Тема за корона вирусa / Ковид 19 / Covid 19
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тема за корона вирусa / Ковид 19 / Covid 19
Този въпросник е "мижи да те лажем" както казват старите хора,само събират информация за статистиката,а резултатите са като хороскоп на Алена 

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Или пък е базиран на официалната информация и статистика по пол/възраст/особенности на хората. Без да се знае не можеш да го класифицираш какъв е.
Но при все, че не пия, не пуша и живея уж здравословно то би трябвало шанса за усложнения да е по-малък. Диабета си е диабет, но пък съм с идеално тегло за ръста си, а и това има значение. Та за мен цифрите са смислени. Пробвах да се сложа с наднормено тегло или да се сложа пуша/пия по много и шансовете да умра рязко скочиха.
Но при все, че не пия, не пуша и живея уж здравословно то би трябвало шанса за усложнения да е по-малък. Диабета си е диабет, но пък съм с идеално тегло за ръста си, а и това има значение. Та за мен цифрите са смислени. Пробвах да се сложа с наднормено тегло или да се сложа пуша/пия по много и шансовете да умра рязко скочиха.
-
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AEF 1997
Ми и аз сложих пиене и пушене по много
Тегло - перфектно, всчико друго - почти перфектно... И ми се получиха абсолютно същите резултати като на VWGT

Тегло - перфектно, всчико друго - почти перфектно... И ми се получиха абсолютно същите резултати като на VWGT

Стига бе хора, това е несериозно ( надявам се знаете [emoji1]) .
И аз мога да ви кажа , че ако си шибнете главата в стената, със средна скорост 5, 83426 км/ч. , шанса ви да имате цицина е около 93,5087123876%.
Абе аз ви казах , че ни е..ха мамата. Глей с кви тъпотии се занимаваме.[emoji2957]
И аз мога да ви кажа , че ако си шибнете главата в стената, със средна скорост 5, 83426 км/ч. , шанса ви да имате цицина е около 93,5087123876%.
Абе аз ви казах , че ни е..ха мамата. Глей с кви тъпотии се занимаваме.[emoji2957]
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Тогава вашата е лесна. Моето е между 37 и 40% шанс да хвана. За алкохола не е коректно.
Една бира вечер и те изкараха алкохолик
Една бира вечер и те изкараха алкохолик
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
А сметнете и моите прогнози.
0.5 рикИя,две кутии цигари,от леките. 100 кила,ям основно мЕсо.
0.5 рикИя,две кутии цигари,от леките. 100 кила,ям основно мЕсо.
- Курт Деликуртев
- предупреждение за БАН
- Автомобил: Passat Variant 2001
- Двигател: AWT
Здравко, теб ще те изкарат, че си починал преди няколко години.
Не преувеличавайте опастноста от Ковид 19, живейте си нормално, когато сте в магазин слагайте маска. Средната възраст на починалите е 80 години, повечето с голям друг здравословен проблем.
Мен ме тормози фактът, че не водят статиска колко процента влизат в болница, а само броят инфектираните. Но 75% от инфектираните нямат никакви оплаквания и няма как да са болни.
Не преувеличавайте опастноста от Ковид 19, живейте си нормално, когато сте в магазин слагайте маска. Средната възраст на починалите е 80 години, повечето с голям друг здравословен проблем.
Мен ме тормози фактът, че не водят статиска колко процента влизат в болница, а само броят инфектираните. Но 75% от инфектираните нямат никакви оплаквания и няма как да са болни.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
В моето обкръжение от около 15 заразени, 2 са без симптоми.
п.с. по горния калкулатор шансовете ми да се разболея са 75% и 0.05% да се гътна. С много алкохол, цигари и тегло съм се отбелязал.
п.с. по горния калкулатор шансовете ми да се разболея са 75% и 0.05% да се гътна. С много алкохол, цигари и тегло съм се отбелязал.
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Курт Деликуртев написа:Мен ме тормози фактът, че не водят статиска колко процента влизат в болница, а само броят инфектираните.
Никой не е казал, че трябва да имаш достъп до нея статистика. И за 75-те процента без никакви симптоми не съм съгласен.
Курт Деликуртев написа:Не преувеличавайте опастноста от Ковид 19
Опасността дори да не се разболееш, да си контактен и да попаднеш 10-14 дни в карантина с неизвестен резултат, където няма как да отидеш хляб да си купиш и да се молиш някой да ти оставя пред вратата нещо е много реална. Ако имаш нещастието да имаш работодател частник, който да те пусне в неплатен отпуск или да останеш без заплата - да останеш без ток и вода също има реална опасност. Проблема с Covid не е само дали и кога ще се разболееш.
-
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: BMN TDI 2006 125 kw
777 написа:Илиян И. 79 написа::flag_bulgaria Има изследвания, че от 5200 пчелари в огнището на заразата няма нито един поддал се на разболяване. Надявам се всички негови мутации да немогат да пробият имунитета от пчелната отрова и от останалите продукти добивани от пчелите. Все още не познавам заболял колега пчелар! Дано да се справим всички!
А аз се надявам, че познаваш поне 2000 пчелари. Но не по списък имена, а наистина да ги познаваш. Защото от 10 човека да вадиш заключения е наивно. Иначе ми звучи като сензация от април-май.
Лично познавам около 100 колеги за 25 години практикуване и контакти, като със сигурност поне половината още практикуват
-
- Автомобил:
- Двигател:
Четете и ревете......
https://www.24chasa.bg/novini/article/9163474
без придружаващи заболявания на 70 , 80, 85 - WTF - какви са ни зравеняци възрастните хора - сигур от киселото мляко на баба, и ако не беше тоя пусти ковид щяха да живеят 130 години поне!
на приятел баща му (светла му памет) преди 4 дни в "елитна столична болница" починал на 64г от ковид - "без придружаващи заболявания' за статистиката!
след многократни искания, писани и т. н за аутопсия се оказало , че човекът си е заминал от инфаркт!!!!!!!!!!
не е имал никакви симптоми дори на настинка ....но ковида го е отнесъл!
няма повече да пиша в тази тема. очевидно има хора на които им е най-лесно да слушаш и вЕрват на добрите чичковци в бели престилки (строго определени обаче от системата) и на добре облечени политици, че мислят и се грижат за тях !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
вЕрвайте им, и ще умирате по стотици пъти на ден в страховете си - това е една от целта на мероприятието им!
https://www.24chasa.bg/novini/article/9163474
без придружаващи заболявания на 70 , 80, 85 - WTF - какви са ни зравеняци възрастните хора - сигур от киселото мляко на баба, и ако не беше тоя пусти ковид щяха да живеят 130 години поне!
на приятел баща му (светла му памет) преди 4 дни в "елитна столична болница" починал на 64г от ковид - "без придружаващи заболявания' за статистиката!
след многократни искания, писани и т. н за аутопсия се оказало , че човекът си е заминал от инфаркт!!!!!!!!!!
не е имал никакви симптоми дори на настинка ....но ковида го е отнесъл!
няма повече да пиша в тази тема. очевидно има хора на които им е най-лесно да слушаш и вЕрват на добрите чичковци в бели престилки (строго определени обаче от системата) и на добре облечени политици, че мислят и се грижат за тях !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
вЕрвайте им, и ще умирате по стотици пъти на ден в страховете си - това е една от целта на мероприятието им!
Отнема точно 10 секунди да гугълнеш, че вируса причинява сериозно сърдечно натоварване. Знае се от месеци. До тук всичките ти факти и доказателства са от фейсбук, специално подбрани, за да доказват конспирациите.
Не знам как можеш в един пост да едновременно да напишеш "светла му памет", след което да умаловажаваш причината за смърта на човека така.
Не знам как можеш в един пост да едновременно да напишеш "светла му памет", след което да умаловажаваш причината за смърта на човека така.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Остави, че тъкмо обеща да не пише повече 

Принципно сега е супер модерно да се използват източници от калибъра на: facebook, tesla, trafficnews, интервюта с някакви рандъм лекари, които може да са социопати, рецидивисти и Бог знае какво още, обаче понеже отпред имат "д-р" Видиш ли, могат да тропнат с ръка и да кажат, че Ковид и мерките са нелепи.
Хора, които никога не са работили със статистика, които никога не са имали собствено мнение по каквато и да било тема, които никога не са се замисляли, дали аджеба да проверя източника си на информация, ами сляпо да затвърждават вътрешните си убеждения, не е редно да дават акъл. Всеки има право на мнение, но е вредно да давате невярна информация и да допринасяте за така или иначе заблуденият народ. Всеки здраво мислещ човек, може да направи изводи за себе си. Дали/колко/как има Коронавирус. Хубаво е да се поинтересувате от базови неща първо, пък тогава да плюем, дали мерките са адекватни или не. Нова Зеландия имаха пълна блокада, седяха си 4 седмици хората вкъщи, не излизаха, не контактуваха и при тях изчезна Ковид, новите случаи са от външни източници. Че има спекулация има, но не е както на повечето ви се иска 90%. Пожелавам на всички да останат здрави. Тези, които могат да мислят трезво знаят какво да правят, за другите - вземайте положителен пример и не се правете на специалисти с прочетени 3 статии.
Хора, които никога не са работили със статистика, които никога не са имали собствено мнение по каквато и да било тема, които никога не са се замисляли, дали аджеба да проверя източника си на информация, ами сляпо да затвърждават вътрешните си убеждения, не е редно да дават акъл. Всеки има право на мнение, но е вредно да давате невярна информация и да допринасяте за така или иначе заблуденият народ. Всеки здраво мислещ човек, може да направи изводи за себе си. Дали/колко/как има Коронавирус. Хубаво е да се поинтересувате от базови неща първо, пък тогава да плюем, дали мерките са адекватни или не. Нова Зеландия имаха пълна блокада, седяха си 4 седмици хората вкъщи, не излизаха, не контактуваха и при тях изчезна Ковид, новите случаи са от външни източници. Че има спекулация има, но не е както на повечето ви се иска 90%. Пожелавам на всички да останат здрави. Тези, които могат да мислят трезво знаят какво да правят, за другите - вземайте положителен пример и не се правете на специалисти с прочетени 3 статии.
Ами то същото може , да се каже и за обратното твърдение. Щом Мутафчийски или Кантарджиев го е казал значи е истина....
А тези източници станаха модерни защото свободата на словото е на "почит" в цял свят и националните телевизии са "абсолютно независими". Ами България е на 111-то място.....???? Повечето от тях са абсолютни недоразумения , но както ти каза всеки може да си направи сметка, на какво да вярва и да си направи изводите.
Целият ти пост , може да се тълкува и в двете посоки.
Знаете ли с колко неонатални линейки разполагат държавните и общински болници
ЕДНА , ЕДНА единствена. Грижа за бъдещето на България ? И това го научих от такъв някакъв неизвестен сайт. И за съжаление е ИСТИНА. Националните телевизии са забравили явно да го кажат.
https://www.doppelherz.bg/zdravni-sveti ... ljavanija/
А това е по повод поста на JuStan и последвалите подигравателни постове след него. Третия абзац ( ако не се лъжа) е доста "интересен"
Изпратено от моят BV9800 с помощта на Tapatalk
А тези източници станаха модерни защото свободата на словото е на "почит" в цял свят и националните телевизии са "абсолютно независими". Ами България е на 111-то място.....???? Повечето от тях са абсолютни недоразумения , но както ти каза всеки може да си направи сметка, на какво да вярва и да си направи изводите.
Целият ти пост , може да се тълкува и в двете посоки.
Знаете ли с колко неонатални линейки разполагат държавните и общински болници
ЕДНА , ЕДНА единствена. Грижа за бъдещето на България ? И това го научих от такъв някакъв неизвестен сайт. И за съжаление е ИСТИНА. Националните телевизии са забравили явно да го кажат.
https://www.doppelherz.bg/zdravni-sveti ... ljavanija/
А това е по повод поста на JuStan и последвалите подигравателни постове след него. Третия абзац ( ако не се лъжа) е доста "интересен"
Изпратено от моят BV9800 с помощта на Tapatalk
Върни се в “ОФФ-Топик - други”