Край на "евтенийката" с метан!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 24 сеп 2005 0:41

Jerom написа:Офф кво да ви кажа сам човек нищо неможе да направи :x опитвам се да направа нещо ама...докато не се обединим за нащо си благо нищо няма да излезе (са пак някой ще ме набеди за воевода или нещо друго ама тва си е истината...) не си ли размърдаме гъ**вете нищо! :x

стига с тези революции бре :) сядай си на задника и като се опитваш да направиш нещо, пробвай да работиш два пъти повече, или да си по-любезен с хората наоколо, или да събереш боклуците пред (зад) блока си или там нещо наистина полезно, което може да направиш ...

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Съб 24 сеп 2005 10:46

musura написа:
Jerom написа:Офф кво да ви кажа сам човек нищо неможе да направи :x опитвам се да направа нещо ама...докато не се обединим за нащо си благо нищо няма да излезе (са пак някой ще ме набеди за воевода или нещо друго ама тва си е истината...) не си ли размърдаме гъ**вете нищо! :x

стига с тези революции бре :) сядай си на задника и като се опитваш да направиш нещо, пробвай да работиш два пъти повече, или да си по-любезен с хората наоколо, или да събереш боклуците пред (зад) блока си или там нещо наистина полезно, което може да направиш ...
ОК mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Нед 25 сеп 2005 3:50

И да си скъсаш задника от бачкане ефекта е минимален поне в любимата ми родина - България. Не се оплаквам ефект има ама е лабав.
Поради което от време на време си правя мини революция. Както напуснах работа (уволних се самосиндикално) преди 2 седмици.
Не трябва да даваме да ни експлоатират. Аз лично по този начин съм напуснал 5 местоработи.
Но си заслужава да видиш физиономията на селянчето дето се опитва да се прави на шефче като кажеш "Аз за теб няма да работя!!!" :lol: :twisted: :twisted: :wink:

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Нед 25 сеп 2005 8:48

Nova написа:.....Не трябва да даваме да ни експлоатират. Аз лично по този начин съм напуснал 5 местоработи.
Но си заслужава да видиш физиономията на селянчето дето се опитва да се прави на шефче като кажеш "Аз за теб няма да работя!!!" :lol: :twisted: :twisted: :wink:

Браво!!! ИзображениеИзображениеИзображение

п.п. Имал съм такъв "шеф",селянче от русенско коета беше готово свирка да направи на Big Boss само и само да се хареса.А когато се срещнеха....какво мазнене,просто не е истина :x

Последна промяна от tyo на Нед 25 сеп 2005 10:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Нед 25 сеп 2005 9:08

Nova написа:И да си скъсаш задника от бачкане ефекта е минимален поне в любимата ми родина - България. Не се оплаквам ефект има ама е лабав...

подкрепям

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот SkyWalker » Нед 25 сеп 2005 19:18

За съжаление май сте прави :evil:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пон 26 сеп 2005 8:57

Бате, предлагам да сложим винетки за преминаващите през "Самоковско шосе" - хем ще си имаме стотинки за газ, хем ще утихнат страстите и так до появата на някой нов Раковски.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”