hooligans написа:аз съм със полски - elplast който като не работи се затваря , това е много важно , защото като бях с незатварящ се , пръднята от съседите при мен идеше ...
модела не го го знам ...

hooligans написа:аз съм със полски - elplast който като не работи се затваря , това е много важно , защото като бях с незатварящ се , пръднята от съседите при мен идеше ...
модела не го го знам ...
JoroKN написа:КОлеги кое нещо да бъде първо Чип-Тунинг или Газов инжекцион става въпрос за Голф 4 1.8 Т
DMX написа:тези дни ще машиша ДОТ
racing_fan написа:И да споделя и аз за един тъпнугер от вчера. Идвам от 8-ми Декември към Дървеница и правя десен завой към Младост(или околовръстното) и почвам да ускровям. В следващият момент пред мен едно Пежо 104 май беше набива яко спирачки и спира на сред пътя, в лявата лента(там са две). Набих му клаксона яко, сигурно 5-6 секунди. Отдясно имаше спрял рейс и затова нямаше как да го заобиколя. Ако се бях разсеял нещо щях да го ударя отзад. Тръгва глупака и аз веднага го минавам от дясно и му изкрещях нещо и оня ми вика - "ми рейса бил пуснал мигач". Абе глупак задръстен, рейса седи на спирката, или поне не се движеше, кво ме грее че бил пуснал мигач. Как може да спира така внепазпано на сред пътя... направо побеснях. На пешеходните пътеки ще сгазят хората щото не спират, иначе спират където им скимне на сред пътя да пускат тоя и оня, уж от колегиалност, а ти отзад се чудиш кво става и спираш на бронята му...
ISRalien написа:Luciano написа:Като ти е за първи път чувството е смазващо гадно.
Поне аз се чувствах все едно са ме еб@ли.
Баш това е чувството... И аз съм го изпитал.
stanko_g написа:да и аз знам че бос е забранено,даже мой познат яде големия щото карал бос
можело да изпуснеш педал
да не го натиснеш както трябва в момента когато трябва![]()
chefito написа:П.С На момичета, според мен, категорично трябва да се забранява да карат голи до кръста, щото си е предпоставка за доволни ПТП-та около нея....
vaskoto1 написа:давиш ли се...?
гащи ли те стягат и ти опъват в задника...?
didovwgti написа:поже4е снимкипредните гуми са хубави
задните са зимни
неса кой змй колко хубажи но стажат за каране
джантите са бели 4етерите
karakonjul написа:че телефона е на Ахмет Дуган. Викам му пръдни по телефона та да съм сигурен
madcap написа:бах ще го оставяна стойката и ще щракам с дистанционното, миналата година не можах да пийна ве![]()
2те чистачки не са на мода ве голфарипо минус 5 коня за вас
махни пишката на другата и цъкни тапичка а тази я направи да стои в някой край защото така стои като чеп щръкнал
brabus написа:KirilGeorgiev написа:Като пуснат комби ще си купа![]()
![]()
Да не се отметнеш!?
![]()
![]()
![]()
hunters, за заглавие написа:Гумини оплътнения
hunters след това написа:Колеги имам един незначителен но дразнещ проблем. Гумините ми оплатнения на тавана на колата и на стъклата пускат, като я мия дали на авто мивка или другаде направо пускат черно и се замазва на боята. И направо немога след измиване да подсушавам покрай тях защото ако ги търна с каквото и да е (гидюрия, парцал) и измитото става осрано и черно, това лекува ли се с нещо?
vaskoto1 написа:hunters, за заглавие написа:Гумини оплътненияhunters след това написа:Колеги имам един незначителен но дразнещ проблем. Гумините ми оплатнения на тавана на колата и на стъклата пускат, като я мия дали на авто мивка или другаде направо пускат черно и се замазва на боята. И направо немога след измиване да подсушавам покрай тях защото ако ги търна с каквото и да е (гидюрия, парцал) и измитото става осрано и черно, това лекува ли се с нещо?![]()
![]()
![]()
![]()
паисий сигурно се върти на бургия в гроба...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 61 госта