оправи-много шум за нищо...иначе не мога да проумея алтернативата -всичко да е е истина...баси ,ще ни се подиграва целия свят...

Потребителски аватар
petkovsky
Черният лебед
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petkovsky » Вто 03 юни 2008 20:57

bluefen написа:личното ми мнение е че се цели да се вземе този клуб на безценица и да се ползват базите след това, Какъв хубав мол ще стане в борисовата градина сред природата!!! А иначе...........Лупи, Борат ...........без коментар. Лично аз неискам Левски в шампионската лига с тази овча глава , то ще е смях . Преди малко слушам дучето искал да управява клуб-а ,феновете щели да го издържат .......................хм май беше препил и караше на автопилот

има някаква игра ще видим.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Вто 03 юни 2008 21:25

zdravko_1986 написа:Пичове от ЦСКА, съжалявам наистина за отбора ви, но аджеба какво ви е виновен Батков и Левски. Идете и трепайте онзи некадърник Томов и не се занимавайте със сините. Дано им дадат отсрочка на ЦСКА, но не ми се вярва това да стане. :wink:

Eто какво: след като не можа да се набута в ШЛ с игра, Борат прилага други тактики, типични за „държавата“, в която живеем.

sportal.bg написа:Жестока конспирация: Левски избута ЦСКА за ШЛ

БФС спасява "сините" от съдбата на ЦСКА с писмо

Левски ще играе в Шампионската лига, ако ЦСКА не получи лиценз за участие в турнира, стана ясно преди минути. По примера на Италия, когато при Калчополи от най-комерсиалния турнир бяха изхвърлени Ювентус и Фиорентина, за сметка на Киево, така и българският вицешампион ще бъде допуснат до участие в ШЛ.

Левски също е бил пред угрозата лицензът му да бъде отнет, но в последния момент "сините" са били предупредени с писмо от БФС да внесат 250 000 лева, които да ги спасят. Интересното е, че в ЦСКА не е постъпвало подобно писмо.

Появилите се вчера информации, че "сините" няма да заемат мястото на ЦСКА в Шампионската лига, се оказаха инсинуации.

Литекс също са били пред неполучаване на лиценз, заради неизплатени суми на бивш играч на отбора и настоящ на Черно море, но също са получили уведомително писмо от БФС. Така вчера "оранжевите" са изплатили дължимите суми и са получили своя лиценз.

Те тва е цялата далавера :roll:

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Вто 03 юни 2008 21:32

Аз не мога да разбера,как се събраха толкова много хора да протестират за някаква неразбрана кауза!!Щом имат дългове да си ги плащат,ама нали се сещате,че футболистите на ЦСКА винаги ще си взимат заплатките,които са между 2000-30000лева на месец.
Не мога да разбера и това,как може да псуват полицаите и дори да им налитат на бой?
Изобщо цялата тази енергия трябва да се вкара в протест срещу ниския стандарт в България,високата цена на горивото и срещу парите в сивата икономика.Ама май на феновете им е все тая,важното е да има ЦСКА в ШЛ,за да може да си ядат шопската салата и ракийката пред ТВ-то,които са си купили от малката заплатка от 500-600лева.
Все пак се надявам България да има отбор в ШЛ,било то и незаслужилия Левски.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 03 юни 2008 22:29

Макар да не съм привърженик на ЦСКА ме е срам... :oops: Днес преди протестите срещу ДПС и Евророма гледах коментарите на Томов и направо се втрещих. Егати турцизирано-циганската държава станахме. :oops: :rocketwhore :laser
Не мисля, че точно Левски ви е виновен при такива решения дето не се взимат изцяло от българи даже... :screwy
Ама нали винаги другия трябва да е виновен. Що не си погледнете ваща паница. Щото още като го продадоха отбора на тоя Митал, ми беше ясно какво ще се случи с него, живеех врата до врата с тия умрели индииски кучета... :lol: А сега спомнете си и за заплатите в Кремиковци преди да плюете по Левски. :wink: Пък и още колко знайни и незнайни далавери е направил тоя скапан индииски нещасник не се знае. :wink:
Дано се връзумят тия индианци и да си платят задълженията. :?
И другия път да гледат да го продадът поне на някой от Афганистан. Там поне перат повече пари с дрогата отколкото в Индия. :?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”