ebay доставки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ebay доставки
ами точно тук опитваш и не ми дава да отворя кейс заради връщането. При опит да се свържа с ибей и цъкам ми пише да се обадя на някакъв номер няма ли чат или на имейл питам...
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Като си избрал връщане на пратката, онзи не трябва ли да ти отоговри на рикуеста до определен срок и да го затвори за да пуснеш нов? По мейла може да им пишеш, но не знам дали ще ти отговорят. иначе това са им Контактите:
Код: Избери всички
By mail
eBay's Registered Agent
583 eBay Way
Draper, UT 84020
By phone
(866) 322-9106
By fax
(801) 757-9521
By email
copyright@ebay.com
-
- Автомобил:
- Двигател:

- jarulmo
- Автомобил:
- Двигател:
Искам да пратя лично на продавача но като цъкна на Ask a question ми излиза само това някви идеи.

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Знаеш ли английски?Най-отдолу си е написано какво трябва да направиш!
- jarulmo
- Автомобил:
- Двигател:
Но това е да се свържа с центъра а аз искам с продавача че стоката я няма още.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Ти да не си отворил кейс?
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Направи каквото е написано!Ще отвориш кейс,който продавача ще види,също и съпорта на ибей!
- bahyr
- Автомобил: LEON ST
- Двигател: CXSA
Най-горния чек е да му пратиш съобщение.
- jarulmo
- Автомобил:
- Двигател:
bahyr написа:Най-горния чек е да му пратиш съобщение.
Много благодаря колега жив и здрав.
- Mapoka
- Автомобил: 1992 VW Vento
- Двигател: 1.8 ABS
Колеги, дайте съвет какво да правя с един немски продавач.
Спечелих един Yatour на търг в немския ибей, съответно shiping cost са not specified.
Свързах се с човека, той ми писа, че няма проблем за 10 евро да ми го прати, до тук всичко добре, пише ми плати го през ибей.
Добре ама си стои, че цената за доставката не е определена, съответно аз му пиша, че ме спира тази стъпка и през ибей немога да платя заради това.
Той ми отговаря, щом не става да съм му ги превел в пейпал и ми дава мейл.
Съответно аз му отговарям да си зададе цена на доставка и се дърпам да му преведа през пейпал.
Доколкото прочетох в нета, той трябва да ми изпрати invoice и вече да се изясни какво ще плащам, и да си оправяме сделките. Очевидно той или не иска да го направи, или не знае как.
Ако му поискам request total, дали ще стане ще е еквивалентно на invoice, смисъл ще може ли да си добави цената на доставката и всичко да е точно.
Подобен случай имах с един китаец, но след като се свързах с човека, още на другия ден беше променил доставната цена от неопределена, на тази която искаше и всичко беше точно.
Спечелих един Yatour на търг в немския ибей, съответно shiping cost са not specified.
Свързах се с човека, той ми писа, че няма проблем за 10 евро да ми го прати, до тук всичко добре, пише ми плати го през ибей.
Добре ама си стои, че цената за доставката не е определена, съответно аз му пиша, че ме спира тази стъпка и през ибей немога да платя заради това.
Той ми отговаря, щом не става да съм му ги превел в пейпал и ми дава мейл.
Съответно аз му отговарям да си зададе цена на доставка и се дърпам да му преведа през пейпал.
Доколкото прочетох в нета, той трябва да ми изпрати invoice и вече да се изясни какво ще плащам, и да си оправяме сделките. Очевидно той или не иска да го направи, или не знае как.
Ако му поискам request total, дали ще стане ще е еквивалентно на invoice, смисъл ще може ли да си добави цената на доставката и всичко да е точно.
Подобен случай имах с един китаец, но след като се свързах с човека, още на другия ден беше променил доставната цена от неопределена, на тази която искаше и всичко беше точно.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Може през пейпал да му ги пратиш като подарък, т.е. ти да платиш данъка! Правиш си регистрация в gabco.bg и си даваш адреса на габко-то + ИД-то. Така ще му е по лесно да ти направи пращането, защото не е извън неговата страна! Отделно ти ще платиш по-малко за доставка през габко-то! Аз не знам какво си си купила, но с DHL и подобни транспортни компании, сумите определено няма да ти харесат за доставка, ще бъдат доста сериозни и в повечето случаи не си заслужава да купиш нещо за 50ЕУ и за доставка да ти искат още 80ЕУ!
- Mapoka
Колега zografski, и аз съм коуега
Явно продавача успя да се оправи и ми е заявил цена за доставка, съответно вече приключих транзакцията.
Но в крайна сметка, ако някой е запознат с request total и invoice, нека сподели може да е полезно и на някой друг в бъдеще.

Явно продавача успя да се оправи и ми е заявил цена за доставка, съответно вече приключих транзакцията.
Но в крайна сметка, ако някой е запознат с request total и invoice, нека сподели може да е полезно и на някой друг в бъдеще.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Съжалявам за женския род
Каква цена за доставка ти определи ако не е тайна? Просто от интерес питам, от Германия никога не съм поръчвал нищо. 

- Mapoka
Само 10 евро му преведох за доставка.
Иначе стоката я спечелих за около 20 евро.
И аз имах съмнения, че ще иска големи пари, даже четох из нета, че може взаимно да прекратим "сделката", понеже ако беше поискал над 20 евро почти достига цената на ново от китай.
Иначе стоката я спечелих за около 20 евро.
И аз имах съмнения, че ще иска големи пари, даже четох из нета, че може взаимно да прекратим "сделката", понеже ако беше поискал над 20 евро почти достига цената на ново от китай.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”