CTaH4o написа:smoky написа:Питай моляте....И аз има същите идеи за тия пе.........си!
стигне ли се до разбиране с крадците - много сме и е*ем здраво![]()
(малко "селско" звучи ама бой се забравя)
само бой деба тяхната мама смахната. мале ако ми паднат такива ще им разбия главата с гайчен ключ. от един удар ще ги разглоба!!! педали, господ да ги избие всички такива не заслужават да живечт такива копелдациsmoky написа:CTaH4o написа:smoky написа:Питай моляте....И аз има същите идеи за тия пе.........си!
стигне ли се до разбиране с крадците - много сме и е*ем здраво![]()
(малко "селско" звучи ама бой се забравя)
Аз ако ги намеря ще ви информирам всички заинтересовани пак кой квото иска да им прай аз знам кво искам!Куките които правиха огледа ми казаха , че за съжаление в българия само крумовите закони решават проблема!
тебе те предупредих още като взе колата да не я кичиш с друго,налиpavel_12 написа:Аз лично няма да си купувам нищо от никого освен от форума.
Дано да измрат от глад тия мангали. Леле то човек да не смеее да събере пари за нищо и да си купи. Кво ? За тази цел трябва да караме коли по на 25-30 год за да не ни е страх ли ????
ДО zliq_golf83: Ти с тази музика е най-добре да си сложиш колата на паркинг, щото не е истина ?????![]()
супер се похвали какво имаш в колатаzliq_golf83 написа:тва мисля да я слагам на гараж , тя мойта кола е на 25гно като мина с музиката от 50 метра се чувам
имам бас JBL колони елепси последен модел за 2008 hertz ,предни говорители на alpine , последен модел sony x-plode s usb izhod , DVD player с 7инча екран като лаптоп е , за тва си я държа пред входа до лампа да е осветена винаги и ако се вкл. алармата винаги излизам да видя кво става , а в раката даржа пистолет ако се наложи да раня някой крадец , траа да се пазим , тапото е ,че исках разрешение да си направя гараж , но не ми дадоха
, а близки гаражи в моя кв са пълни и няма каде да си я оставям
нз кво да праа да чукам на дарво да не стане нищоо...
Madj0 написа:Все по нагли ... Съжалявам много колега .... Сутринта в Лозенец един съсед осъмна без предна броня и решетки А6 3 TDI 2005g ...
П.П. Мисля на моята колица да и слагам GSM дето като ти отворят колицата тои набира..... ама само съм чувал че има такива работи ако някои знае нещо за това нека го сподели
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта