За ЦСКА, футбола и мъката

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 26 юни 2008 1:11

Blau&Weiss написа:Виж сега,това за лицензионната комисия не може да го знаме аз и ти .. това е оправданието на Лупи...може да е така , но може и да не е :)
Лошото , е че наистина цесека има много,ама наистина много дългове към няколко банки. Това така или иначе щеше да излезне наяве някога..За сега се оправи само един дълг към НАП, а за банките? Все още положението не е розово..
Иначе недей с лошо за момчетата :) Това са единствените хора, и още едни, които правят нещо на бг сцената..тоя разговор не е за тук , някой път като се видим ше го обсъдим
:063: :063: :063: :063: :063: :063:
БГ сцена :063: ааааа ясен си :lol: значи , то не е трудно да мяташ бомби зад ламаринена ограда от 100 метра и като излезнат 2ма поуицая , шъ тъ отдръпнат :lol: , колега само да ти кажа , провери саита на БФС , там е оповестена хронологията и там пише кога и какво са отнели.... и пише че лиценза на ЦСКА е отнет 2 дена преди срока за лицензиране.... а отностно лаута.... симпатизираи им че те разбираш ли правят нещо на БГ сцената... снимат се ... евала манекени :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Blau&Weiss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Blau&Weiss » Чет 26 юни 2008 1:25

Да, прекаляват с фотосите,ама мога да ти кажа че има много много стабилни хора от там...примери бол мога да ти дам за интересни неща в Пловдив..не е редно да им отричаш всичко. Че има уонабиис които са си стойкаджии си е така.. виждал ли си GMU? Доста са впечатляващи..Както и да е..за мен отдавна Пловдив е града на интересните събития :)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 26 юни 2008 9:31

хахаха виждате ли феновете на цска :roll: :roll:
ми нали щеше да е мирна темата? защо нападате чужди агитки и отбори?
защо злобеете че левски ще играе в лигата?
когато всичко това се случи, феновете на левски изразиха съчувствие - поне в този форум! отвори първите страници на темата и виж! а сега какво ? дано не е левски че не заслужава :shock :lol: :lol:
е тва е вуте от българска армия. айде поздрави

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Чет 26 юни 2008 9:50

Blau&Weiss написа:Лошото , е че наистина цесека има много,ама наистина много дългове към няколко банки. Това така или иначе щеше да излезне наяве някога..За сега се оправи само един дълг към НАП, а за банките? Все още положението не е розово..

Абе пич, не говори глупости ако обичаш! Какви дългове към банки има ЦСКА и колко са те? Знаеш ли колко от най- големите отбори в Европа имат кредитни задължения към банки? Знаеш ли как Арсенал си построиха стадиона? Знаеш ли колко кредит са взели Ливърпул за бъдещият строеж на новият им стадион в Стенли парк. Знаеш ли Юнайтед колко кредити имат? А Реал Мадрид? Всеки отбор има кредитни задължения, това нито е срамно, нито е против правилата. Тези кредити са разсрочени в някакъв период и се изплащат. Ливърпул взема 300 млн паунда кредит и ги пускат в лигата. Ако мислиш, че ЦСКА не са го пуснали заради задължения към банки, колко са те според теб? Милиард паунда ли? mhihi mhihi

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Чет 26 юни 2008 11:11

Ludia написа:хахаха виждате ли феновете на цска :roll: :roll:
ми нали щеше да е мирна темата? защо нападате чужди агитки и отбори?
защо злобеете че левски ще играе в лигата?
когато всичко това се случи, феновете на левски изразиха съчувствие - поне в този форум! отвори първите страници на темата и виж! а сега какво ? дано не е левски че не заслужава :shock :lol: :lol:
е тва е вуте от българска армия. айде поздрави

тази година ЦСКА си заслужи шампионската титла и участие в шампионската лига а не отбор които беше на 16 точки след първия!
погледни една румъния , те по прости ли са от нас ?
изритват шампиона на румъния и поканват кръвния враг за шампионска лига , но кръвния враг отказва защото не го е заслужил :idea:
а не мустакатия да ми разправя една седмица че лефски няма да играе в шл каквото и да стане и като изтитаха ЦСКА веднага , ще играем!

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Чет 26 юни 2008 11:31

Абе не ви ли писна с тези 16точки разлика???Топлете се сега тях.То ми писна само да чета колко е велик Цска,не за друго ами щотот сяко второ мнение е против Левски.Нито един от президентите или собствениците на отборите в БГ не мисли за клуба а мисли само за пари.Не ви е виновен Левски че Томов окраде червения отбор.Нищо лично към нито един червен фен във форума.Аз също искам цска да остане в Агрупа щото иначе няма да е интересно.Относно ШЛ.,който и отбор да отиде там няма никакъв шанс за влизане в групите(въпреки че като заклет левскар се надявам тва да се случи)Още веднъж апелирам,стига левски ви е бил проблема!!!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 26 юни 2008 12:49

Masserati написа:Още веднъж апелирам,стига Левски ви е бил проблема!!!

:idea3 :013:

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Чет 26 юни 2008 12:52

Masserati написа:Абе не ви ли писна с тези 16точки разлика???Топлете се сега тях.

И да се топлим и да не се топлим пак са си 16 т.! Горд ли ще се чувстваш, да играете в ШЛ като не го заслужавате, а? Ако сте мъжкари няма да се кефите, че ще играете на чуждото място, а ще излезете и ще кажете "Не сме шампиони и няма да играем в ШЛ, за сметка на ЦСКА"!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 26 юни 2008 12:56

Мартин написа:
Masserati написа:Абе не ви ли писна с тези 16точки разлика???Топлете се сега тях.

И да се топлим и да не се топлим пак са си 16 т.! Горд ли ще се чувстваш, да играете в ШЛ като не го заслужавате, а? Ако сте мъжкари няма да се кефите, че ще играете на чуждото място, а ще излезете и ще кажете "Не сме шампиони и няма да играем в ШЛ, за сметка на ЦСКА"!

ми при положение че шампиона нема пари и сам си го набута в ****** ние кво да правиме? кой да ходи? и защо да изпуснеме няколко милиона? вие си гледайте да останете в А група, и може да не коментирате шампионската лига вече... че да не се окаже че се подготвяте за началото на сезона в А група напразно...

ПП темата не отива в добра посока, затова спирам :idea:
ако някой иска, може да спориме на ЛС. Допълвам че неискам да се карам с никой, и уважавам колегите си дори от смъртния враг ;)
ако модераторите решат, нека ми изтрият мненията, но да не заключват темата

Последна промяна от Ludia на Чет 26 юни 2008 13:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Чет 26 юни 2008 12:59

Ludia написа:
Мартин написа:

ми при положение че шампиона нема пари и сам си го набута в ****** ние кво да правиме? кой да ходи? и защо да изпуснеме няколко милиона? вие си гледайте да останете в А група, и може да не коментирате шампионската лига вече... че да не се окаже че се подготвяте за началото на сезона в А група напразно...

Може да няма пари, но е шампион, нали? Но щом ще сте доволни да играете за наша сметка, ок! Аз лично ако бях на твое място нямаше да съм толкова щастлив от този факт.

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Чет 26 юни 2008 13:08

СТИГА :!: :evil:

Lyubaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lyubaka » Чет 26 юни 2008 13:25

Имам един въпрос към феновете на ЦСКА-ясно е, че сте против Левски да играе за ШЛ, защото не заслужавали и били на 16т след ЦСКА. ОК. Кой тогава да играе? ЛОКО ли? Че ЛОКО пък са на 21т след ЦСКА и в преките двубои направиха загуба и измъчен равен. Значи още по-не заслужават. Литекс и отборите след тях пък въобще не искам да коментирам...
И к'во правим?!
И друго-питате левскарите дали са горди, че ще играят незаслужено в ШЛ. А вие горди ли сте с факта, че сте спечелили титлата с помощта на кредит, гарантиран от Кремиковци(и най-вероятно плащан от там) за да можете да плащате на прехвалените "звезди" заплати от по 15-20 000 евро, а в това време работниците в Кремиковци да стоят с месеци без заплати?
Светът не е нито само черен, нито само бял. Погледнета нещата и от другата гледна точка.

P.S. Само за протокола-локомотивец съм, така че ако някой има намерение да обижда, нарицателните "говедо", "теле" и т.н. не биха били особено подходящи :P

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Чет 26 юни 2008 13:26

Не ми се спори с теб,ама в Пловдив нямаме само лаута фууулс както им викаш.По-големият пловдивски отбор е Ботев,но пак ти казвам,че който и да е Бг отбор да играе в шампионската лига пак няма да продължи много напред,щото футболът ни не е на европейско ниво.Тва,че някой хора си направиха гавра с Цска,а даже и с целия ни бг футбол е мнооо грозно,щот от една страна прецакаха най-големия отбор в БГ,а от друга прецакват футбола кат цяло.Пак ти казвам не ми се спори с теб,за тва не се дъхай много ;)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 26 юни 2008 16:53

ЦСКА остава в "А" група. Това реши на днешното си заседание Лицензионата комисия на БФС. В официалния сайт на централата излезе следната информация

Лицензионната комисия съобщава, че на заседание на 26 юни 2008 г., въз основа на Решение на ИК на БФС от 24.06.2008 г. и Националното ръководство за клубно лицензиране, прие Решение, с което на ПФК „ЦСКА" АД се дава лиценз, под условие за „А" ФГ и за турнирите в България.

Както е известно преди два дни Изпълкома на БФС препоръча на Лицензионната комисия да преразгледа документите на ЦСКА.

Условието на комисията е до 4 август "червените" да изпълнят няколко препоръки и тогава няма да има проблем да участват в елитната ни група.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”