Dpop написа:Така трябва да е "Има грешка има и прошка".
Вярно не си спазил знака, но и не си застрашил движението колега. И на мен сами се случвали подобни ситуации, както за надвишена скорост, така и за невключени светлини през времето, когато са задължителни..., но е хубаво, че когато служителите на КАТ са установили, че документите ми са изрядни и имам уважително отношение са отправяли само превантивни бележки към нарушението ми.
Колеги,не се заблуждавайте.....пак повтарям....районът е много особен...задачата на този полицейски пост на "Колелотото" е била съвсем различна от това да следи спазването на знаците!!!!(апропо...освен струпването на наркодилъри,там често спират камиони с контрабандно насечени дървета....и те също са обект на постоянни проверки от полицията)Затова всичко се е разминало!!!Ако бяха там с цел контрол на Правилника за движение,прошка няма,защото колкото и странно да ви звучи,но хората си имат норматив,който след смяната трябва да докладват на оперативния офицер(пардон инспектор....забравих,че вече са девоенизирани).....
Когато имаше акция за коланите дори и кварталния беше излязъл и наред уважаваше из малките улички всеки когото засече ,че кара баз колан(уважи даже и уж негови "приятели"-ей така с усмивка им написа акта...)...няма прошка бе хора,това си им е работата и те просто си изпъляват възложените на оперативката задачи за деня..
Варненци знаят къде са постоянните капани на КАТ...а нека да кажат колко попаднали в тези капани са успели да се разминат с "добро пожелание"......