Препоръчай филм
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Стар, но много по-добър от Чакала с Брус Уилис. На същата тематика и се казва - The Assignment (Назначението)
http://www.imdb.com/title/tt0118647/
http://www.imdb.com/title/tt0118647/
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH

и от сериалите:
казват че е наследник на X files, само че въображението на сценариста тук се е развихрило до незнайни предели. Друг интересен момент за този сериал - самият JJ Abrams е написал opening theme song към сериала

предполагам някои от вас са попадали също и на един британски комедиен сериал наречен IT Crowd:

напоследък може да попаднете и на следния интересен филм (очертаващ се като доста касов)

а ето и още една съвсем прясна комедия:

Клинт Истууд е някакъв природен феномен. Оказа се по-добър режисьор, отколкото актьор

Последна промяна от fichtenweg на Съб 03 яну 2009 13:27, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SEVEN POUNDS - сигурно някой го е казал, скучно започна но беше с хубав финал, такъв романтичен и сълзлив
iиначе препоръчвам едно сериалче (даже 2)
THE IT CROWD - по принцип съм скептичен към сериалите и не гледах друг освен бягство от затвора, ама този направо кърти, не се бях смял на английски хумор от времето на мистър бийн (въпреки че бийн е доста по-смешен, "компютърджии" е по-скоро глупашки смешен, който знае английски да го гледа без надписи - по забавно е)
и друг сериал който гледам е "THE BIG BANG THEORY" - не е много смешен, но е забавен (все пак е американски, а не английски... а американците са малко тъпички)
и още нещо , ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за който обича руски филми и то смешни! на мен лично ми беше много забавен (като се има в предвид че знам и руски и го гледах без субтитри) гледайте го, нещо различно от американски идиотщини- руски человек, водка, запорожец и такива неща

iиначе препоръчвам едно сериалче (даже 2)

THE IT CROWD - по принцип съм скептичен към сериалите и не гледах друг освен бягство от затвора, ама този направо кърти, не се бях смял на английски хумор от времето на мистър бийн (въпреки че бийн е доста по-смешен, "компютърджии" е по-скоро глупашки смешен, който знае английски да го гледа без надписи - по забавно е)
и друг сериал който гледам е "THE BIG BANG THEORY" - не е много смешен, но е забавен (все пак е американски, а не английски... а американците са малко тъпички)
и още нещо , ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за който обича руски филми и то смешни! на мен лично ми беше много забавен (като се има в предвид че знам и руски и го гледах без субтитри) гледайте го, нещо различно от американски идиотщини- руски человек, водка, запорожец и такива неща

- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”