За ЦСКА, футбола и мъката

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 26 юни 2008 1:11

Blau&Weiss написа:Виж сега,това за лицензионната комисия не може да го знаме аз и ти .. това е оправданието на Лупи...може да е така , но може и да не е :)
Лошото , е че наистина цесека има много,ама наистина много дългове към няколко банки. Това така или иначе щеше да излезне наяве някога..За сега се оправи само един дълг към НАП, а за банките? Все още положението не е розово..
Иначе недей с лошо за момчетата :) Това са единствените хора, и още едни, които правят нещо на бг сцената..тоя разговор не е за тук , някой път като се видим ше го обсъдим
:063: :063: :063: :063: :063: :063:
БГ сцена :063: ааааа ясен си :lol: значи , то не е трудно да мяташ бомби зад ламаринена ограда от 100 метра и като излезнат 2ма поуицая , шъ тъ отдръпнат :lol: , колега само да ти кажа , провери саита на БФС , там е оповестена хронологията и там пише кога и какво са отнели.... и пише че лиценза на ЦСКА е отнет 2 дена преди срока за лицензиране.... а отностно лаута.... симпатизираи им че те разбираш ли правят нещо на БГ сцената... снимат се ... евала манекени :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Blau&Weiss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Blau&Weiss » Чет 26 юни 2008 1:25

Да, прекаляват с фотосите,ама мога да ти кажа че има много много стабилни хора от там...примери бол мога да ти дам за интересни неща в Пловдив..не е редно да им отричаш всичко. Че има уонабиис които са си стойкаджии си е така.. виждал ли си GMU? Доста са впечатляващи..Както и да е..за мен отдавна Пловдив е града на интересните събития :)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 26 юни 2008 9:31

хахаха виждате ли феновете на цска :roll: :roll:
ми нали щеше да е мирна темата? защо нападате чужди агитки и отбори?
защо злобеете че левски ще играе в лигата?
когато всичко това се случи, феновете на левски изразиха съчувствие - поне в този форум! отвори първите страници на темата и виж! а сега какво ? дано не е левски че не заслужава :shock :lol: :lol:
е тва е вуте от българска армия. айде поздрави

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Чет 26 юни 2008 9:50

Blau&Weiss написа:Лошото , е че наистина цесека има много,ама наистина много дългове към няколко банки. Това така или иначе щеше да излезне наяве някога..За сега се оправи само един дълг към НАП, а за банките? Все още положението не е розово..

Абе пич, не говори глупости ако обичаш! Какви дългове към банки има ЦСКА и колко са те? Знаеш ли колко от най- големите отбори в Европа имат кредитни задължения към банки? Знаеш ли как Арсенал си построиха стадиона? Знаеш ли колко кредит са взели Ливърпул за бъдещият строеж на новият им стадион в Стенли парк. Знаеш ли Юнайтед колко кредити имат? А Реал Мадрид? Всеки отбор има кредитни задължения, това нито е срамно, нито е против правилата. Тези кредити са разсрочени в някакъв период и се изплащат. Ливърпул взема 300 млн паунда кредит и ги пускат в лигата. Ако мислиш, че ЦСКА не са го пуснали заради задължения към банки, колко са те според теб? Милиард паунда ли? mhihi mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Модератор
Модератор

Мнениеот hooligans » Чет 26 юни 2008 11:11

Ludia написа:хахаха виждате ли феновете на цска :roll: :roll:
ми нали щеше да е мирна темата? защо нападате чужди агитки и отбори?
защо злобеете че левски ще играе в лигата?
когато всичко това се случи, феновете на левски изразиха съчувствие - поне в този форум! отвори първите страници на темата и виж! а сега какво ? дано не е левски че не заслужава :shock :lol: :lol:
е тва е вуте от българска армия. айде поздрави

тази година ЦСКА си заслужи шампионската титла и участие в шампионската лига а не отбор които беше на 16 точки след първия!
погледни една румъния , те по прости ли са от нас ?
изритват шампиона на румъния и поканват кръвния враг за шампионска лига , но кръвния враг отказва защото не го е заслужил :idea:
а не мустакатия да ми разправя една седмица че лефски няма да играе в шл каквото и да стане и като изтитаха ЦСКА веднага , ще играем!

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Чет 26 юни 2008 11:31

Абе не ви ли писна с тези 16точки разлика???Топлете се сега тях.То ми писна само да чета колко е велик Цска,не за друго ами щотот сяко второ мнение е против Левски.Нито един от президентите или собствениците на отборите в БГ не мисли за клуба а мисли само за пари.Не ви е виновен Левски че Томов окраде червения отбор.Нищо лично към нито един червен фен във форума.Аз също искам цска да остане в Агрупа щото иначе няма да е интересно.Относно ШЛ.,който и отбор да отиде там няма никакъв шанс за влизане в групите(въпреки че като заклет левскар се надявам тва да се случи)Още веднъж апелирам,стига левски ви е бил проблема!!!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 26 юни 2008 12:49

Masserati написа:Още веднъж апелирам,стига Левски ви е бил проблема!!!

:idea3 :013:

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Чет 26 юни 2008 12:52

Masserati написа:Абе не ви ли писна с тези 16точки разлика???Топлете се сега тях.

И да се топлим и да не се топлим пак са си 16 т.! Горд ли ще се чувстваш, да играете в ШЛ като не го заслужавате, а? Ако сте мъжкари няма да се кефите, че ще играете на чуждото място, а ще излезете и ще кажете "Не сме шампиони и няма да играем в ШЛ, за сметка на ЦСКА"!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 26 юни 2008 12:56

Мартин написа:
Masserati написа:Абе не ви ли писна с тези 16точки разлика???Топлете се сега тях.

И да се топлим и да не се топлим пак са си 16 т.! Горд ли ще се чувстваш, да играете в ШЛ като не го заслужавате, а? Ако сте мъжкари няма да се кефите, че ще играете на чуждото място, а ще излезете и ще кажете "Не сме шампиони и няма да играем в ШЛ, за сметка на ЦСКА"!

ми при положение че шампиона нема пари и сам си го набута в ****** ние кво да правиме? кой да ходи? и защо да изпуснеме няколко милиона? вие си гледайте да останете в А група, и може да не коментирате шампионската лига вече... че да не се окаже че се подготвяте за началото на сезона в А група напразно...

ПП темата не отива в добра посока, затова спирам :idea:
ако някой иска, може да спориме на ЛС. Допълвам че неискам да се карам с никой, и уважавам колегите си дори от смъртния враг ;)
ако модераторите решат, нека ми изтрият мненията, но да не заключват темата

Последна промяна от Ludia на Чет 26 юни 2008 13:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Чет 26 юни 2008 12:59

Ludia написа:
Мартин написа:

ми при положение че шампиона нема пари и сам си го набута в ****** ние кво да правиме? кой да ходи? и защо да изпуснеме няколко милиона? вие си гледайте да останете в А група, и може да не коментирате шампионската лига вече... че да не се окаже че се подготвяте за началото на сезона в А група напразно...

Може да няма пари, но е шампион, нали? Но щом ще сте доволни да играете за наша сметка, ок! Аз лично ако бях на твое място нямаше да съм толкова щастлив от този факт.

Потребителски аватар
hooligans
Модератор
Модератор

Мнениеот hooligans » Чет 26 юни 2008 13:08

СТИГА :!: :evil:

Lyubaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lyubaka » Чет 26 юни 2008 13:25

Имам един въпрос към феновете на ЦСКА-ясно е, че сте против Левски да играе за ШЛ, защото не заслужавали и били на 16т след ЦСКА. ОК. Кой тогава да играе? ЛОКО ли? Че ЛОКО пък са на 21т след ЦСКА и в преките двубои направиха загуба и измъчен равен. Значи още по-не заслужават. Литекс и отборите след тях пък въобще не искам да коментирам...
И к'во правим?!
И друго-питате левскарите дали са горди, че ще играят незаслужено в ШЛ. А вие горди ли сте с факта, че сте спечелили титлата с помощта на кредит, гарантиран от Кремиковци(и най-вероятно плащан от там) за да можете да плащате на прехвалените "звезди" заплати от по 15-20 000 евро, а в това време работниците в Кремиковци да стоят с месеци без заплати?
Светът не е нито само черен, нито само бял. Погледнета нещата и от другата гледна точка.

P.S. Само за протокола-локомотивец съм, така че ако някой има намерение да обижда, нарицателните "говедо", "теле" и т.н. не биха били особено подходящи :P

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Чет 26 юни 2008 13:26

Не ми се спори с теб,ама в Пловдив нямаме само лаута фууулс както им викаш.По-големият пловдивски отбор е Ботев,но пак ти казвам,че който и да е Бг отбор да играе в шампионската лига пак няма да продължи много напред,щото футболът ни не е на европейско ниво.Тва,че някой хора си направиха гавра с Цска,а даже и с целия ни бг футбол е мнооо грозно,щот от една страна прецакаха най-големия отбор в БГ,а от друга прецакват футбола кат цяло.Пак ти казвам не ми се спори с теб,за тва не се дъхай много ;)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 26 юни 2008 16:53

ЦСКА остава в "А" група. Това реши на днешното си заседание Лицензионата комисия на БФС. В официалния сайт на централата излезе следната информация

Лицензионната комисия съобщава, че на заседание на 26 юни 2008 г., въз основа на Решение на ИК на БФС от 24.06.2008 г. и Националното ръководство за клубно лицензиране, прие Решение, с което на ПФК „ЦСКА" АД се дава лиценз, под условие за „А" ФГ и за турнирите в България.

Както е известно преди два дни Изпълкома на БФС препоръча на Лицензионната комисия да преразгледа документите на ЦСКА.

Условието на комисията е до 4 август "червените" да изпълнят няколко препоръки и тогава няма да има проблем да участват в елитната ни група.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”