kofata написа:(меренос микрометър)
ква ли ше е тая порода и каква ли вълна ше дава...

kofata написа:(меренос микрометър)
zrx6 написа:има ли някои напредстава този датчик за какво се използва[*]
vaskoto1 написа:поне някаква насока от какво устройство е изскубан?
щото ако не е от фуражомелка, подозирам че е нов вид anal probe...
Stefan написа:Добре, че са го оправдали![]()
Но не съм съгласен, че съдебанта ни система работи правилноТук при нас един ловец без да очаква беше нападнат от мечка, като му съдра лицето с ноктите. За да го спаси, негов колега ловджия (който работи като полицай) я застрелва. На полицая е наложена глоба от 10 хиляди лева и 2 години без право да ловува и на цялата дружинка още 10 хиляди лева глоба
pakumba написа:как така без да очаква бил нападнат, като са с оръжие и са на лов, да го нападне без да очаква разбирам да са на кино, а те отишли на лов и после не очаквал да го нападне
BastunSelski написа:Може би колегата има предвид,че са отишли на лов за патки,но ги напада мечка извън ловния сезон и ето ти белята.
zmeev_2 написа:Да колеги точно така се получи,предполагам повечето знаят какви мигачи имах на колата,що годе хубавки бяха някой решава да ги открадне,до тук добре.Решавам да купя нови черни ФК купувам ги аз но предните откраднати с фасунгите,търси фасунги г-н Голфарата направи един подарък но и те отекаха.Та слагам новите мигачи с другите фасунги и след два дни гледам на колата сложени старите ми мигачи и взети новите пак с фасунгите.И в крайна сметка купих на някой чистак бърсак мигачи.![]()
![]()
![]()
ПИТАМ СЕ АЗ,ДОКОГА НАШИТЕ МИЛИ СЪГРАЖДАНИ ЩЕ ПРАКТИКУВАТ ТАКА.
![]()
trabifen написа:колеги купувам мотор и скорости от кр..даите цени за комплекти-помпи и сичко и цена за мотор скорости оборудване на мотора без инжекцията,помпи,компове и тнт..
BORIS88 написа:от голф 3 1.4 0887354558
tedigigov написа:Ако го хванем такъв дето ми размонтира нещо по колата , направо така че го монтирам ,че никоя баланс машина на света нема да го вкара у норми.![]()
![]()
![]()
Peteff написа:под волана се падат горе
vaskoto1 написа:Dead man написа:sportul написа:може да заключите
Как?
с катинар, как...![]()
... фарове Dectane с луди...
sportul написа:Stefan написа:Добре, че са го оправдали![]()
Но не съм съгласен, че съдебанта ни система работи правилно
baciko написа:продавам лятни джанти за пасат Б5.в добро състояние са,няма изкривено,без гумите защото гумите не са в добро състояние.джантите са 18 цола.цена по договаряне.
kerchove86 написа:цена за комплект 400лв перфектни модела на морора е рп 0878631591
sheriffaa написа:Re: къпъвам оригиналната врагедена навигация за Г4
digo_pl написа:...
overapac написа:......антифризDOT4???????![]()
![]()
joromnt написа:Браво бе господин специалист, беше много полезен на автора на темата. Помогна много, човека ти виси с услуга.
overapac написа:някъде да пише че съм специалист???????????![]()
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта