Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават ли?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
siso_k
Автомобил: 1999 VW Golf
Двигател: AKL
Контакти:

Re: Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават л

Мнениеот siso_k » Чет 22 яну 2015 1:08

за тази отвертка нещо... :rolleyes

Изображение

даката07д
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот даката07д » Чет 22 яну 2015 11:53

.

Последна промяна от даката07д на Нед 25 яну 2015 19:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
siso_k
Автомобил: 1999 VW Golf
Двигател: AKL
Контакти:

Мнениеот siso_k » Чет 22 яну 2015 12:02

Ами не е кой знае колко скъпа - 17 лв. е, ама пък ако не е стока за какво да ги давам.

Това от днешната промоция -> http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=17880

stoyan0304
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoyan0304 » Съб 21 фев 2015 19:53

http://www.lidl.de/de/powerfix-bohrmaschinenstaender-mit-schraubstock/p185490
дядо ми сега се сети да ми каже, че бил видял тази стойка за бормашина, във брошурата на Лидъл преди 4-5 седмици. Та сега ме кара да ровя и да гледам из интернет, да видя дали във Пени маркет или Практикер например не предлагат такива. Гледам, че е била на промоция по нва година от 31.12.2014 година до края на първата седмица на новата година и е била на цена от 33 лева за един брой. Сигурно ще иска нещо подобно да му търся за около тея пари 30-40 лева. Дали пак ще я пуснат из магазина на промоция или едва ли. Гледам в немския лидъл излиза някаква цена от 21-22 май е в евро за брой. :gruebel

Потребителски аватар
sodata1
Автомобил: BMW
Двигател: 330XD

Мнениеот sodata1 » Съб 21 фев 2015 20:19

Отправи директно запитване и ще ти отговорят!Ако я имат налична,ще ти я пратят до най-близкия филиал в твоя град и ще си я вземеш от там!

phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Мнениеот phantom_ » Съб 21 фев 2015 20:22

И аз колега питах за нея по рано в темата ,и колегите ми отговориха че не била много стабилна,а и менгемето било отделно :c020

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Съб 21 фев 2015 21:25

не е добра стойката за бормашина...не струва ...
менгемето влиза в цената ...не е отделно...но стойката е кекава...

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Съб 21 фев 2015 23:50

За непрофесионална работа и стойката и менгемето са перфектни...!
А лично съм доволен :wink

За професионална работа....не стават....."с трици маймуни не се ловят" .... !

Потребителски аватар
samo_pechka
Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

Мнениеот samo_pechka » Нед 22 фев 2015 1:07

Че има ли НЕпрофесионалисти в Бг :Mr Green Fun За професионална работа си има масивни .
Стойката от Лид'л е кекава , препоръчвам да чакалите нещо фтора потреба , ама да е добро , виждал съм за 40лв българска с минимални следи от употреба , много по стабилна е !

DundyTheCroc
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4

Мнениеот DundyTheCroc » Нед 22 фев 2015 10:39

Стойката е кекава и се гъне, не знам какви са ви изискванията за любителска такава, аз лично искам дупката да става където съм маркирал, а не накъдето духне вятъра :mrgreen

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Нед 22 фев 2015 12:38

Абе аз да попитам, но не за Лидъл. В Пени маркета има едни мизерни флексчета на промоция. Някой някакви впечатления има ли по въпроса, защото много се съблазнявам да си купя едно, за да не вадя ножовката, като режа някоя ламарина 3-4мм или нещо от сорта? Ясно е, че няма да може да се ползва за сериозно натоварване. Ама не ми и трябва. Просто да си спестя рязането с ножовката. Не че комунистическата ножовка с листове по 50 стотинки не е здрава или не излиза евтино, просто е мъчно за рязане.
Иначе бях взел едно винтовертче пак от там, от тия зелените и съм доволен. Развива, завива, пробива. За под 30лв - толкова. В другите магазини винтоверчетата почват от 50лв. И едно гедоре имам от там, ама не че го смятам за сериозно. И една бормашина бях купил, ама горката измъчена няма степени почти(само 3). За дупки в стената става, за друго не я ползвам. Пак беше 29лв ли, нещо такова. За парите си е ОК и вече ги изби.
От Лидъл съм купувал зарядно устройство, но претърпя леки модификации от мен. Общо взето от Лидъла се ядосах, защото все като отида, все нищо няма и се зарекох повече да не ходя. Все едно се редя на опашки за банани по времето на комунизма. И си купувам от Пенито.

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Нед 22 фев 2015 12:44

Покрай няколко свестни артикула, пуснати за захранка, се купуват сума безполезни боклуци.

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Нед 22 фев 2015 12:48

Що бе? Аз лично от където си купих винтоверта и дрелката - работят. Да имам някакъв, ако ще да е, елементарен инструмент. Все пак не работим всички професионално винтовъртячи и дупкопробивачи. Гедорето го взех основно заради камъните. Иначе и в Практикер бях гледал някакви евтини дрелки, ама те пък вече хич не ми вдъхват доверие. Баща ми има една дърта дрелка RTR и общо взето още работи, а е сигурно на повече от 10 години.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 22 фев 2015 16:41

инжектопляктор написа:Абе аз да попитам, но не за Лидъл. В Пени маркета има едни мизерни флексчета на промоция. Някой някакви впечатления има ли по въпроса, защото много се съблазнявам да си купя едно, за да не вадя ножовката, като режа някоя ламарина 3-4мм или нещо от сорта? .

Когато отваряха първите строителни хипермаркети си взех някакво "no name" флексче за 9.99лв и до ден днешен работи като е рязало и доста по-сериозни неща от 3мм ламарина :bowdown Щом няма да си вадиш хляба с него взимаш най-евтиното и ако си изкара гаранцията значи си на далавера :wink
инжектопляктор написа: Общо взето от Лидъла се ядосах, защото все като отида, все нищо няма и се зарекох повече да не ходя. Все едно се редя на опашки за банани по времето на комунизма.

Нали се сещаш че има някаква причина да е така ! Ако продаваха откровени боклуци в неограничени количества щеше да има винаги от всичко,но не е точно така :a045

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Нед 22 фев 2015 19:51

Ами то флексчето е свършило. Останал е един прободен трион(зеге), обаче аз не съм дърводелец. Ще търся/гледам другаде евтинийка.
Stivi написа:Нали се сещаш че има някаква причина да е така ! Ако продаваха откровени боклуци в неограничени количества щеше да има винаги от всичко,но не е точно така

Не. На българинът му дай ПРОМОЦИЯ с гоуеми букви. Един познат си купи бормашина, която бие на една страна точно от Лидъл. Иначе можеха да ги продават и в по-големи количества. Днеска като се разхождах, реших да видя какво има там. Ами дрехи.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”