Ludia написа:я кажете кви са тия речници ве?
докато си пишеш мнението ти подчертава думите които си объркал

те ти - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3623
Ludia написа:я кажете кви са тия речници ве?
Insect написа:canyoubounce написа:Колега има един много полезни речници за модзилата, на мен са ми адски полезни.
ако не са те ще съм цитиран на всяка страница в тази тема
Luciano написа:canyoubounce написа:Insect написа:canyoubounce написа:Колега има един много полезни речници за модзилата, на мен са ми адски полезни.
ако не са те ще съм цитиран на всяка страница в тази тема
И аз, и аз
Много помагат за правописа, виж запетайки, точки и т.н са ми мука
И въпреки речниците, пак греда
Moschino написа:MpaBkaTa написа:ахам прав си приятелуо ама си имаше стикер на задния двам
paco70 написа:Благоадаряви колеги за хубавите пожелания, даи боже на всеки от вас нова колица.колата наистена е супер бес забележки а как варви не е истена.днес я понастапах мале,мале.някакво газар4е с някаква нато4ена хонда ми се направи на маистор4е но си няма6е и идея 4е впасотора го кара БЪЛГАР4Е .4укнах лота на дясно на ръ4ен режим и врегнах вси4ките 200 кон4ета,казвам виколеги тоя пи4 о6те дълго време 6те санува ко6мари с инициали VW.а джанти имам много добри но те са с летните гуми,тук зимата не е за хубаи джанти големи дупки -големи ями ж бг улиците са цвете пред тука6ните,може да бе ви се вярва но е така.
vandera22 написа:здравеите предстои ми да се купувам кола и се двоомя пред honda akort и vw golf 4 1.9 tdi сички видове с 1 -2-3 червени букви заслужава ли се да си купиш подобен атомодил дали е здрав скъп ли е за подръшка какъв разход дава и ме интересува дали е с аломиниеви носачи като при алди а4 а3 а6 и кои вариянт е по добър от TDI
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта