Поръчка от carparts.de- ВАЖНО !!!!! - стр.1
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
STRATUS написа:Тея Шваби зеха да ми действат по нервната системаНещо ново по заявчицата или ще се простя с яките фарчета и тоя месец... Ще се помъча да изчакам още някои ден .... ПОЗДРАВИ на всички чакащи като мен!!!
определено нещо но цакат

нека Dobromirski ни информира какво става , пратиха ли е

- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Към Всички които са пускали парички в аванс за поръчка от carparts.
Тъй като имаше дълго време затишие по темата , внасям светлина по случая.
Поръчката която уж била пусната НЕ Е пусната. След 2 седмици чакане се оказа , че не е платена . Като почнах да проверявам, се оказа, че наистина не е платена. Плащам с PayPal, и парите седяха блокирани в кредитната карта за превод към PPayPal, ама в същото време не се превеждаха. След още една седмица имейли, се оказа , че акаунта ми бил временно блокиран, поради ниво за сигурност и бла , бла бла. . След още 2 седмици тичане по банката и пак писане на имейли, парите са разблокирани , но не са преведени.Чено да Ви кажа, направо ми ПИСНА ! та с две думи :
Който е превеждал парички, да ми изпрати на лична сумата, IBAN, BIC, и трите имена на лична за да му ги върна.
Извинявам се пак за загубеното, време и напразното чакане, ама си нямате на идея , аз какви нерви брах
пс:Обърнете се към carbonare, предполагам , че той ще поеме щафетата !
Тъй като имаше дълго време затишие по темата , внасям светлина по случая.
Поръчката която уж била пусната НЕ Е пусната. След 2 седмици чакане се оказа , че не е платена . Като почнах да проверявам, се оказа, че наистина не е платена. Плащам с PayPal, и парите седяха блокирани в кредитната карта за превод към PPayPal, ама в същото време не се превеждаха. След още една седмица имейли, се оказа , че акаунта ми бил временно блокиран, поради ниво за сигурност и бла , бла бла. . След още 2 седмици тичане по банката и пак писане на имейли, парите са разблокирани , но не са преведени.Чено да Ви кажа, направо ми ПИСНА ! та с две думи :
Който е превеждал парички, да ми изпрати на лична сумата, IBAN, BIC, и трите имена на лична за да му ги върна.
Извинявам се пак за загубеното, време и напразното чакане, ама си нямате на идея , аз какви нерви брах
пс:Обърнете се към carbonare, предполагам , че той ще поеме щафетата !
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Колеги, който до Вторник (29.07)не си е получил аванса за недоставена пратка, нека НЕЗАБАВНО да пусне лична. Днес ми се обади "Съмнителният" и като разгледах личните видях че има още 2-ма колеги които не са пратили IBAN и данни !!!! Дори и да сте го направили , ако паричките не са дошли ме тормозете пак на лични или на 0888556507. Извинявам се , но във Входящата кутя е такова мазало , чееее
Когато пък и почнат да се разтягат локуми (ще има ли няма ли да има, грешен IBAN и т.н) , хептен губя следите ако съм пропуснал някой. Благодаря предварително за помоща.

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
diavolovam написа:Не сте ли доволни от сайта?
Ами, аз съм си харесал едни пружини, но ми казва, че няма доставка до БГ

Delivery method:
Please choose the desired mode of delivery for your order.
German Post
Unfortunately it is not possible to dispatch into this country
Ако някой може да обясни как стават нещата...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”