bmwww написа:Прочетох темата на един път ! Верно,че е стара и съм я пропуснал ама е доста поучителна ! В началото бях съвсем срещу тоя ММА психопат , към средата на темата бях на негова страна и сега след като прочетох темата разбирам,че требваше да слезнеш тогава и да се разберете като хората за 1-2 минути ,а не да се съдите 1 година ! Най-много ме хвана яд обаче,че си бил със семейството си и те са били свидетели на цялата ситуация ! За пореден път се убедих ,че тия неща се решават на момента иначе след това файдата си е никаква ! Кажи колега сега честно мислиш ли ,че ще го осъдиш ,защото тук във форума е представена твоята версия ,ама само като знам на по твоята версия аз каква мога да си измисля си представям ответната страна какво е представил !
Такива неща като разбиране на момента със ММА боец притежаващ нисък интелект и живеещ си още във ерата на Иво Карамански не стават.Всичко за тях е обиди и налитане за физическа разправа.Които е имал по близък контакт със такива индивиди ще ме разбере.Колкото и да наемат адвокати и да си извъртат работите все някъде ще сгафят.Тя простотията не можеш я прикрива вечно.Добрин си търси правата като един нормален човек във нормална държава във каквато си мислим че живеем.Само не знам тази негова федерация по борби не може ли да му спре боевете при положение че има дело срещу него за закани за саморазправа и нам подобни.Не може ли да се иска някаква експертиза за психичното му здраве нещо....или маи много филми съм гледал..