sukito написа:Аз имах същия проблем оказа се гарнитура на главата. Оправи я навреме, че както е тръгнало да и текат водите да не вземе да роди

sukito написа:Аз имах същия проблем оказа се гарнитура на главата. Оправи я навреме, че както е тръгнало да и текат водите да не вземе да роди
damas написа:здравеите аз сам искрен от варна имам голф2 1.6 86година и ми триабват два фара моиате са мн юле колко струват ножите и втора употреба благодариа предварително
shr81 написа:Някои знае ли как се спира печката на голф 5 2.0 тди 04г.
skakalec написа:еми, спираш да слагаш дърва.
IceHeart написа:driver, Колега, не обръщай внимание на Първолаци. Ако си пича от аватара няма да ти отива да се занимаваш със такива неща!
mitkobombata написа:Здравейте .
Продавам метанова инсталация.
stanko_g написа:как така ще оправиш дупка с паста![]()
не всичко се запълва така лесно,както в леглото...
Купувам паленен филтър за Голф 4
Student_pravo написа:Интересно ми е как ще се отразят на разхода на TSI скорости над 140-160, имайки впредвид малкия му работен обем. Дали няма да се тормози мотора по аутобанове и магистрали?
arabajiev написа:Продавам VW Polo произведено 09,1998г., колата е напълно обслужена, карана е в България само 2000км., има климатик,AIRBAG, хидравлика, и новите километражи.Много е запазена на 83 0000км. Цена 4300лв.
IceHeart написа:arabajiev написа:Продавам VW Polo произведено 09,1998г., колата е напълно обслужена, карана е в България само 2000км., има климатик,AIRBAG, хидравлика, и новите километражи.Много е запазена на 83 0000км. Цена 4300лв.
Gal написа:слагай перископ и дъждобран и карай смело
зимата ще ти замръзва, спокойно
колегата мъсъра ся както съм пийнал ща целувам по бузката
само да не си ми много брадясал
е големи мозъци ражда форума
мерси
оправи се
ебах го тъпия комп
аут съм
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 85 госта