Има цивилизован начин за разрешаване на такива проблеми-например бележка с препоръчителено съдържание!Рязане на гуми и чупене на стъкла си е пълна простотия!
да но като чета и други теми май нещата отиват на по зле.тука в балгария манталитета на хората е такъв.нали знаете("ти имаш едно , аз трябва да имам две")завистта е голяма тук.за това и тия от парламента ни тъпчат и няма да се оправиме.

Потресен съм ..... Защо ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
bomber написа:chefito написа:колеги, децата пред моя блок обичаха да спадат гумите на колите...ако имате някакви по бясни цял ден яли шоколад уродчета е възможно да са си изкарали енергията по гуметата
мене пък едни момиченца ми ебаха маиката на боята с яйца...мамицата им
Бомберче бате и аз на морето я намерих сутрината цялата в яйца както и всичко около нея де, май си бяха правили война с яйца

Колега персо има една хубавка тема в ОФФ-а за тия като теб, кажи ми какво ти пречи като е спрял в тревата или на тротоара да му направиш забележка

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=94520
pas1.8mi
pas1.8mi нека колегата даде снимка.
Колкото до бележката, трудна работа. Ако ставаше само с бележка "паяците" да са фалирали
Колкото до бележката, трудна работа. Ако ставаше само с бележка "паяците" да са фалирали

- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: jetttlii
Perso написа:jetttlii - нищо лично но тротоарите и градинките не са паркинги!
е хуу, но то на този принцип в центъра дай на всички да им потрошим стъклата/спукаме гумите. обръщаш чистачките и тогава вече ако не се сети - съгласен съм и на по-сурови "наказания"

- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Re: jetttlii
колега и аз съм против да се спира в градинкитеPerso написа:jetttlii - нищо лично но тротоарите и градинките не са паркинги!

поздрави

:))
Е, те това е! Ти се из..ра на метеното
Пожелавам ти майна да идеш на запад примерно в Цюрих, Виена, Лондон .... и те така да си караш и спираш как ти дойде!

Пожелавам ти майна да идеш на запад примерно в Цюрих, Виена, Лондон .... и те така да си караш и спираш как ти дойде!
- i_cenov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :))
Perso написа:Е, те това е! Ти се из..ра на метеното![]()
А там дали режат гуми като нас? Може би имат по-цивилизовани методи да те санкционират.

- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: :))
Perso написа::D
Слагайте катанеца на темата!

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Re: &
Мне това е паркинг или(тревата) за всички от блока а иначе мястото принадлежи на човек който познавам и със сигурност няма да ми нареже гумите....Perso написа:Като гледам тревата и пръста, да не сте спряли върху тревни площи и/или тротоари?
Ако е така, аз не само бих ти нарезал гумите а бих ти потрошил и стъклата!
Но, за да си точен би трябвало да постнеш снимка от по-далече, да се види къде си паркирал.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”