1 година из малките поделения около сливен.......1999-2000 111 въоръжени нарядя/т.е. 222 дена/ голяма спане ,голям глад ,ама на рождения ден напих цялото поделение - общо 18 човека,последва 3 месеца без отпуски и нелегален внос на алкохол
пп:редовната войнишка закуска:лъжичка лютеница,чай/имаше шипки до столавата /,малка краставичка курнишонка, и хляб отлежавал месеци някъде си
Последна промяна от moimoimoi на Сря 29 юли 2009 20:32, променено общо 2 пъти.
Три месеца в Разград,останалите във Враня-София РО-шофьор на Газка 1999-1999г. Ротен кап.Ставрев,взводен ст.лейтен.Видаркински,ком.на рота майор Диков гий бъ в мамата Съкилйници от Габрово,Севлиево,Дряново и София Стари от Плевен и околията Поздрави на всички
3 месеца учебен център в Чирпан и после КАО(командир на автотранспортнно отделение)в село Калояновец до Стара Загора това в периода 97-98 години немога да кажа че не съм доволен от службата въпреки че поделението си беше голяма мизерия нямаше канализация и водата се доставяше чрез помпенна станция а не такава нормална питейна и естествено баня и такива екстри нямаше караха ни 1-2 пъти в седмицата в поделение 26110 на баня .
хубава тема служих 9 месеца.от 27.03.2003 до 27.12.2003 2 месеца новобрански център е Плевен е ШЗО-то,а останалите 7 в Шумен в 5-ти полк. бях гранатометчик или по точно стрелях с РПГ по танкове.
УВО - 2001г Март, Враня-София -Химическа рота при Диков Беше хубаво,не съм се чувал с никой от колегите от тогава,ще се радвам,ако има някой от форума.
Грешка УВО - 91г Март, Враня-София -Химическа рота при Диков Беше хубаво,не съм се чувал с никой от колегите от тогава,ще се радвам,ако има някой от форума.
Служих през 97-ма във Вътрешни войски.Като новобранец в Кърджали 72350,после в Пловдив 72370,после в Берковица 56330-кучкар,после в Пловдив(Брезово) 72370.....и не усетих кога мина една година Уво-02.01.1998г.
От 01.2000 г. - 45 дни в Учебен център в Ямбол и след това остатъка до 9 месеца в Стара Загора, като "разузнавач" в батальона от състава на ММСЮЕ - "Многонационалните Мирни Сили за Югоизточна Европа"