Какво стана с цените на горивата?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
turrisi
Автомобил: AUDI
Двигател:

Re: Какво стана с цените на горивата?

Мнениеот turrisi » Пон 21 мар 2011 14:32

znainainai написа:
Velko написа:От темата се вижда колко са "ЗАДРУЖНИ" българите.Тия дето са избягали казват "К,во лаете, екстра са си цените".Тия дето са си тука са на два лагера - ларж и сиромаси.Буржоазите не им дреме ,а сиромасите са готови да изкъртят Парламента mhihi Такива теми са напълно излишни според мен - само ненужни спорове.

Taka e щото сития на гладния не вярва. Като вземаш 4 цифрена заплата те боли швепса за оня дет му дават 240лв на месец и се чуди сметките ли да си плати за ядене ли да има или ако се наложи за лекарства :evil:
А отворковците дето са навън и са от голямото добрутру да си дойдат тук и да видим дали ще са толкова отворени или ще са първи на протестите понеже няма да имат парички :evil:
КАТО Е ТОЛКОВА ХУБАВО ДА СЕ ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ КВО МАЙКА СИ ТЪРСИТЕ В ЧУЖБИНА БЕ?
Аз ще отида и на другият протест и на всички следващи понеже ми писна през ден да вдигат нафтата и от там всички цени да растът неконтролируемо. А джентълмените от жълтите павета да ми обясняват как инфлацията била минимална едва ли не нулева и всичко е тип топ. И докато аз се чудя от къде да започна да си плащам сметките като ми преведът "пенсийката" те да си гласуват по още 500лв бюджет за гориво на служебните коли дето идват от моят джоб за да си джиткат насам натам. Е НЕМА НАЧИН :evil:

:да: :да: :да: :да: :да:

Потребителски аватар
pkaramitev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pkaramitev » Пон 21 мар 2011 15:26

Аз пък взимам над 1000лв заплата,карам на газ,но пак ще излезна на протест,защото видях как се обединяват хората,няма значение какви са.
Не мисля че като си седим в къщи нищо ще се промени....отново наближават избори,пак ще почнат с обещанията,мисля че трябва да ги изпълнят,още преди да са ги изрекли!

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Пон 21 мар 2011 16:48

radi_nrj написа: ...или плащат скъп ток...
не съм казал, но пак повтарям - Лукойл-Хефтохим си имат собствен ТЕЦ на територията си. Не толкова цената на тока им определя цената на зебина. Във форума на фиат по принцип имат правилния подход да калкулират цената. Лукойл така и не си изнася калкулациите официално, а приказва приказки като за бабите на село, дето и понятие си нямат, ама и зебин не ручат.

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пон 21 мар 2011 16:56

Потребителски аватар
Ivan4u
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivan4u » Пон 21 мар 2011 17:56

Колеги и колежки , това е темата за Стара Загора - http://www.bulforums.com/bgprotest_2011 ... ?f=6&t=168 . В началото на темата са моите имена и телефон -> насреща съм за всякакви въпроси , свързани с протеста - неговото провеждане , проблематика , места и тн. Както съм писал там --> Колеги и колежки , имам огромна молба към вас - довечера 20:00 бензиностанция "Зара" / кв.К.Ганчево / ще уточняваме мястото за ефективни протести , моля всеки който има възможност да присъства , за да вземем предвид всички мнения , препоръки и съвети . Вашето мнение е безценно , споделете го ! Благодаря :)

Това е от мен засега , а ето това е темата във фейсбук : http://www.facebook.com/event.php?eid=162252327163723

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Пон 21 мар 2011 18:23

Ivan4u, ще заклъчат сега темата заради тебе. :?

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 21 мар 2011 18:25

ABSOLUT написа:Ivan4u, ще заклъчат сега темата заради тебе. :?

аз като автор помолих да я заключат още преди 10 стр.
и по възможност да я отключат след 27-ми за да довършим :lol:
ама като ти трябва началник го няма :beer

Потребителски аватар
Ivan4u
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivan4u » Пон 21 мар 2011 18:51

Нямам нищо против да ми се изтрие поста щом пречи на някой/някои .

Потребителски аватар
pkaramitev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pkaramitev » Пон 21 мар 2011 18:59

Adnan написа:http://dnes.dir.bg/news/goriva-ivan-kostov-skokat-tzenite-8246194?nt=10

Предлагам на другарят Иван Костов,да оде да се гръмне! :076:
Именно той продаде Нефтохим на Лукойл,и още много други предприятия вкл.и БАЛКАН,която беше разграбена и фалирана....
Тоя заслужава затвор много от отдавна :banghead:
Обаче понеже сега предстоят избори,и всички от опозицията ще вземат страната на протестиращите....
.....много сте жалки господа политици,и прозрачни......до кога ще ви търпим от 20г.едни исъщи да ни се подигравате в лицата!

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Пон 21 мар 2011 19:10

parno написа:
ABSOLUT написа:Ivan4u, ще заклъчат сега темата заради тебе. :?

аз като автор помолих да я заключат още преди 10 стр.

Еи сега някое заптие ще ти изпълни желанието. Дано греша, ама... Направо се чудя как са я оставили тая тема.
Иначе и аз имам прилична заплата. Карам на газ, ама си е цифра... И аз ще изляза.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Пон 21 мар 2011 19:45

Моята също не е трицифрена :oops: но бих отделил от времето си и подкрепил всички!
Засега в неделя не ми коства отсъствие от работа,но ако се наложи ще си взема неплатена.

Писна ми да ме правят на идйот и да ми разправят приказки за сънчо :evil: и все в тоя дух....приказки,приказки....Италианците казват:С приказки жените не надуват коремите :kissy:

Не искам да свалям правиелството,не искам да се срине цената на горивото под 2 лева защото знам,че е невъзможно!

Искам да имам нормални доходи,които да ми позволят да имам едно нормално семейсво и деца без да се притъеснявам!Това не е заради бензина,а заради доходите ни!

За момента това ми е невъзможно scare а много искам да създам и възпитам още един индивид доколкото ми позволява моето възпитание и опит :012:

Защо дяа заключват темата,както се видя без нарушаване на правилата може да обменим гледните си точки!Аз съм тук затова и това ми допада :012:

Знай недей да съдиш хората,всеки е направил своят избор и знае от какво се е лишил за сметка на друго!!!Това изисква труд,постоянство,силен дух и мотовация и не е за всеки!!!Казвам ти го като човек бил от едната и другата страна

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Пон 21 мар 2011 19:58

icoico написа:Бензинът се срина главоломно с 6 стотинки,а нафтата с 2...или бъркам нещо?

бъркаш я тотално...
Още един път ще ти задам въпрос и искам да отговориш като хората без да увърташ като осмокласничка, това не е предизборна кампания.
КАКВО ЦЕЛИЩ С ГЛУПАВИТЕ СИ КОМЕНТАРИ И ЗАЩО ПО-ДЯВОЛИТЕ СЕ ЗАНИМАВАШ КАТО ДАЖЕ НЕ СИ ТУК :?:

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Пон 21 мар 2011 19:58

софия 27.03

1ви Сборен пункт бул. Цариградско шосе преди паркинга на магазин Метро посока център!
2ри Сборен пункт бул. България и кръстовището с ул. Тодор Каблешков! - паркинка на магазин Била!
3ти Сборен Пункт - ...бул. Цар Борис и бул. Горнобански път.
4ти Сборен Пункт - бул. Тодор Александров и бул. Константин Величков!
Начало 13.00ч. до 14.00ч. Колоните с автомобили ще се спуснат на бавен ход до площад Народно Събрание! От карето бул. Васил Левски, ул. Г.С. Раковски, ул. Аксаков и ул. Оборище пеша до площада, където ще блокираме Народното Събрание мирно и ще се проведе самият протест до 18.00.ч

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Пон 21 мар 2011 20:02

Без евтина пропаганда моля!!!!!

Всеки може да намери сборните пунктове!!!!!!

Пропагандата не се толерира в този форум :evil: :beat_butt2 моля премахни си мнението за да не заключат темата заради твойте мераци!!!

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 21 мар 2011 20:05

не говорим за прилична/неприлична заплата
кой за каквото е учил/кой както се е уредил mhihi
и аз бих казал че каквото заработвам ми стига но това не означава че искам да плащам скъпо 8)
по логиката на баро и шаро от темата така излиза
"аз земам много пара - не ми дреме цената"
такъв им е проблема и на тези с БМВ-та и Х5 на протеста
те може да са добре на доходи но да не са съгласни с високите цени - не можете ли да го приемете?
колегата с кашкавала и той беше на място mhihi
за мен от протеста ефект ИМА - което беше и в основата на темата
айде Щ на всички хейтъри
пийс аут

Върни се в “ОФФ-Топик - други”