Учителката дала домашна работа на учениците да напишат по едно изречение, което да съдържа някакъв плод. На следващия ден започнали да четат. Портокали, ябълки, банани, круши ... Стигнали до Иванчо. Той започнал:
-Татко като вземе заплата, я изпива цялата
Учителката го прекъснала:
-Но Иванчо, в това изречение няма плод.
А Иванчо продължил:
-Ананас ни се ебава майката от глад.
Учителката питала в час децата кое животно има най-голяма уста. Децата отговаряли: крокодила, хипопотама ... и т.н. Иванчо вдигнал ръка и отговорил:
-Майка ми
-Защо така бе Иванчо говориш за майка си - попитала учителката.
-Ами преценете сама - отговорил Иванчо. Снощи нашите гледаха телевизия и чух баща ми да казва на майка ми: "Хайде гаси телевизора и го лапай!"
Учителката казала на децата да напишат съчинение за лятната ваканция, в което обаче обезателно трябвало да има думата "очевидно". Написали ги те, и дошло време да ги прочетат. Станал Каменчо.
-Тази лятна ваканция бах с татко на море. Той плува няколко пъти от брега до шамандурата и обратно. Очевидно е добър плувец.
-Бравоооооо Каменчо, 6-тица. Седни си.
Станала Ванчето.
-Миналата година бях с татко на ски на Витоша. Той пусна "Лалето" поне 6 пъти и нито веднъж не падна. Очевидно е добър скиор."
-Браво Ванчеее, 6-тица за старанието. Седни си.
Разбира се, дошъл редът на Иванчо.
-Миналата лятна ваканция бях на село. Една сутрин се събудих от странен шум в градината. Ставам и какво да видя - дядо ми гони прасето с пушка по двора, а баба ми се разхожда и от джоба и стърчи вестник Times. Но тя не знае английски. Хммм, очевидно беше срала.