Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Re: Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...

Мнениеот Вълчан » Пет 18 апр 2014 19:48

bmwww написа:Прочетох темата на един път ! Верно,че е стара и съм я пропуснал ама е доста поучителна ! В началото бях съвсем срещу тоя ММА психопат , към средата на темата бях на негова страна и сега след като прочетох темата разбирам,че требваше да слезнеш тогава и да се разберете като хората за 1-2 минути ,а не да се съдите 1 година ! Най-много ме хвана яд обаче,че си бил със семейството си и те са били свидетели на цялата ситуация ! За пореден път се убедих ,че тия неща се решават на момента иначе след това файдата си е никаква ! Кажи колега сега честно мислиш ли ,че ще го осъдиш ,защото тук във форума е представена твоята версия ,ама само като знам на по твоята версия аз каква мога да си измисля си представям ответната страна какво е представил !

Такива неща като разбиране на момента със ММА боец притежаващ нисък интелект и живеещ си още във ерата на Иво Карамански не стават.Всичко за тях е обиди и налитане за физическа разправа.Които е имал по близък контакт със такива индивиди ще ме разбере.Колкото и да наемат адвокати и да си извъртат работите все някъде ще сгафят.Тя простотията не можеш я прикрива вечно.Добрин си търси правата като един нормален човек във нормална държава във каквато си мислим че живеем.Само не знам тази негова федерация по борби не може ли да му спре боевете при положение че има дело срещу него за закани за саморазправа и нам подобни.Не може ли да се иска някаква експертиза за психичното му здраве нещо....или маи много филми съм гледал.. :biggrin

Потребителски аватар
Rabbit
Зайцевъд
Автомобил: Audi
Двигател: BAT 2005

Мнениеот Rabbit » Сря 01 окт 2014 14:25

Емил Захариев Самуилов - ММА. отрепки, помним ви.

iiTDI
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: ASZ 2002

Мнениеот iiTDI » Вто 07 окт 2014 20:06

Здравейте, колеги съфорумници от чисто любопитство питам до къде стигнаха нещата след липсата на доказателства? Няма да се учудя ако са под кривата круша - както се случва обикновено в България!
Аз живях 10г в Русе - недоволни и злобни са хората(не всички, има и добри хора)там!

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Пон 10 ное 2014 0:35

iiTDI написа:Здравейте, колеги съфорумници от чисто любопитство питам до къде стигнаха нещата след липсата на доказателства? ...

Да тук няма развитие. Но в другите форуми хората пишат:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=3653453&sid=e77e99ce66e63689ec852d3e43101263

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 10 ное 2014 8:59

Какво пишат там? Последно мнение от 2013г ??

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 10 ное 2014 13:05

Сигурно има друга, че тая е заключена :biggrin

Върни се в “ОФФ-Топик - други”