Хайде народе! Юруш на маслините......!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 19 сеп 2005 10:08

скъсаха ми нервите тия идиоти...като мрежата им не е проектирана да поеме толкова гюведжари, защо го правят
плащам по 150 лв телефон на месец, за да мога да говоря, а не за да ми се пускат простотии безплатни и всички примаджии да се скъсват да си говорят безмислени неща по улиците, докато аз не мога да си свърша работата по телефона

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Пон 19 сеп 2005 11:13

Абе какво толкова се косите, ментел просто си проверяват капацитета на мрежата... :twisted:
А ако беше делничен ден? :twisted:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 19 сеп 2005 11:16

Да бяха намалили по 5 лв. от сметките на края на месеца като искат да се прават на празнуващи 10г..... какви са тия елементарни промоции, един ден ще говори безплатно който може ;) смешки

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 19 сеп 2005 11:20

ми аз през деня от 3-тия път се свързвах, ама след 6 вечерта с никой не успях

Потребителски аватар
zmej
Контакти:

Мнениеот zmej » Пон 19 сеп 2005 11:42

L&R написа:Да бяха намалили по 5 лв. от сметките на края на месеца като искат да се прават на празнуващи 10г.....

Да-да, я пак? Нека приемем, че от толкова шумно рекламираните 3 милиона абоната около 1.5-2 са реални и от тях 500-700 хиляди са с договор, на всеки по 5 кинта, нали се сещаш каква цифра се получава? :twisted:

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пон 19 сеп 2005 11:43

И аз винаги съм се чудел на "ПРОМОЦИИТЕ" на МТЕЛ !!! Смешна работа !!! Докато Глобул предлагат пакет с който можеш да си говориш за 5ст. на минута , Мтел ти правят отстъпка от смс-ите 50% от 18 на 9 ст - Големи яийицааа!!! Предпочитам да говоря отколкото да клюцам смс-и !!! Тъпотия !!!!
Същото и с точките - Отиваш в центъра и хората мерят фанелки, все едно си в магазин за трикотаж !!!
Ми по-добре да не ги правят тия работи да дразнят хората !!

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Пон 19 сеп 2005 12:04

а върха беше когато вечерта звъня на един приятел да му кажа в кое заведение сме, от n-тия път успях да се свържа и накрая на разговора, човека ме пита:
"абе ти от чий телефон звъниш?"
- От моя, що?
"Ми сега като дойда ще видиш"

Идва той след 5 мин. и гледам все едно от съвсем друг номер съм звънял. Пробвахме се да се обадим на този номер, но мрежата беше Busy и не стана..........

Потребителски аватар
zmej
Контакти:

Мнениеот zmej » Пон 19 сеп 2005 13:51

Обажданията, които регистрира М-Тел вчера, са в пъти повече от обикновеното, съобщиха от компанията. Това е заради обявения подарък за абонатите - безплатни разговори в мрежата на оператора по случай 10-годишното му присъствие в България. Системата на мобилния оператор се справя с нарасналия брой обаждания, обясниха от М- Тел. От компанията ще представят днес обобщена статистика за броя на обажданията вчера.
mhihi

Потребителски аватар
valdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valdo » Пон 19 сеп 2005 16:24

zmej написа:
...
mhihi

Ха-ха-ха! Отчет на проведените разговори, а на непроведените ще има ли? lol Забавното е, и че преди седмица минах от глобус на хемтел, та освен по-доброто покритие, имах още една лека полза. Още не ми е дошло времето да посетя така мило описаните хемтелски ккккултурни центрове, дано не се отврратя още в същия миг. В глобула поне плащах сметката където ми скимне.

Кога ще ги стигнем развитите...

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Вто 20 сеп 2005 14:02

То на М-тел цялата им работа такава калпава и измамническа.Тва с безплатните разговори ще им излезе на абонатите през г......за,щото като дойде месечната сметка ,а познайте кои са безплатните разговори.Ще стане като с "безплатните" им минути,уж безплатни,а плащаш повече и от сметката не става ясно ,кои точно са безплатни и никой не може да ти обясни.Общо взето да си им клиент си е жив мазохизъм и тъй като повече не желая да си причинявам това вече съм на Глобул.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 21 сеп 2005 19:51

ето какво им пратих и техният отговор:
From: me
Sent: Sun 9/18/2005 12:11 PM
To: Nikolay Kunchev
Subject: Относно "10 години МТел"

Здравейте,

За съжаление нямам много време да ви пиша подробно, но с две думи - по-тъп начин да си прецакаш клиентите от идеята ви "на 18-ти говори безплатно" - няма. Това е. Съжалявам, че пропуснах да си купя сим карта от Глобул! Днес просто е невъзможно да проведа и един разгорор! Съжалявам и за това, че нямам достатъчно излишно време за губене, за да ви потормозя малко на тема "пропуснати ползи" от това, че днес ( 18.09.2005) не съм успял да получа или проведа нито едно обаждане. Надявам се, че сте доволни от положителният ефект за вашите конкуренти, от безумната ви идея.

Искерно не-ваш
xxx
тел. -359888xxxxxx

M-tel Customer Service <customerservice@mobiltel.bg> to me
More options 2:23 pm (6 hours ago)

Здравейте.

От името на Мобилтел искаме да ви поднесем нашите извинения за евентуално причинените Ви на 18 септември 2005 неудобства.

Броят на разговорите в мобилната мрежа на Мобилтел в неделя - 18.09.2005 г., надмина очакванията ни, като надхвърли рекордните 10 милиона обаждания. Това е 6 пъти повече от обичайното. Въпреки това мрежата издържа това огромно натоварване. Около 15% от обажданията по време на пиковите часове бяха неуспешни. Искрено съжаляваме, ако ползваните от Вас номера са попаднали в този процент.

Уверяваме Ви, че ще имате възможност да разчитате на качествена мобилна мрежа.

С уважение.

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Сря 21 сеп 2005 20:57

15% в пиковите часове ли?
че при мен си бяха 99% през целия ден Mad

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Пет 23 сеп 2005 0:00

musura написа:ето какво им пратих и техният отговор.....

и аз получих .... същото

From: tyo[mailto:tyo@mail.bg]
Sent: 19 Септември 2005 г. 00:19
To: pr@mobiltel.bg
Subject: Абонатите на М-Тел говорят безплатно цял ден в мрежата на оператора

Уважаеми господа,
Кой БОЛЕН мозък измисли тази промоция?
Възмутен съм от "качеството" на услугата която ми предоставихте на
18.09.2005 година от 00.00 до 23.59 часа,ако изобщо може да се говори за наличност на услуга в този интервал.Тъй като от опит с ваши PR знам,че няма да обърнете внимание на моят E-mail подготвям анотация към: peter.zydek@telekom.at ; investor.relations@telekom.at

От: M-tel Customer Service <customerservice@mobiltel.bg>
До: tyo@mail.bg
Дата: 2005-9-21 14:37
Тема: M-tel

Здравейте.
От името на Мобилтел искаме да ви поднесем нашите извинения за евентуално причинените Ви на 18 септември 2005 неудобства.

Броят на разговорите в мобилната мрежа на Мобилтел в неделя - 18.09.2005 г., надмина очакванията ни, като надхвърли рекордните 10 милиона обаждания. Това е 6 пъти повече от обичайното. Въпреки това мрежата издържа това огромно натоварване. Около 15% от обажданията по време на пиковите часове бяха неуспешни. Искрено съжаляваме, ако ползваните от Вас номера са попаднали в този процент.

Уверяваме Ви, че ще имате възможност да разчитате на качествена мобилна мрежа.

С уважение.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”