какво е да живееш в бг

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Вто 17 юни 2008 13:46

joker написа:
kircheto написа:Чувал ли си за Сот?!?!?!?!?!?!

а ти чувал ли си какво е ротвайлер....особено ако е в апартамент където не могат да го отровят(за разлика от двора),а виждал ли си разярен ротвайлер???.....а как реагират циганите и наркоманите като направиш само един тегел с него край сбирките им и като му дадеш бойната команда.....това виждал ли си....

Аз съм вижал как чичо ( 55 години здрав мъж боксьор ) ми от тъга реве как му отровиха 2 кучета :(.
Иначе респект отивахме в стадиона да тичаме в 18.30 и винаги имаше някакви останли да тренират футбол. Как само за 30 сек. всичко скачаше от огради врати.
Кучето е Немска овчарка.

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Вто 17 юни 2008 13:47

joker написа:

а ти чувал ли си какво е ротвайлер....особено ако е в апартамент където не могат да го отровят(за разлика от двора),а виждал ли си разярен ротвайлер???.....а как реагират циганите и наркоманите като направиш само един тегел с него край сбирките им и като му дадеш бойната команда.....това виждал ли си....

моя не съм го виждал така, ама въпреки това ми се струва, че ще са потготвени и най-многото да му направят нещо и на него...колкото и да ми се иска ти да си прав

Последна промяна от pakumba на Вто 17 юни 2008 13:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 17 юни 2008 13:51

охрана, камер, сот, нинджа .... :)

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 17 юни 2008 13:55

pakumba написа:
joker написа:

моя не съм го виждал така, ама въпреки това ми се струва, че ще са потготвени и най-многото да му направят нещо и на него...колкото и да ми се иска да си прав

Грешиш.....ротвайлера е спокойно куче,но в критични ситуации е безкомпромисен!!!Проверено....добродушкото с котешка походка за част от секундата става поразяваща стрела и докато се усетиш противникът е на земята....(винаги скача на гърдите!)....а настина и ти трябва да го пазиш,защото гадовете носят ножове.....но яростния ротвайлер е много страшна гледка от която се плашат дори и опитни кучкари.... моя като се вбеси и досега никой не могъл да го изтрае спокойно.....

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Вто 17 юни 2008 14:07

joker написа: ротвайлера е спокойно куче,но в критични ситуации е безкомпромисен!!!

Чичо ми даваше на кучето да пие кръв :shock :shock
Един ден така подия това куче че му скочи и го захапа за корема лежа е болница бая време.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Вто 17 юни 2008 16:43

Adnan написа:
joker написа: ротвайлера е спокойно куче,но в критични ситуации е безкомпромисен!!!

Един ден така подия това куче че му скочи и го захапа за корема лежа е болница бая време.
да земе да му дава малки деца да яде ,ебати олигофрена е чичо ти .

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Вто 17 юни 2008 16:48

landwarrior написа:
Adnan написа:

Тва верно е идиотщина - как ще му дава да пие кръв.... :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock

limon4370
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот limon4370 » Вто 17 юни 2008 17:09

и аз сам чувал от комшията(тои се занимаваше едно време с кучета) как хора дават на кучетата си да ядат сурово месо и да пият кръв, но малко са тея дето го правят

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Сря 18 юни 2008 7:55

limon4370 написа:и аз сам чувал от комшията(тои се занимаваше едно време с кучета) как хора дават на кучетата си да ядат сурово месо и да пият кръв, но малко са тея дето го правят

Е това вече абсолютни простотии и перверзии...идиоти!!!!!Заради такива безумци виновни стават животните....

Потребителски аватар
yeti123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yeti123 » Сря 18 юни 2008 9:39

Кражби има навсякъде, само че тука нищо не се прави. Нито полиция, нито администрации, никои...... Исках да си взема дистанционно за колата за MP3-то, ама се отказах, вземе някой ще я разбие за 20лв. Треперя на колата всеки ден, даже мисля да слагам наблюдение с камери (не че нещо ще помогне). Като отида на почивка 2-3 дена, нашите ходят през ден до апартамента да видят някой да не е направил золум.
Живеем в непрекъснат страх от всичко....
Скапана държава сме, и все по-скапана ставаме. Всеки вече не може да гледа тази държава и иска да се махне.... разбираемо.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 18 юни 2008 9:42

connor cane написа:
landwarrior написа:
Adnan написа:

Тва верно е идиотщина - как ще му дава да пие кръв.... :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock

Верно е прекалено ,ама е масова практика такива изваращения.Също знам ,че като им режат ушите и опашките ги оставят гладни да си ги изядат сами.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 18 юни 2008 10:13

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 18 юни 2008 10:42

АБЕ КВО СТАВА БЕ ДЕ*А МАЙКА МУ ДЕ*А КЪДЕ ЖИВЕЕМ?!?!
нема сот, нема изрод, нема врати нема ключалки НИЩО!!!
Колега, застраховка на имуществото! САМО това е спасението, нея няма как да я анулират :roll: И едно пожелание на вратата парите за лекарства за рак да ги дадат!

Сега и пираня в язовира..
освен в иглу да живея на северния полюс... баси майката..

тия с кучетата.. също нямам думи.. що не си пратиш кучето в утайниците в Елешница (там се складират радиоактивни отпадъци доколкото знам) за 1 седмица да видиш дали няма да му порасне втора глава и да хапе повече баси...

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Сря 18 юни 2008 11:02

тихо бе тя е там да пази язовира от бракониери, краднат рибата д*а :x

Колегите са прави само застраховка би помогнала и то да не останеш с пръст в уста, но чувството за това че са посегнали ще си остане...

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Сря 18 юни 2008 11:40

jetttlii написа:

тихо бе тя е там да пази язовира от бракониери, краднат рибата д*а :x

Колегите са прави само застраховка би помогнала и то да не останеш с пръст в уста, но чувството за това че са посегнали ще си остане...

да....да...и като спреш да си я плащаш същите тези застрахователи ти пращат кой да те окраде!!!!!
Някои мои познати решиха,че като голфчетата им станаха на по 18-20 години няма смисъл да плащат вече автокаско.....и вече не плащат...няма за какво...колите им изчезнаха буквално за еддна седмица.....нищо не казвам...... само факти......а застрахователните дружества бяха доста мастити и авторитетни.....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”