животът е толкова красив и толкова кратък,а смъртта грозна и вечна
Просто красотата и продължителността на живота са субективни понятия... за нас 70-80 години може да са малко, но за мухата еднодневка са вечност

животът е толкова красив и толкова кратък,а смъртта грозна и вечна
racing_team_vidin написа:Ludia написа:racing_team_vidin написа:Tyan написа:аз редовно местя, костенурки, таралежи и всякякви други твари
братле почти всяка вечер, спирам някой таралеж да мине тук във видин, имам чувството, че са повече от пешеходците.
ми ако почнете да спирате и на пешеходците, може и да се изравнят.....
На пешеходци ВЕЧЕ НЕ СПИРАМ, ония ден спирам на един, а ония ме псува и ми вика "ае бегай бе"( на около 55-60г) епа какво да му направя на такъв, не е да сляза да му нашибам каската, нито ми е удобно да го псувам, той повъзрастен от баща ми!!!
racing_team_vidin написа:hooligans написа:racing_team_vidin написа:Ludia написа:racing_team_vidin написа:Tyan написа:аз редовно местя, костенурки, таралежи и всякякви други твари
братле почти всяка вечер, спирам някой таралеж да мине тук във видин, имам чувството, че са повече от пешеходците.
ми ако почнете да спирате и на пешеходците, може и да се изравнят.....
На пешеходци ВЕЧЕ НЕ СПИРАМ, ония ден спирам на един, а ония ме псува и ми вика "ае бегай бе"( на около 55-60г) епа какво да му направя на такъв, не е да сляза да му нашибам каската, нито ми е удобно да го псувам, той повъзрастен от баща ми!!!
евалаи аз не спирам , даже като видя давам газ и волана към него да гоо блъсна!!!
не те ли беше срам да го напишеш!
на пешеходци винаги спирам , еле пък били те по възрастни или деца!!!
бате, не знаеш за какво става на въпрос, и не се прави на врял и кипял навсякъде, разбираш ли ме!
Едва ли си спирал толкова, колкото аз, гаранция ти давам, ама тоя ме изкара извън релси, и направо избеснях, път не давам само на нагли мангали. По навик пак си спирам на пешеходната, но следващия дето се направи на интересен, ще го отнесе 100%
Толкова си прав за съжаление... Аз лично съм виждала... "хора", които гонят умишлено да сгазят кученце.. Толкова е жалко и за съжаление с тая тема нищо няма да променимjoker написа:Преди месец един външен за форума човек пусна тема изпълнена с много болка,гняв и отчаяние от жестокостта на шофьорите към беззащитните животинки попаднали случайно на пътя.....за съжаление беше визирал водач на автомобил с марка VW и моментално бе изтрит от модератора(който между другото беше прав,че не е въпрос на марка,а на манталитет на шофьора)...
Месец юни във Варна съм го нарекъл месецът на смъртта.....сигурно звучи малко страшно май.....
да ама точно през юни малките гларусчета се учат да летят и много от тях притичват по уличното платно....резултатът....невъзмутими колеги уж случайно или пък напълно бездушно с пълна газ минават през тях и от симпатичната сивичка птичка(символ на настъпващото морско лято) остава кърваво-перушинена каша.....а после мъничка питка от перца остатък от нечие бездушие...през юни Варна е осеяна с такива "питки" .....хайде вгледайте се по пътя и се опитайте да преброите смъртта по него!!!!котета,кученца,гълъби.....всичко превърнато в кървава пихития,продукт на човешкото безхаберие и неосъзната жестокост...
Колеги нека пазим живота на пътя.....какво ни коства да намалим или леко да извием волана....животът е толкова красив и толкова кратък,а смъртта грозна и вечна.....
mod edit: musura
Тц тц тц...Stoi написа:Написах нещо гадно като коментар ! Който иска да го види да цъкне тук
http://www.nagi-bg.com/stoiko/bau.html
но не ви препоръчвам да го правите !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта