Не го мисли
Пито платено

Какво могат да ми лепнат за побой, над посегател на моята...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Spectre™ написа:dj carul написа:.........
Ще има болежки дълго време.... Получи два хубави удара със засилка в галавата.... да от квартала е да знам го кой е... кара една Мазда.... и явно съм спрял на "неговото" въображемо място, макар че пред мен и зад мен имаше още за по една кола място....
По юмрука ми имаше бая кръв, която не беше от мен.... аз имам съвсем леки поражения.... една две драскотинки...
Лошото е че главоболията си остават за мен...
![]()
Ще видим какво ще каже застраховтеля....
На зет ми колата е надрана по същия начин, отзад на вратата и калника...да не живееш в Мусагеница?

Трябва сега да си наглеждаш доста колата защото тва тъпо коп***нце ще се върне и от яд че си го хванал ще ти направи още поразии..А иначе сега бягай до застрахователя и взимай някакви парички за щетата...Моли се друг път да нмаш такива проблеми..Иначе браво на теб, много хубаво си постъпил...Няма как да те заведе под отговорност защото много лесно ще го смажеш...(в съда де)

-
- Автомобил: BMW E32 730I V8 Manual
- Двигател:
Spectre™ написа:dj carul написа:.........
Ще има болежки дълго време.... Получи два хубави удара със засилка в галавата.... да от квартала е да знам го кой е... кара една Мазда.... и явно съм спрял на "неговото" въображемо място, макар че пред мен и зад мен имаше още за по една кола място....
По юмрука ми имаше бая кръв, която не беше от мен.... аз имам съвсем леки поражения.... една две драскотинки...
Лошото е че главоболията си остават за мен...
![]()
Ще видим какво ще каже застраховтеля....
Болежки ли малко му е на копеленцето!!!
Намираш му маздичката и исипваш един буркан лютеница и го размазваш възможно най много по колата,вярвай ми ще трябва да пребоядиса цялата кола!
Или нещо по гадно-чупиш керамичната част от някоя стара свещ(такава за ДВГ) минаваш покрай колата и хвърляш парченца от керамиката по прозорците!Без шум без следи без нищо,прозорците се разцепват яко и като ги духне вятъра падат!Да видим дали после ще се опита отново да дере някоя кола или нещо подобно!

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе колега не се стягай толко за побоя, не вярвам да стане нещо, щото както казаха колегите той ти дере колата и не мисля, че би посмял да подава жалби и такива(не че ги няма всякакви де)Аз имах подобен случай преди време с един от моя вход, само че той не я надра а беше за малко и аз му казах да внимава но момчето беше пияно и станаха същите работи горе долу... кръв разцепени вежди и званене в полицията.Но след това като ме видеше не смееше да вдигне глава пък камо ли да подава жалба.Гледай да оправиш колата и не се стягай за друго
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Колега, ако дори си извади медицинско - отивате му на гости с някое друго приятелче да си поговорите и после лично ще си запали медицинското
От мен 2 пъти са си вадили медицински и после са си трили гъза с него. Отделно и други мои приятели и познати са имали проблеми и са се разбирали с добра приказка
Важното е, че ти си прав и можеш да ползваш всякакви подходи да се защитиш

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Добре си направил. Много добре! Ако го беше смлял още от първия път нямаше да му дойде акъла, щеше да се озлоби още повече. Моят съвет е да вземеш едно паве тип "квадратче" и да му го засилиш толкова яко през предния джам, че да излезе през задния на маздата. Да го видим дали ше посяга на други коли следващият път.
Иначе от полицията нищо не могат да ти кажат. Най-много разпит да ти направят, но ме съмнява да се стигне до нещо повече от писмено обяснение. Което е ужасно малко вероятно, защото не са ви хванали по време на боя. Тоя може да каже много неща, важното е какво може да докаже...
Иначе от полицията нищо не могат да ти кажат. Най-много разпит да ти направят, но ме съмнява да се стигне до нещо повече от писмено обяснение. Което е ужасно малко вероятно, защото не са ви хванали по време на боя. Тоя може да каже много неща, важното е какво може да докаже...
Мисля, че няма да посмее да се оплаче на някой, но може да повтори да ти оправи колата пак./дано не съм права/. Много е лошо да реагират така хората- какво като си му спрял на мястото?
В Младост например всеки спира където има място.
Наблюдавай си колата !
Трябвало е ако си имал възможност да извикаш ченгетата / макар че не вярвам да свършат някаква работа/
Поне разкажи на целия квартал за този нещастник!!!
В Младост например всеки спира където има място.
Наблюдавай си колата !
Трябвало е ако си имал възможност да извикаш ченгетата / макар че не вярвам да свършат някаква работа/
Поне разкажи на целия квартал за този нещастник!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”